Жената лъв - 16 част!

• 20 888
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Марти от два дни ме врънка за пица. Ама не тази, дето я правя, а да му поръчаме от една пицария, че много ги харесва. Първоначално мислех да направя една за нас, а на него да му купя... ама май направо ще ги поръчам довечера и няма да готвя нищо.

# 691
Аз смятам да прявя тиквички със сос бешамел.  Rolling Eyes

# 692
Сега поръчах на мъжа ми да купи картофи и месо, имам готварска сметана. Нали ще стане да ги запека заедно? Да обработвам ли предварително newsm78? То за обед няма да стане, но поне за после. Имаме банички от сутринта, тъй че обяда ще мине с тях.

# 693
Венче, дъщеря ми и тя така. Обича /харесва/ домашният ми хляб, но като отидем в родителите ми се спуква да яде купен. И как му се радва Crazy.

# 694
  • София
Абе важното е да е от друго място яденето Mr. Green!

Поли, сетих се за картофи със сметана ала пицария Уго. Обаче им се слага шунка, пушен врат или някакво филе, а не сурово месо. Но стават хубави много.

# 695
Хм Thinking. Ами накрая само картофи Mr. Green. А сметаната още в началото ли да я сложа, или?

# 696
  • София
Аз я правя така тази рецепта: варя картофите предварително, обелвам ги и ги нарязвам. Прибавям им една глава кромид лук (по-малка), пушен врат и всичкото това нещо го обърквам със сметаната. Бухвам го във фурната, като си покривам йената с фолио, а след 15-20 минути махам фолиото и оставям още малко да  се запичат. На финала настъргвам кашкавал.
Една позната не вари предварително картофите, ами направо ги мята във фурната. Не слага мръвка и пак и става вкусно яденето.

# 697
...Една позната не вари предварително картофите, ами направо ги мята във фурната. Не слага мръвка и пак и става вкусно яденето.

А Peace. И аз тъй сурови, щото не ми се варят сега и картофи Whistling.

# 698
  • София
Аз все се притеснявам да не ми останат сурови и ги варя на общо основание  Mr. Green.

# 699
Да де, ама ще ги пробвам и няма да ги оставя сурови Mr. Green.

Тук пак почна да вали и направо не знам ooooh!. Откога не сме мърдали от в къщи, ужас ooooh!.

# 700
Мацки...малко шоколад за подкрепа ( ВНИМАНИЕ!!! да няма дечковци покрай вас че ще падне обясняване Mr. Green  )

eat <- цък  Whistling

# 701
Поли...Слагш месото нарязано на хапки в йена,добавяш 1 глава лук нарязана,сол,черен пипер,масълце(или олио),гъби ,ако имаш...Сметаната,малко водичка и буташ във фурната да се пече под капак.Когато е полуготово месото добавяш картофите(обелени и нарязани),ако трябва добавяш течност и допичаш.

# 702
Ако на някоя от вас й е студено,нека 1 от тези двамата да я стопли  Wink

# 703
 Joy Чоч, ние с теб да не сме се наговаряли нещо  Mr. Green

# 704
  • София
Ей, ше ни вкарате в грях!  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт