Дидика, честита ви годишнина! Още дълги години заедно!
Ама, че си скорострелка, и време намираш, за да пишеш и във форума, чудя ти се как издържаш.Елфче, когато караха и двамата варицелата, за по-леко понасяне давах Енгистол. Мисля, че помогна, само първият ден имаха Т и после бързо и спокойно я изкараха.
Сутринта Даниел ме вбеси, както си обещах вече да не го пляскам, така добре го напердаших, за да знам за какво реве. Така и не ми каза, а само ревеше, мрънкаше, аз ревах с него, сега ми е едно съвестно... милото ми дете, аз си го изкарвам на него, а то какво е виновно.
Как да бъда добра майка, като му се карам и го пляскам?
Стигнахме градината и се успокои, все едно нищо не е било и само говореше, искаше да го държа за ръка, докато влезем. Сам се обува и събува
Весел ден!
Още много години да празнувате и да се обичате 
Аз като типична жена в чантата си имам всичко, дадох й, тя сложи Ина на един стол, както си беше с грейката и извади конеца с мойта пинсета
Много ми липсва такава емоция, определено би ми било много хубаво да я гледам в такова мероприятие. Понякога ми показва какви танци са научили и ми разтапя душата просто 
- не съм го давала де, пу-пу, до сега не се е наложило, но четох че е пробиотик.
, браво, че все пак го е издържал, Ивайло щеше да опищи света.
, понеже много яде, да остане съвсем без нищо в стомаха
А Лактофлор, въпреки че прилича на бонбончета, Ивайло не го харесва