Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как изглежда коремът веднага след раждането и как се прибира?
Какви грижи се полагат за корема след раждане?
Какво представлява диастазата на коремните мускули и какви са ефективните начини за лечението й?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как изглежда коремът веднага след раждането и как се прибира?
-
Какви грижи се полагат за корема след раждане?
-
Какво представлява диастазата на коремните мускули и какви са ефективните начини за лечението й?
Диастазата е състояние, при което коремните мускули се раздалечават. Ефективното лечение включва упражнения като коремни преси, носене на поддържащ колан, ограничаване на приема на храна и редовни физически дейности. При някои жени проблемът може да се разреши с настъпването на първия им цикъл, докато при други това може да стане по-рано.
-
Кои упражнения са ефективни за прибиране на корема след раждане?
-
Как овладяването на корема след раждане зависи от генетиката?
Не става веднага и не е бързо, но се прибира.
Нищо не съм правила. Като мусулатура вече се прибра, ама има малко е увиснала кожа точно над разреза /раждах секцио/ . Надявам се и това да се прибере. А забравих да кажа: линеа негра /кафявата линия през корема, която се получава по време на бременността/ още не е изчезнала, а и пъпчето ми още не е придобило предишния си вид
Дано и това да се оправи 

Не съм полагала специални грижи щото и време нямах
Поприбра се от само себе си, но не напълно, защото задържах и някое килце