ИЙИТ ОЗШЕНЕР: МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦАТА НИ, YİĞİT ÖZŞENER: СЕГА И В "EZEL"- 52

• 23 274
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
нарочно,знаеш ли откога те подозирам,че изневеряваш на Ийт
и ся като видях писанията си викам-ей го на момента да я отвратя
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

бланчееееее не се сърдиииииииии
ще си го гледаш пак кво толкоз братя не братя, с двете сестрички,нещата взеха да намирисват
много омешаха капите
ей заради такива филми се пълнят теми против турските сериали
иди обяснявай,че има и добри,и то доста

много съм възмутена,след ония ден когато хи хванах в откровена кражба сега и тази глупост

# 586
папи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

отивам да гласувам

# 587
BüyükAda resimleri 3-та серия  Joy

# 588
Имам чувството, че преди 100-200 години този остров е застинал като в приказката за Спящата красавица. Всичко ми изглежда толкова поетично - дървените къщи, скритите градини между постойките, цветните дръвчета по улиците... толкова екзотика, не мога да повярвям, че е на един ... както казва Лакуната .... място от нас. Вижда се старината, има и занемарени къщи, но някак не загрозяват - както казват - остарял като катедрала, а не като галош.

# 589
BüyükAda resimleri 4-та серия  Joy
(намалих доста снимките като размер, защото ... едва ще ви се зареди страницата от огромни фотоси)

# 590
Имам чувството, че преди 100-200 години този остров е застинал като в приказката за Спящата красавица. Всичко ми изглежда толкова поетично - дървените къщи, скритите градини между постойките, цветните дръвчета по улиците... толкова екзотика, не мога да повярвям, че е на един ... както казва Лакуната .... място от нас. Вижда се старината, има и занемарени къщи, но някак не загрозяват - както казват - остарял като катедрала, а не като галош.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 591
Папи, прости за невежеството, но какво е това Ресимлери, сигурно някакъв филм???

# 592
Много красиво, беееее! Направоооо приказка, наистина. И наистина имам чувството, че не само времето е спряло там, а и температурите, все е едно топличко, приветливо.  Laughing

resim - снимка; картина  Wink

# 593
Много красиво, беееее! Направоооо приказка, наистина. resim - снимка; картина  Wink

Бубе, здрасти.  Hug Hug Hug Hug

Патката си е патка  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 594
Бланче  Heart Eyes

Лакунче, щом имаш сили за разузнаване, да се надяваме, че вече си и по-добре.  Heart Eyes

Какво ли стана с Пламката. Днес изпита дали го взе!?  newsm78

# 595
Пламката още не се е появявала. Хайде, да идва, че от стискане на палци  Laughing Laughing не можем да цъкаме...  Laughing Laughing

# 596
Папи, прости за невежеството, но какво е това Ресимлери, сигурно някакъв филм???

ресим - снимка, ресимлер - снимки, ресимлери - снимките на... (предходната дума). В случая... на Бююк Ада

BüyükAda resimleri 5-та серия  

# 597
Излиза, че къщата на пашата не е нищо особено. Я, какви сараи имало на този остров.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 598
Цитат
Харпун и Волга са братя!!!!!
Сега остава и Еда да им се окаже сестра Wink
Цитат
Какво ли стана с Пламката. Днес изпита дали го взе!?  
Незнам и аз Rolling Eyes дали пък не е в Бар Наздраве и да празнува Wink Laughing

# 599
BüyükAda fotoğrafları 6-та серия  

а в този кьошк (долу вдясно)  беше сниман сериала Hatırla sevgili, разказващ за преврата в Турция през 1975г.  През октомври, когато снимах къщата, бяха приключили снимките вече. "Хатърла севгили"  го има и в интернет, поне началото. Не знам колко епизода са излъчили, уж е нов http://www.youtube.com/watch?v=4PBW9s_d7vk

Общи условия

Активация на акаунт