Крион- Епохата СЕГА

• 67 493
  • 641
  •   1
Отговори
# 30
Оооо,и аз тук Hug  Ще ви следя,да си призная чела съм само притчите,но ще наваксам.Много силна книга,мога да си представя другите какви са Heart Eyes

Тъй като е тема само за Крион бихме ли могли да се спрем за малко на имплантите?Честно казано спомням си,че го обсъждахте в другата тема,но тогава не следях редовно и съм пропуснала,макар че се опитах да се върна назад.
Задължително ли се случва нещо драматично?И какво точно представлява?Нещо като приемане на Новата Енергия ли е?
 Blush

# 31
  • Universe
Регистрирах се в сайта и си изтеглих пробния екземпляр - стъпка 1 / шаг 1/ и там има 2 изключително приятни медитации / на Крион и на Метатрон/.
В предисловието пише "Аз съм Крайон и ще Ви предам чрез своя медиум 48 стъпки, за да можете да повдигнете завесата на забвението и да бъдете в състояние....."
 newsm78 Въпросът ми е как ще получа останалите 47 стъпки, има ли ги на сайта /  Rolling Eyes аз не ги виждам/, или ще ги получа по пощата, защото се изискваше регистрация?

И понеже обичам да си изяснявам нещата докрай  Hug, моля, напишете кой е правилният вариант на произнасяне/писане на български език -  КРИОН или КРАЙОН

AN’ANASHA

# 32
Не съм чела последните 3 книги, но съм крионка по душа.
Имплант не съм искала, така че за него нямам какво да споделя.

Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug

# 33
  • Tам през Атлантическия океан
И понеже обичам да си изяснявам нещата докрай  Hug, моля, напишете кой е правилният вариант на произнасяне/писане на български език -  КРИОН или КРАЙОН

Предполагам е КРИОН  Wink

а това е на руски КРАЙОН

товае като с Фън Шуй или Фен Шуй  Wink

И аз тук в тази тема  Mr. Green
чела съм само първите две книги на Крион  Wink  пусто от толкова и други интерисни книги не мога да изчета поредицата  Laughing

Някой от вас който е чел всичките книги би ли споделил кои от тях са най-силните така да се каже  Hug

Хубав ден крионски чеда  Wink Hug

# 34
  • у дома
 Hug  и аз съм с вас..

И аз от Мишето научих от другата тема за подсъзнанието. Изчетох първата книга само. За другите все още нямам време, но ще намеря  Wink Споделям, усещането за ЛЮБОВ е необикновено.
Пожелах много силно импланта още докато четох - не съм го искала на глас (усамотението ми е проблемно  Mr. Green).
Не знам дали съм го получила - сигурно.  Всеки които го е поискал  го получава, нали така казва Крион.
Вярно е, че ми се случиха 'лоши' неща и на мен. Още си ги изстрадвам.  newsm78
Но не виня импланта - зная че аз съм си причината за тези ситуации.

# 35
  • Семейството е винаги с мен:)
EASpirit, и на мен ми е интересни за импантите....така че, който има по-голям опит да сподели? Иначе за импланта пише в книга 1. Да приемеш имплант това означава да премахнеш кармичния си отпечатък и така да работиш с Новата енергия...Крион казва, че има и отрицателни последици- отдалечаване от семейство, приятели и др.

mamm1129, Никога не съм се чувствала по-уверена в собствения си потенциал, по-обичаща, по-прощаваща, по-разбираща и приемаща. Това е един дълъг процес, за който е нужно време, но Крион е част от моя път и моето сърце. Hug

Desss, аз ги почнах подред...Но ако сега трябва да избирам 1-вата щеше да е последна...защото там се обяснява за импланта и е хубаво да си наясно дали наистина го искаш....Можеш да почнеш с 4, 5, до края и после обратно...Но аз в началото на темата писах какво казва самия автор- той препоръчва да се почне със 7  Peace

Как обяснявате промяната у вас и мирогледа ви на своите приятели? Аз съм толкова ентусиазирана от Крион, че постоянно казвам и "това е благодарение на Крион" и мисля, че ме гледат странно Rolling Eyes, а те поне засега не показват интерес към него...Просто промяната в нагласата е толкова голяма, че няма как да им го обясня по-друг начин....До вчера съм се тревожила , а днес не Joy  

Но и осъзнавам, че това и труден процес, както казва Крион дуалността на моменти се обажда...  Ще ви кажа как аз подхождам към нещата....и във филма "Кодът на Мойсей" казаха, че има две основни емоции- страх и любов..Когато разговарям с някой човек и усещам, че почвам да се дразня или се чудя как да отговаря- се питам- "Това от любовта или от страха идва"...и почвам да си представям, че говоря от името на Любовта... Heart Eyes И така отговарям много по-меко и усещам как почвам да приемам човека още на момента Heart Eyes

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 09:55 от radosti_

# 36
fastuche[/b Вярно е, че ми се случиха 'лоши' неща и на мен. Още си ги изстрадвам.  
Но не виня импланта - зная че аз съм си причината за тези ситуации.

Ти си отговорна за тази ситуация...ти си я планувала, за да я разрешиш, за научиш нещо от нея и така да си повишиш вибрацииите и на Земята като цяло...Дори и в лошата ситуация има дар, който чака да бъде открит... И пак ще повторя- ние самите плануваме пред какви проблеми да се изправим, но и в този момент определяме и решението...Разбираш ли- решението вече съществува, само трябва да го откриеш! Както казва Крион, радвай се- недей ги изтрадва...Празнувай болката и страха и си представяй как всичко се нарежда добре!

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 09:43 от radosti_

# 37
Здравейте, момичета!
Аз от няколко дни чета Притчите на Крион.
Много съм щастлива, че ми препоръчаха тази книга. Може ли да ми обясните повече за импланта? Какво значи това?   bouquet

# 38
 Hug Благодаря за темата Радости, чудесна е! Вече намествам в душата си липсващите частички от пъзела.  newsm51

# 39
облачето хей, на същия въпрос отговорих преди два поста:  за импланта пише в книга 1. Да приемеш имплант това означава да премахнеш кармичния си отпечатък и така да работиш с Новата енергия...Крион казва, че има и отрицателни последици- отдалечаване от семейство, приятели и др. Виж кн. -1-ва има я в спиралата... Но според мен не е хубаво да бързаме към импланта, както вече казах....По-добре да прочетем всички книги и тогава да решим за себе си... Защото няма смисъл да изтрадваш 90 дена, ако не си готова да се промениш и да живееш по-новия начин..Крион казва, че имплантът ни освобождава от досегашната карма, но това не означава, че няма да създадем нова! А и дори в самия процес на четене на книгите, може несъзнателно/ клетъчно ниво да поискаш имплант, ако си готова....Така че дори хора, които не са чели Крион, може да са поискали и получили имплант...С това искам да кажа, че имплантът не е някаква техника или привилегия, която получават само читателите на Крион, нито че е само съзнателен акт... Може да го поискаш, но процесът да почне след време...

Моля ви, изчетете поне същата страница преди да питате- иначе се получава повтаряне на един въпрос и един отговор...

# 40

Homeopat
, почни да четеш книгите, ако не си...Страхотни са! Крион ни говори с толкова любов....Снощи в леглото четох последната книга и ми изплува спомен от детството, даже няколко, как гледам през нощта звездите и плача и си казвам "Искам вкъщи" Heart Eyes  Толкова изгубена се чувствах и не на място...като поотраснах просто приех, че това е животът...Сега отново се връщам към себе си, към онова дете....И знам, че Семейството е с мен, тук на Земята...Както и с всички Вас Heart Eyes

# 41
radosti_, благодаря ти и се извинявам за повторението!  Hug    bouquet Прочетох и по-горния ти пост, но реших, че има още за казване!  Embarassed
Аз също съм на мнение, че не бива да се бърза по пътя на промените към добро. Някак си съм го приела за себе си това.
  bouquet
Може би е добре да се учим от кармата си, след като сме я избрали самите ние... Така си мисля и ми харесва за мен да е така засега. Интересно ми е защо ми се случват нещата и какво искат да ми покажат.

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 10:34 от Анонимен

# 42
облачето хей Grinning, както казах за повече виж първа книга...там са изброени по-точки в първата част на книгата, така че лесно ще го намериш...А и както казах, аз се уплаших като поисках импланта, защото не бях запозната добре с Крион...Имплантът не е панацея, а тръгване по отговорен път...
 За кармата- тя просто ни кара да се учим и да се стремим към любовта...Досега и аз се питах "Защо ми се случва това или онова? Какво трябва да науча" (чела съм Лазарев, Блаватска и др.), но сега покрай Крион разбрах, че това е второстепенно и така се губим интелектуално в детайлите.... Целта ни е да се научим на Любов, защото така се повишават вибрациите  ни...Това е основното! Какво значение има дали съм изтрадала нещо, защото съм била доверчива, наивна или съм искала да съм права....Разбира се, хубаво е да си даваме сметка, но като успеем да простим истински и изцяло на себе си и на другия човек, като разберем ситуацията с любов, просто се освобождаваме от нея... Иначе, поне аз, уж прощавах, заричах се, че повече няма да постъпвам така, разбирам си уж урока...а после пак почти същото, а уж знам....

fastuche, знаеш ли какво забелязох  Crazy Думата изтрадва е "изт- радва".....Т.е, когато я няма радостта, ние страдаме...А ние сме родени да се радваме....Крион пише, че Детото в нас- се радва на всичко, то не се страхува...Затова трябва отново да се сприятелим с него  bouquet

# 43
Запис. Все пак започнах да се обърквам......
Крион, Зеланд, Рейки, Йога и т.н. и т.н. Ще се опитам да следя и тази тема, но засега нямам време да чета книгите.
Наблюдавам, че вместо да се разпилявам имам подтик да се самовглъбя в себе си - това не е ли все пак затваряне?
Мир Вам!
  bouquet

# 44
ЧОВЕК, и аз се самовглъбявам...Покоят, щастието и промяната започват отвътре навън... Няма друг начин- не можеш да дадеш и получиш нещо, което го няма в теб!

Всичко е едно, просто различните автори ни дават различен къс от действителността или по-различен начин ги представят...Чела съм Зеланд, и съм го препрочитала...Даде ми някакви резултати, но ми липсваше нещо...което Крион ми даде... Крион ми върна собственото достойнство и чувството, че заслужавам!  И изобщо един цялостен поглед върху себе си, живота, Вселената...Крион за мен- съвместява всичко!  Крион също говори за Намерението ....така че често докато го четох се сещах за Зеланд Peace

А рейки и йога- по-скоро ще ти помогнат, да усещаш енергиите и да се балансираш...И аз всъщност имам желание за рейки Laughing

Общи условия

Активация на акаунт