Жената лъв - 16 част!

• 21 053
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Венче, кви функции бре? Който иска, той да пуска. Ако на теб не ти се занимава, няма проблеми. Друг ще пусне. Пък може да се редуваме.
То не е кой знае каква разправия, щото всичко е копи-пейст  Mr. Green, не е въпроса в занимавката, а в това, че може да има и други желаещи.
Абе истината е, че в много други теми съм попадала на грозни спорове кой трябва да пуска темата и не искам да мА биЙтИ по кратуната  Joy!

# 721
Да бе, и аз все съм се чудила що ooooh!. Все едно темата е на един човек. По тая логика дай да видим кой първи се е сетил да пусне въобще такава тема, и да му искаме разрешение ooooh!. Пускай си новата тема, и хич не му мисли.

# 722
Фелисити, заповядай Laughing.

# 723
Драсти  Simple Smile
Верно, кой пусна първата тема  newsm78
Какво си правите?!
Някакви голи мъжове видях и забравих да чета назад, ще ме извините  Mr. Green

# 724
Хахах здасти Чили,
Гери пусна 1-та тема. А сега ша пуска ли някой или да се заема аз този път?

# 725
Я,не се карайте  hahaha
Искам аз да се пробам да пусна следващата тема...................ако може,разбира се  Embarassed

# 726
Охоооо, Чилийке, забрай ни ти нас, простолюдието, ма кат' видя голи  мъжове, и скочи Mr. Green.

...Верно, кой пусна първата тема  newsm78...
.

Неква фермерка, сега гледах Rolling Eyes.

Не е Гери Naughty.

# 727
  • София
Чили, извинена си, нЕма кво да се връщаш назад, по-голи от тез няма  Joy  Hug!

Първата тема май Ками или Гери я пуснаха, не помня  newsm78.

Ще ходя да прибирам "Хемингуей" (разбирайте синът ми, дет писа за цацата и морето) от училище, ако не сте пуснали нова тема, ще избацам една  Hug
А, ето, Чочи е мераклийка - айде, чедо, пускай  Hug! И Джес! Ми сега едната да пусне, после другата - ние гарантираме, че ще я изпишем бързо!

Добре де, искам да публикувам и да тръгвам  hahaha!

# 728
И аз проверявах, но забравих - не я познавам  Embarassed
Ооо, Поли, не съм ви забравила хич даже. Понаглеждам ви от време на време, хиля ви се, ама съм на некви други вълни.
И си викам - те ще ме разберат.Ппък като съм се заблудила съм се върнала  Laughing ама точно навреме  Mr. Green

# 729
И аз съм тука. Скучая, кроя планове за ремонтче на стаята, в която спим и чакам да дойде време за заплати.

Хаяси, направо се същисах от гледане на сайтове. Гледах, гледах и знаеш ли какво? Направих следния извод - матраците са по-скъпи отколкото да си купиш цЕлотО спалня барабар с нощните шкафчета и гардеробите. Добрата новина е, че барем си харесах фирма с евтини неща. Даже им писах, за да разбера кога ще отварят в Пловдив. "До края на месеца" веднага ми отговориха на email-а хората и дадоха къде ще бъде адресът. Браво! Харесва ми когато бързо се отзовават. Какво щях да правя без компютър и без нет?

Тедико.  newsm18

Фелисити, коя е?

А коя е тази пък Фермерка, дето казвате, че пуснала първата тема?

# 730
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=91220
Ей тази е мацката, пуснала 1-вата тема за жената лъв. Не съм я чувала.

# 731
  • София
 Laughing Хванаха ме вече  Laughing Поли   bouquet
Привет, днес случайно разбрах, че има такваз тема, мноого гот ми стана. Та приемате ли нови попълнения?

# 732
Стефче, така е ние дадохме 700 лв. за матрак и подматрачна. А има легла за по 200 лв. На мен така вчера ми стана лошо от запането в монитора. Я дай фирмата за мебели, ако искаш на лични.

Фелисити, разкрита си даже си ми съседка. Добре дошла.

Чилиииииии, да вземем да пускаме по-често такива снимчици, че да ни навстяваш по-често. Я вземи сега сподели на аква вълна си. Виж ние със Стефчето обзавеждаме спалните ама още е в мислите ни само.

# 733
Laughing Хванаха ме вече  Laughing Поли   bouquet
Привет, днес случайно разбрах, че има такваз тема, мноого гот ми стана. Та приемате ли нови попълнения?

Винаги и добре дошла  Hug   bouquet ! Гледай да не се загубиш из ловните полета на прайда  Mr. Green

# 734
Хаяси  Hug
Борим се с вятърни мелници - разбирай Общината.
Имала съм неблагоразумието да родя дете през м. март, което значи, че на 3-тия си р.д. ще бъде изписано от ясла по новата наредба.
Можели да го задържат до април, а да го приемат в детска градина - юни или септември. Направила съм пътеки до дирекции, градини, ясли, правим подписки. Никаква светлина в тунела не виждам. И се ядосвам много. И ми е сдухано. Такива ми ти работи.
Аз щях да те питам преди 1 - 2 теми дали офиса ти е вид склад, щото беше казала, че има кашони и разни неща при теб. Представих си те в едно голямо хале  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт