Отговори
# 285
Здравейте!

Само да си кажа и моето ЗА консултант в темата  Hug

# 286
Здравейте!
И аз съм ЗА консултат по кърменето.
Маргаритка,правилно са ти казали от социалните.Аз подадох в първата седмица на ноември и ми казаха преди празниците си ги чакай,така и стана. PeaceИ накрая на месеца да ги подадеш пак накрая на следващия месец ще ги получиш/поне така съм чувала да казват в социалните/.
А относно правописа мисля,че не сме на изпит по правопис,всеки допуска грешки къде съзнателно,къде не.Знам,че понякога е дразнещо,но както казах не сме на изпит,а и тук сме по-скоро да се забавляваме и да споделяме нужна информация,а не да се критикуваме кой как пише.Има и други,които допускат грешки,но никой не им направи забележка,но грешките при Срамежливка бяха забелязани веднага.Не ми се търси назад,защото нямам това време,но съм сигурна,че има такива/както и аз естествено/.
Мия, аз също съм от Неразбралите за това писане на Васи за к-вото кърма,и си признавам,че не всеки път чета от край до край страниците,просто тази "задача"понякога ми е непосилна.Защото като не съм влизала примерно седмица/поради една или друга причина/ знаете какво писане се изписва за този период и не винаги успявам от край до край да изчета.
А на който не му се отговаря да не го прави,все ще се намери някой,който да отговори.  Peace И на мен понякога в други форуми не ми се потретва и постотва,затова или не го правя,или подвествам.  Mr. Green
Мия,мерси за сайта с емотиконите,наистина са много хубави!  Flutter
За споровете съм ЗА приключване.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 22:45 от sin4eska

# 287
Тони утре има имен ден а в други ден има месечинка /2 м./ и за това с татко му ходихме до Даяна и Ники и му накупувахме разни нещица... По скоро за следващите 3 месеца дрехи ... ританки, бодита и якенце за дънките  Mr. Green Mr. Green
Така че нашето момченце доста намаза покрай празниците  Mr. Green

Аз също съм ЗА за консултанта по Кърменето
Имам доста въпроси към него особено по отношение на лактацията, че с това все ми се струва че имам проблем ...

Мия много са готинки емотикончетата

Хайде чао то мен и да вървим с Бебчо да се къпем и да

# 288
  • София
Привет,мамчета!
Аз съм ЗА консултации по кърмене и пр. в темите ни.
Мия,  благодаря ти за сайта!  
А за Васи, всеки път я чета много внимателно, пасва ми сериозния й тон и се "вслушвам" в съветите й....  но нали знаеш- като нещо те яде отвътре и само си мислиш така ли е, не е ли така, правилно ли го правя или не.
klodia , ми правилно, тоз ерген ще трябва да е модерен,че момите:  
Аз не смогвам да изчета всичките постове, затова се въздържам понякога да пиша.
maria.krumova , пожелавам ти погачата да мине хубаво и да имаш сили после  

Мия, тези сладки човечета ще ги свързвам всичките с теб  Hug

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 22:52 от hrupka

# 289
  • Пазарджик
Благодарим ви за доверието, ще се опитаме да сме изчерпателни с информация по въпросите, които ви вълнуват относно кърменето и захранването. Като помощници за кърмене ще отговаряме само на въпроси отправени конкретно към нас и по никакъв начин не искаме да се намесваме по другите въпроси, които си обсъждате в темата - тя е ваша и не искаме да я обсебваме.  Wink

За да няма неискани съвети, ви предлагаме за всеобщо улеснение, ако имате питане конкретно към нас, да го маркирате някак чрез форматиране, например: правда_z, deni_k, mimsat, интересувам се за... еди-какво си .
Така ще се откроява и ще сме спокойни, че няма да пропуснем нещо, което може да се окаже важно и интересно за всички, а на въпросът ще може да се отговори своевременно  Simple Smile.

Аз пък не знам каква е целта да има консултант по кърмене в отчетните, при положение, че всеки може да си зададе въпросите в кърмаческия подфорум. Но няма и да ми пречи.

Янечек, абсолютно си права, още повече, че стартира и нов подфорум -  Форум за ко … 77;то , където също може да се задават конкретно въпроси към помощници за кърмене. Идеята на инициативата в отчетните теми е, че много често майките се чувстват много по-комфортно и спокойни сред познати лица и им е по-удобно тук да търсят информация за неща, които ги интересува. А и сред вас има майки с много добър опит, които могат да им дадат много добри идеи. Ние просто ще сме наблизо, ако някой има нужда от нас.  Simple Smile

# 290
Добро утроооо newsm03

на вън е гаден студ обаче желая да ви е топло в къщи baby
Мария успех с дънданията newsm10

# 291
Добро утро и от Мишонкови  Mr. Green

Ооооо Лулу ти пак закусчица вкусна си поднесла и чайче. Hug Тъкмо това мисля да пия докато разглеждам Редут-а kaffeetrmker_2 Ей така обичам да пазаря,цък тук цък там.... Не съм типичната жена дето обича да обикаля магазините.Не ми понася бутаницата,обикаляш като хахав 200 магазина и в почти всички има едно и също...събличаш се пробваш обличаш се и пак и пак..Особенно зимата лелеееее 5 ката дрехи докато свалиш и после облечеш и така няколко пъти  #Crazy А и продавачките с конкурс за най-нелюбезна са ги избирали и те гледат като... Ноооо...хайде стига та Лулу не съм забелязала много да пишеш как сте с бебоче?Я драсни някой ред разкажи  Wink

Ленка  Hug И ти ли фермерка оооо хайде лятото ще продаваме заедно дини на пазара  

Радвам се че ви харсват емотиконите  Wink Хрупка как няма да ги свързваш с мен като аз много си шаря постовете с тях...А бях забравила таз мома дето маха ми е от най-любимите (заедно с човечето дето се спуква от смях),ще си я сложа нея в подписа до блога  Hug

Мимиту дано погачата ти мине весело като при Кики и спокойо за Дари  Hug

Хайде спокоен ден ви желая и много усмифнат По късно ще драсна да ви кажа колко гукаме вече.Че сега ми изстина чая да ме чака

# 292
Здравейте ,майчета!

Влизам с един въпрос.Коя от вас е използвала стерилизатора на "Чико" за микровълнова ?Аз имам такъв и сега ще го прехвърля  на друга  мама ,но съм го пускала само два пъти и идея си нямам за колко минути се пускаше(старост-нерадост).А нямам указанията ,потънали са някъде  Blush

Благодаря ви предварително!  bouquet

# 293
  • София
Здравейте и от нас  Hug

Мария: Много весело да си изкарате, все пак това е първият личен празник на Дария  Hug. Щом вече си решила да правиш погачка, не се настройвай негативно  Hug

Татянка-бърборанка    : Аз  ползвам стерилизатор на Чико и го пускам за 5 мин.

Ние се оправяме за рожден ден на зълвичка. Той е от 13ч, но докато се наконтим.....ще мине време..вече сме си две  Laughing.

ЧАО ВЕСЕЛ ДЕН  Hug

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 10:07 от Kиkи

# 294
Добро утро и от мен!

МИА: и аз ти благодаря за веселия сайт!  Hug

М.Крумова: честита погача.Забавлявай се!

Клодиа: Честит Ви именник!Преди всичко да е здрав и много да ви радва! Hug  bouquet

Лулу: отново страхотна закуска!

Честит Имен ден на всички!!!

# 295
Татянка-бърборанка и аз ползвам стерилизатор на Чико и го пускам на 8 мин., но това зависи от мощността на микровълновата , моята е 800 W, ако е по-мощна може и на по-малко.

# 296
Благодаря ви ,момичета!

# 297
Здравейте момичета  Hug

Мисля да бъда първата, която се обръща с въпрос към правда_z, deni_k, mimsat. Няколко страници по назад имах питанка относно кърменето. Сега ще цитирам :

Ами не иска да суче това дете! Аз и за това реших, че кърмата не й стига /което е така, защото преди да започна да дохранвам беше свалила грамчета вместо да качи/. И все пак, дори и да не е изцяло на кърма, ми се иска да продължим. За сега се цедя и давам от шише. Когато я сложа на цицата суче не повече от 3-4 минути и започва да се дърпа и да ръмжи. С триста зора най-много да успея да се преборя за още 2 минути и това е  Sad Срещу това има ли лек?

Мога да добавя още, че след първите две седмици включихме добавка от 30 мл АМ по предписание на педиатъра, тъй като Мони беше спряла да наддава. Към момента е вече на половина, а да не кажа и, че е повече на АМ  Sad Това, което успявам да изцедя, изобщо не е достатъчно, а тя не суче добре и не се нахранва, ако я кърмя. Моля за съвет!

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 10:42 от steysi86

# 298
Добро утро!!!

Да почерпя за именника  Heart Eyes

Ами не иска да суче това дете! Аз и за това реших, че кърмата не й стига /което е така, защото преди да започна да дохранвам беше свалила грамчета вместо да качи/. И все пак, дори и да не е изцяло на кърма, ми се иска да продължим. За сега се цедя и давам от шише. Когато я сложа на цицата суче не повече от 3-4 минути и започва да се дърпа и да ръмжи. С триста зора най-много да успея да се преборя за още 2 минути и това е  Sad Срещу това има ли лек?

Лек ден от мен   bouquet

Мога да добавя още, че след първите две седмици включихме добавка от 30 мл АМ по предписание на педиатъра, тъй като Мони беше спряла да наддава. Към момента е вече на половина, а да не кажа и, че е повече на АМ  Sad Това, което успявам да изцедя, изобщо не е достатъчно, а тя не суче добре и не се нахранва, ако я кърмя. Моля за съвет!

Стейси и Тони ръмжи и си иска шишето , но майка му е инат ... нощно време не му давам шише а го слагам на гърда колкото яде  Mr. Green Mr. Green Като гледам през час се храним Peace Забелязвам обаче че се подобри лактацията и сега ми се налага само 2 пъти на ден да го дохранвам  Peace
Ако трябва през цялото време да ти е на гърдите, а не при първото ръмжене да му тикаш шишето защото свиква така ... Вярно ме "мъчим" детето , но ако искам положителен резултат и по дълго кърмене никакво цедене и даване от шише... а гърди и само там иначе наистина накрая ще се предадеш и АМ няма да е дохранване!!! #Crazy

# 299
Добър ден и от нас!

Мия,мойта кака много се изкефи на емотикончетата.[/img][/img]Тези и станаха любими!
А иначе и при нас е голяяяяям студДаже сняг преваля сутринта!
Вики още спинка.Аз тъкмо я похвалех,че започна да спи през нощта по6-7 часа и тя се изоглави и пак почна да се буди.
За консултациите за кърменето и аз съм ЗАИмам дори и въпрос!Когато бебето спи по6-7 часа през нощта и се налага да се цедя,докрай ли трябва да изцеждам или само до облекчаване на гърдите?
Това е от нас засега!
Честит именник на мама Кло!Да е мнооого здрав и голяяяям да порастне![/img]!
Мимето Крумова дано се веселят на погачата на Дарето![/img]

Общи условия

Активация на акаунт