АВГУСТинчета 2006

• 39 130
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Момичета,къде се губите?Я да видим кафето и закуската дали ще ви направят по активни във форума.

Тези,които са на диета,моля да ме извинят.
Кайли и мен ме заинтригува броя на  братята и сестрите ти.

# 646
Ира, какво извинение, та ти си сложила само здравословни неща на масата Wink Ни бяхме решили с колежките да закусваме по-здравословно, но успяхме само за два дни Crazy Днес отново сме на гевреци, утре сигурно пак ще тичаме за кифли и банички Confused
Дидика, много се забавлявам с изказванията на Маги Laughing
И Деница често ми казва, че ме обича, особено, ако усети, че ще се карам за нещо. Вчера попита баща си може ли да готви? На неговия положителен отговор последва нов въпрос: "А защо не готвиш ти, а само мама?" Отговори си само детето - "Защото те мързи, знам аз".
Хубав ден и бързо оздравяване на всички Hug

# 647
Е, щом е за хапване тук съм.
От както ми поотмина гаденето непрекъснато ям нещо, взех да се плаша от себе си. Crazy Не че ми личи все още, ама с тези темпове сигурно и това ще стане.

Kaili, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! (със закъснение) newsm51

# 648
Ember, хапвай си! Сега ти се е паднало Wink
Деничка, добре го е казала на татко си Wink

Тази закуска аз мога и за обяд да я хапна, такива неща мога да ям по цял ден.
Ето заповядайте и нещо калорично, но вкусно

# 649
Минавам само да ви пусна линк към клипчета от РД на Дими. Съжалявам че всичките са дълги а аз не знам как да направя нещо по-кратко и интересно.
http://picasaweb.google.com/109569854274263056991/FirstBurthdayDimi02#
http://picasaweb.google.com/113381260550233452320/FirstBurthdayD … RgCLnU59yPvrrRBA#

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 17:24 от yanast

# 650
Кайли, заинтригува ме, колко братя и сестри имаш?  Blush

Elwing, имам двама братя и три сестри. А Тони е любимия племеник на всички. Wink

# 651
  • София
Кайли, да си жива и здрава, всичко най-хубаво! Голямо семейство сте Hug

# 652
Добро утро и от мен Laughing
  Днес реших да седна и да си пия кафето тук Wink макар че Никола е на друго мнение Mr. Green
  Елфче,Това с яденето си е много неприятно Tired Дано да успее да го преодолее  и да започне да хапва.Наско е на моменти,докато не иска нищо изведнъж се разяжда,няма спиране.В градината беше започнал да яде неща които не мога по никакъв начин да го накарам да вкуси у дома.
  Една приятелка имаше проблем и тя с нейното момченце,и и бяха изписали капките БИо Гая.Дали от това но каза,че сега не спира да мели Grinning Мислех си и аз да ги пробвам newsm78
  Бланк,тук съм аз Grinning
  yanast много са ти сладки момчетата пу...пу...Нека да са ти и толкова послушни Wink
  Става напечено ще ставам да си сменяме пампата,че сме я свършили Mr. Green
 Лек ден Heart Eyes

# 653
Днес никой не е писал след Ели /нямам точка днес, нещо ми стана с клавиатурата/ Днес ми се разказа играта и чак сега ми остана време да вляза в Интернет Confused
При нас всичко е постарому В ДГ готвят усилено стихчета и песни за Бама Марта Peace Аз даже си получих мартеничка от Деничка  с татко й рано-рано ги напазарували и вече ни ги подариха Simple Smile

# 654
  • гр.София
В ДГ готвят усилено стихчета и песни за Бама Марта Peace

И при нас!

ДобрУТРО!!!

# 655
  • София
Добро да е.

При нас пък няма да има тържество или поне не сме уведомени.

# 656
  • София
В ДГ готвят усилено стихчета и песни за Бама Марта Peace

И при нас!

ДобрУТРО!!!

Браво на вас, Миташки мълчи като пън и нищо не казва какво правят в градината. Единственото, което на скоро ми каза, че Баба Марта носела мартенички и спря до тук.....виж как се бият нинджите разказва  Joy

Онази вечер баща му му каза "Димитре лазиш ми по нервите"....отговорът беше "...нееее, аз не лазя, не съм калинка"... hahaha

# 657
Добро утро.
При нас дори няма да има тържество за 8 март. Crossing Arms Градината имала юбилей на 1 април и се подготвят за него. Следобед ни викат на родителска среща да ни разяснат нещата и да ни поискат пари. Mr. Green Аз обаче съм на работа и ще питам утре какво са съобщили.

А на рождения ми ден заведе леля си в детски магазин и си хареса кола. Когато се опитах да му обясня, че трябва на мен да избират подарък получих отговор: "Ето, аз харесах кола." Mr. Green Joy 

Сега трябва да довърша графика на персонала за месец Март, че следобед ще го представям за подпис на шефката.

Лек ден на всички! Hug

# 658
Добро утро и от нас Laughing

Уредих се поне за второто кафенце на компютъра,но пак с помощник Mr. Green
  Ние вчера имахме родителска среща и учудващо пари не ни искаха LaughingМного ни били добри и умни децата и вече са подготвени за празника на мама Wink Само да сме здравички.
 Наско отначало се срамуваше и не искаше да казва ни песен ни стихче,но явно се отсрами и ела сега го виж,че и на висок глас,чак комшиите го чуват Mr. Green
  Иначе много тържества ще имат за празниците ,днес пък са на театър и много му харесва.
  Лек ден  Heart Eyes

# 659
Честит рожден ден на Александър и Димитър (с леееко закъснение) Да растат здрави и усмихнати дечица!

Честит рожден ден, Кайли! Желая ти здраве, щастие и любов!

Чета ви, но не се сещам какво да разкажа. Само точа лиги по вкусотиите, които публикувате.

Аз съм доволна. Елена вече ходи на градина трета поредна седмица, а това никога не се беше случвало. Вече не прави сцени, не плаче, ходи с удоволствие, пее ми разни песнички... Радвам се, че не се предадох и не я спрях от градината.

В нашата градина Баба Марта ще идва на 02 март, а не на първи, защото графикът й бил пълен. За 08 март няма да има нищо. Но пък щяли да правят пролетен празник в края на март и всяко дете щяло да има някаква роля.

Премина проблемът с истериите, но сега забелязвам друго нещо в поведението й. От известно време насам се държи като голям егоист и дразнител.Не иска да дава нищо на когото и да било, дори на мен и на баща си. И се опитва по всякакъв начин да дразни приятелката си от блока, с която са и от една група. А най-лошото като че ли е, че виждам злорадство в очите й. Забелязвам, че това й поведение й носи удоволствие. Мисля си, че аз бъркам някъде във възпитанието й, прехвърлям разни неща в съзнанието си, размишлявам върху това къде може да греша, ама... newsm78 Дано да е от възрастта й.

Общи условия

Активация на акаунт