АВГУСТинчета 2006

• 39 119
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Привет!
Ние пък сме си вкъщи. Май не е скралатина, защото още веднага бяхме на преглед и изследвахме гърлен секрет, не се изолират патогени, но пък вдигна в последствие Т, и от 26 деца са останали само 6  ooooh! Изписаха му АБ, много се чудех дали да го почваме, че ако му докара разстройство сигурно ще изпадне съвсем в истерия  Rolling Eyes , но го дадох  Tired  Rolling Eyes
Ели78, БиоГайа съм му давала, за нормализиране на флората, нямаше такъв ефект  Rolling Eyes Подесащаш ме, че сигурно пак ще се наложи, селд като пие АБ.  Thinking
А тържество за 8ми март в нашата градина няма, било комунистически празник  Crazy, празнували Деня на мама на 25.03  Crazy
Кайли, да сте живи и здрави! Сигурно никога не е било скучно у вас  Laughing Hug

# 661
Поли, браво на Елена за свикването Hug А за поведението й, дано да е временно и да не се притесняваш
Елфче, когато в градината на Влади имаше скарлатина, личната лекарка ни изписа антибиотик Обясни ни, че скарлатината е по-опасна за момчетата, а той беше контактен Peace Не сме го спирали от градина, но и не се разболя АБ го дадох, защото имам доверие на лекарката си Peace
При Деница не знам дали ще има тържество, може и само за децата да е когато Баба Марта им дава мартенички За празника на мама не знам как ще е newsm78
Спирам, че половината ми клавиши не работят и се мъча, а нова клавиатура ще получа чак следобяд

# 662
В нашата градина пък ще имат тържество и за 1-ви март и за 8-ми март.Това за Баба Марта ще е само за тях, другото ще е с родители.Вики има стихчета и за двете, ще я видим как ще се справи.

# 663
Малееее, като ви чета, май само Маргарита не ходи на градина. Така и не ни класираха, а и никой не познавам, който може да помогне.

Онази вечер баща му му каза "Димитре лазиш ми по нервите"....отговорът беше "...нееее, аз не лазя, не съм калинка"... hahaha

Това ме разби hahaha, добре го е казало детето Peace  Joy Joy Joy
През нощта Маги изведнъж се изправи в леглото си, и с усмивка на уста ми казава - "тази рокля, трябва така хубаво да я изпъна" и си оправя одеалцето.  hahaha После си легна обратно и пак заспа, според мен не се беше събуждала, но не съм сигурна. После се смя на сън на нещо, абе не стига, че през деня не млъква, ами и нощтно време няма мира. #Crazy

Сега е сложила едни слушалки и преглежда куклите.
Гледам по ТВ Метода Пилатес и Маргарита казва - "оххх, тази я познавам отнякъде, но не знам откъде?" newsm78 Става въпрос за водещата.

# 664
Кайли, честит рожден ден, на патерица! Много щастие и обич за теб и се обичайте!
Кайли, заинтригува ме, колко братя и сестри имаш?  Blush
И на сладуркото Алекс, честит рожден ден! да радте здраво и удмихнато хлапе!

Марго, много кофти за работата, но пък дано намериш по-добра и с повече свободно време за децата.

В градината учат стихотворение и песничка за баба Марта, а Дани песничката я знае още откакто е тръгнал на ясла, пеем я и в колата.

Велмар, може пък така Ивчо да се отпусне с децата, стискаме палци. По лесна е адаптацията и като не се говори за проблема дано отшуми бързо и без повече притеснения.
Дани пък много се напишква и нощем и понякога в градината. Нощем го гушкам и ходим да пишкаме, но понякога ставам с по-голям интервал за да храня Павката и Даниел вече се е напишал, преобуваме се и продължава да си спинка.
По цял ден сме навън, но днес времето не позволява, иначе нямам време за себе си, изобщо почти.

Велмар, не ти е никак лесно и на теб.
С този юруш, като че ли край няма.

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 15:14 от pepejeans

# 665
  • София
В градината учат стихотворение и песничка за баба Марта, а Дани песничката я знае още откакто е тръгнал на ясла, пеем я и в колата.

Добре че си ти да кажеш  Grinning

# 666
Нана, за стихотворението разбрах от друга родителка, а иначе Дани пее песничката.
В градината на децата на сестра ми организират и спортен полуден, в който участват и родителите,
освен това имат още и празненства, приложни изкуства, а пък в нашата, нищо.
Даже и стихчета не са учили, ние тържества нямаме ли?
Толкова бих се радвала, направо ще се разплача от щастие на едно такова организирано.
В яслата имаше едно, по случай 8март, но Дани точно тогава се разболя и неможахме да отидем

# 667
  • София
Нищо не съм чувала за тържество, а и аз не съм по тези мероприятия

# 668
Ей ме на Simple Smile На работа съм от сутрин до вечер и трудно намирам време и сили за компа.Баща ми е вкъщи все още и се забавляват с Даруна.Утре ще си ходи.Посвърши ми и доста работа в къщи, дето все не ни стига време за нея.Ей- златен ми е моя татко- златни му ръце за всичко Hug
Елфче, скарлатина се лекува само с АБ.Може да е ангина при вас, но - ле4ението е същото. Аз не бих рискувала и отказала от АБ Rolling Eyes НЕ знам- ти си знаеш и детето и лекарите
Иначе- нищо интересно при нас.Утре Симо има РД- надявам се да се прибера навреме че да го уважа с гостите Crazy
Хайде- през уикенда ще гледам да наваксам и с почивката, та покрай нея и с форума

# 669
 И ние сме си още вкъщи.Кашлицата продължава.Ама в понеделник ще я пратя на детска. Не знам ,дали ще има някакъв празник.И да има Марти няма да е подготвена.Вчера ме пита " Баба Марта ,човек ли е?" Laughing

# 670
  • София
Ами педи се презастрахова с АБ в случая, заради скарлатината - обясни ми нещо, че може и да я кара, ама да не е носител newsm78, нищо не разбрах  Rolling Eyes ooooh!  Crazy Embarassed
Нана, любоптино ми стана - като не си по тези мероприятия не ходиш ли?  Rolling Eyes
Пропуснах да се похваля колко лесно се отказахме от бибата. Просто й отрязах върха, той я поиска, пробва я и не му хареса. Захвърли я сам и не е питал изобщо след това Crazy Явно и аз, и той сме имали просто един навик  Embarassed Ясно ми беше, че нуждата му не е толкова голяма, щом в ДГто не се сеща за нея и заспива нормално, но вкъщи все си я търсеше и мама услужливо му я даваше  Tired
Утре сме на нов хомеопат, в събота - на психолог. Чудя се дали и аз да почна да ходя, мисля, че имам нужда.  Crazy Laughing

# 671
Да ви почерпя - на 26 февруари 2006г. беше нашата сватба. Четири години по-късно любовта се настанява още по-удобно в сърцата ни.

# 672
Didika,  Честита ви годипшнина.Живи и здрави да сте и още дълги години да се обичате и уважаванте Hug
 Днес и моят мил мъж има празник.Остарява с още една година Grinning Живи из дра да ми е само Heart Eyes Почерпете се за негово здраве

# 673
  • София
Дидика и Велмар честит празник   bouquet

# 674
  • София
Нана, любоптино ми стана - като не си по тези мероприятия не ходиш ли?  Rolling Eyes

Зависи от това колко съм заета в дадения ден. Миналата година на 8-март на тържеството беше баща му. И без това според Калоян го е родил Митко  Mr. Green

Сватьо, да ти е жив и здрав Симо. ВСе така да те търпи  Hug

Дидика - честита годишнина. Още много дълги години да сте заедно.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт