АВГУСТинчета 2006

• 39 118
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Велмар, да ти е жив и здрав мъжо, да те уважава и обичка!
Дидика, честита ви годишнина! Още дълги години заедно!
И без това според Калоян го е родил Митко  Mr. Green
Joy Ама, че си скорострелка, и време намираш, за да пишеш и във форума, чудя ти се как издържаш.
Елфче, когато караха и двамата варицелата, за по-леко понасяне давах Енгистол. Мисля, че помогна, само първият ден имаха Т и после бързо и спокойно я изкараха.
Сутринта Даниел ме вбеси, както си обещах вече да не го пляскам, така добре го напердаших, за да знам за какво реве. Така и не ми каза, а само ревеше, мрънкаше, аз ревах с него, сега ми е едно съвестно... милото ми дете, аз си го изкарвам на него, а то какво е виновно.
Как да бъда добра майка, като му се карам и го пляскам?
Стигнахме градината и се успокои, все едно нищо не е било и само говореше, искаше да го държа за ръка, докато влезем. Сам се обува и събува
Весел ден!

# 676
  • София
И без това според Калоян го е родил Митко  Mr. Green
Joy Ама, че си скорострелка, и време намираш, за да пишеш и във форума, чудя ти се как издържаш.

Навик мила и организираност. И минимум сън. Боря се за званието Герой на капиталистическия труд  hahaha

# 677
Дидика, честита годишнина  bouquet Още много години да празнувате и да се обичате Hug
Велмар, честит празник и на половинката ти  bouquet Да ти е жив и здрав и да те слуша много Wink

# 678
  • София
Честит празник, момичета   bouquet
Аз петъчно ще го карам по-леко, макар че и утре ще съм на работа, че имаме изложение в НДК и утре аз ще ходя да се излагам Mr. Green
Вчера водих Ина да й свалят последния конец, защото така и не поиска да падне сам. Нямаше такъв цирк... Идва лекарката и ми казва, че са пуснали иснтрументите да се стерилизират и ще трябва да изчакаме около час и половина. Свят ми се зави, защото в градината имаха театър и Ина го чакаше с нетърпение и не ми се искаше да го изпуска. Лекарката ни извика да я погледне и стигна до извода, че конецът се е развързал и няма нужда да се реже, можел само да се дръпне. После се сети, че всичките й инструменти са в стерилизатора и ме попита дали имам пинсета за вежди... newsm78 Аз като типична жена в чантата си имам всичко, дадох й, тя сложи Ина на един стол, както си беше с грейката и извади конеца с мойта пинсета Laughing и ни пусна да си ходим. Аз й предложих да изчакам, ако има и други деца за сваляне на конци, за да ми ползва пинсетата Joy Даже не ми избърса пинсетата със спирт...
Ние нямаме никакви тържества за нищо Sad Много ми липсва такава емоция, определено би ми било много хубаво да я гледам в такова мероприятие. Понякога ми показва какви танци са научили и ми разтапя душата просто Heart Eyes
Елфче, сигурна бях, че ще стане така с биберона. Децата най-много манипулират майките си, за това при тебе е минавал с този номер. Ина също ми пробутва всякакви хитрини от този сорт за неща, които не се и сеща в градината, едно от тях е пиенето на сок от шише с биберон. Прекрасно пие от всякакви съдове, но като сме си вкъщи държи да си пие сок от това шише.
Поулях се, хубав уикенд на всички Hug

# 679
Елфче, браво за бибата. На сестра ми голямата дъщеря така отказа бибката-кучето я изяло, нама я бибата, така казваше.

# 680
Didika, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!  bouquet
Velmar, ЧЕСТИТ рожденик! Да ти е жив и здрав!  bouquet

# 681
Елфче - браво за бибата!
А това БиоГая на нас ни го изписаха на Андреа за коликите  #Crazy - не съм го давала де, пу-пу, до сега не се е наложило, но четох че е пробиотик.
А за след АБ на Жоро съм давала лактофлор.

# 682
  • Бургас
DiDika,честита годишнина!Още дълги години все така да се обичате!

Велмар,Честит Празник на половинката!Да ви е жив и здрав и много да ви слуша!
  bouquet

# 683
  • гр.София
 Дидика,Велмар, дълги години да ги празнувате тези празници Hug

Полито,много се радвам,че Елена вече ходи с желание на ДГ!

# 684
Привет и от мен,
минавам да се похваля с един прекрасен ден- първо ходих да покарам борд, като се прибрах ми предадоха децата заровени в пясъка, голяма игра падна преди обяд! После хапнахме, преоблякох ги и беж на разходка в центъра, където ритахме топка- т.е. Алекс рита а ние с Дими го гонехме, голяма веселба!

# 685
Честита годишнина на Дидика!  bouquet
Честит рожденик на Велмар!  bouquet

Яна, браво за хубавия ден.
Аз се надявам в неделя да е хубаво времето и да можем да си направим една хубава разходка с Тони.

# 686
  • София
Дидика,Велмар,честити празници и на двете  bouquet Да сте живи и здрави и вие и половинките ви!

Миши незнам дали ще имат някакви тържества.Нищо не са казвали.Мъжа ми днес го е водил на УНГ и алерголог,заради постоянната кашлица от стичащи се сополи.Правили са му промивка и са го аспирирали със апарат,защото не е искал да духа,а само шмърка на вътре.Той много обича така да прави и понеже знае,че му се карам,затова когато се опитва да ме ядоса демонстративно си шмърка сополите и аз побеснявам.Но докторката днес му е взела страха и му е казала,че ако продължава да шмърка,пак ще ходи на апарата.Ефекта е,че от тогава до сега не е шмръкнал нито веднъж Joy Иначе правил някакъв начален детски синузит и третата сливица много секретирала Rolling Eyes

# 687
  • София
Елфче - браво за бибата!
А това БиоГая на нас ни го изписаха на Андреа за коликите  #Crazy - не съм го давала де, пу-пу, до сега не се е наложило, но четох че е пробиотик.
А за след АБ на Жоро съм давала лактофлор.
  Тони напълно нормално е да ти я предпишат за коликите, какво те притеснява в случая?

# 688
  • София
Честита годишнина на Дидика!  Hug  bouquet Много любов и разбирателство и занапред!
Велмар, честит ти рожденик! Да е здрав, послушен и грижовен!  Simple Smile Hug
Лиани, то си звучи страшно  Crazy , браво, че все пак го е издържал, Ивайло щеше да опищи света.
Той пък кашля зловещо, даже 2-3 повърна от стичащи се храчки, с извинение  Rolling Eyes  Tired , понеже много яде, да остане съвсем без нищо в стомаха  Confused
Янаст, има ли сняг при вас? Или за скейт става дума?  Embarassed А рожденикът е прекрасен  Heart Eyes
Айла, винаги съм се чудила как точно ще помогнат Биогайа при колики, би ли обяснила  Blush А Лактофлор, въпреки че прилича на бонбончета, Ивайло не го харесва  Tired

# 689
Елфче, горе на пистите има много сняг, спокойно ще може да се йара целия март най-вероятно Simple Smile А в Банско има малко сняг, там, където не е чистен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт