АВГУСТинчета 2006

• 39 137
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
ЧРД, мила Калинчо! Да си все така усмихната, позитивна и весела! Много да те слушат двамата ти мъже!

# 631
КАЙЛИИИИ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ!

nana77, по принцип момчетата ги виждат по-рано и то около тази седмица. С Гого също в 16 г.с беше категорична, че е момче. Но сега имало много пъпна връв там, дори пусна Доплер, за да се убеди, че не са атрибути...но си права...към 20 сед. вече си се вижда съвсем ясно, така че остава да чакаме. То другото да е наред, пък пола...каквото е такова, ще си го гледаме. Wink

# 632
  • София
КАЙЛИИИИ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ!

nana77, по принцип момчетата ги виждат по-рано и то около тази седмица. С Гого също в 16 г.с беше категорична, че е момче. Но сега имало много пъпна връв там, дори пусна Доплер, за да се убеди, че не са атрибути...но си права...към 20 сед. вече си се вижда съвсем ясно, така че остава да чакаме. То другото да е наред, пък пола...каквото е такова, ще си го гледаме. Wink

Всъщност няма никакво значение. Така или иначе полът вече е определен. Квото, такова  Mr. Green

# 633
  • гр.София

Кайли,Честит рожден ден! Много здраве,усмивки, любов, успехи-с две думи,всичко най-най-....!

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 10:53 от blanc

# 634
  • София
Кайли, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана от твоите мъже! Много поводи за радост!  Hug Hug Hug

Анди, браво за фитнеса  Peace , но не се претоварявай  Naughty Hug Аз пък имам предчувствие за успоредни неща  Mr. Green  Wink
Велмар, много  Hug за Дари и дано всичко е наред!
А снимки ще има като навия таткото да ги качи на компа, така и не се научих  Embarassed
В нашата група пък има пак скарлатина  Tired , Ивайло е бил контактен, много се моля да ни се размине  Praynig Rolling Eyes

# 635
Кайли, честит рожден ден!!!
Да си много здрава, много обичана и щастлива жена и мама!!!

На голяма патерица Честит рожден ден на Алекс!!!

Елфче, да ти е живо и здраво порасналото момченце!!!

Честит рожден ден и на Димитър!

Да расте здрав и щастлив!

Ние днес сме на градинка след един месец и половина почти.
Резултатите от стерилната урина са чисти, слава на Бог! Надявам се да успеем да я опазим и да нямаме повече такива неприятни изживявания!  Praynig

# 636
  • София
Кайли честит рожден ден   bouquet - много щастие и слънчеви усмивки ти желая

Честит първи рожден ден на Димитър и Александър   bouquet

Успех на малката Али

Елфче - дано да не се разболее Ивчо. Искрено съжалявам за проблема на Ивчо въобще не съм предполагала, че е толкова сериозен. Детето на моя приятелка имаше същия проблем, но само за известно време, те посещаваха също психотерапевт и всъщност от неговите съвети имаше голяма полза. Това, което запомних от съветите му, е че в никакъв случай не трябва да се споменава думата гърне, и въобще да се говори директно за този проблем, тъй като това допълнително стресира детето....Във всеки случай продължете лечението с терапевта, дори и в момента да си изненадана от методите му, все пак едно е да лекуваш дете, друго е възрастен човек - затова и подхода е различен  Hug

Бланк Макситрол са много ефикасни, но задължително трябва да ги слагаш 7 дни, иначе ефектът се губи - ако са ти казали вече - извинявай не искам да ти досаждам, но аз не знаех, когато сложих за първи път, затова и ефекта е беше краткотраен - така поне ми обясниха лекарите после .....

# 637
Честит рожден ден Кайли!Много здраве и усмивки Heart Eyes
  Да са живи и здрави и малките пораснали момчета Митко и Алекс!Мамчета много да ви радват Hug
   Не съм сядала  отдавна,компа плаче за нов,но ще изчака,че двамата ми юнаци му бъркат в мозъка #CrazyТо че пада,копчета се щракат ooooh!
  Иначе нищо ново.Ники е болен,но два кучешки му растат и явно си му помогнаха.Наско вече с голямо желание ходи на градина пу...пу..Сърди се като го вземам вечер и не се е наиграл.Но съберат ли се двамата у дома и става страшно Mr. Green
Велмар, Hug Hug Hug Дано минат тия пристъпи.
   Целувки от мен  Heart Eyes

# 638
  • Бургас
Кайли,Честит Рожден Ден!Бъди здрава,много щастлива и обичана!

Валка,радвам се че резултатите на малката принцеса са добри.Много  Hugот нас.

# 639
  • гр.София
 Я,Ели се появи Simple Smile

Пух,не знаех за капките. В петък сложих и в петък ги спрях. Засега не са се явили отново сополи. Аз пък се изплаших да прекалявам,все пак е тежка артилерия това лекарство, или поне така си мислех.

# 640
  • София
да, макситролът се води локален антибиотик и освен всичко друго спомага лигавицата на носа да "спадне" т.е има противоалергично действие- наистина е силно лекарство, затова и не трябва често да се употребява т.е. ако пак ти се наложи скоро по-добре не слагай макситрол, а гаразон ( пак са капки за очи) - на същия принцип. При нас също подейства почти веднага. След десетина дни ( или по-малко, не помня) отново се появи хрема и когато отидохме на доктор и разказах цялата предистория ( макситрола го самопредписах по съвет на приятелка лекарка) педитърът ( по-късно и УНГ-то) ми обясниха, че се дава за по-дълъг период....Надявам се при вас да не се получи така. 

# 641
Благодаря за пожеланията, момичета! Hug Да почерпя по повода. Wink

Днес празнувах малко в движение с братята и сестрите ми. Сега чакам и Краси да се прибере за да седнем семейно на масата. Тони се измори достатъчно според мен за да заспи навреме и да останем насаме с баща му. Wink

# 642
Kайли, честит рожден ден , мила Hug Желая ти много здраве, късмет и любов  bouquet
 Аз си чакам помощник за гледането на Дария, Баща ми идва от Плевен Rolling Eyes Аз се заемам с работната седмица Crazy
Ходихме при педито- нищо притеснително и странично от ларингита.Ще я оставя няколко дни вкъщи да я наблюдавам 4е ми е притеснено,И глас си има вече.Ох-писна ми да съм все на юруш и все за нещо да се притеснявам.Сутринта, шофирайки към къщи  ме удариха ooooh! Ей- така- колкото да се забавя по кръстовищата. Сега приготвям няколко варианта на яденета и похапки, за да остане само забавлението за дядо и внуче.

# 643
  • София
Валка, браво  Hug Hug
Кайли, заинтригува ме, колко братя и сестри имаш?  Blush
Велмар, не ти е никак лесно и на теб  Rolling Eyes
Макситрол са ни изписвани два-три пъти за малкия, нали все точи сополи  Tired
Ели, да се оправя малкия сладур! И браво на Наско, че обича да ходи на ДГ  Peace
След съботната ни среща с психоложката тя е на мнение, че Ивайло изпитва чувство на глад, огромно, но го подтиска.  Confused  Tired А защо?  newsm78 В ДГто тези дни ме смаяха, като казаха, че на един рд си е поискал допълнително торта  Shocked , при условие, че досега ги игнорираше тотално, а и че е ял филии с лютеница и с мармалад, нещо, което вкъщи не иска и да вкуси. Не, че това е голямо разнообразие, но все пак...  Rolling Eyes  Tired

# 644
Кайли, със закъснение - честит празник! Бъди здрава, много усмихната и обичана!
Ани, май ти се е насъбрало, мила, но татко ти малко ще ти помогне. Как е Дари? Надявам се бързо да преминава този пристъп. Hug
Валка, радвам се че сладуранката вече е добре и е на градина  Hug

Ние днес бяхме решили да излизаме, но на мен ми стана студено, като излезнах на терасата и се отказах, за това си седяхме цял ден в къщи. Това моето диване щуря, дивя, какво ли не. Бях си купила преди 1 седмица един гланц за устни, много време си търсих този цвят, а Маргарита ми го намерила и така се намазала, че после не можах да я почистя доста време. Били й напукани устничките и трябвало да си сложи червило. А да не говоря, че като тръгнем да излизаме и иска да си слага сенки - ама тя ги слага над веждите и става една картинка  Whistling
Много е непослушна и вече съм се видяла в чудо с нея. Понякога се налага да я викам по няколко пъти и като не ми отговори да кресна високо и тогава се обажда. А като започна да й се карам, а дребното започне "но, мамо, но, мамо, маооооо, искам да ти кажа едно много важно нещо". Нали се сещате, че важното нещо е, че Гулия пак е бременна. Другото важно е - "мамо, обичам те до всички звездички и още толкова и чак толкова". А, ходи се карай след това, ако ти даде сърце. Joy
Ох, пиша и гледам един страшен филм по Диема2, а Иво спи на дивана и хич не му дреме, че филма си е бая страшничък newsm43

Общи условия

Активация на акаунт