Крион- Епохата СЕГА

• 67 214
  • 640
  •   1
Отговори
# 435
Маргало, виж каква притча на Крион намерих  Wink
Мисля, че е точно за теб в момента и за страховете, за които споменаваш по-горе  Grinning

Стаята на Урока

Hug

Благодаря ти mijjjka  Hug
Съгласна съм, но знаеш ли кое ме притеснява, ами ако това е интуицията ми, нали не бива да приемаме всичко на 100%, нали трябва да отсяваме, да преценявам, да усещаме....

# 436
Тази седмица прочетох 1, 2, 5 и 6 част на Крион. Първата ме хвърли в страх да поискам импланта, но при 6- та част промених мнението си и май го поисках. Някак си ми се сви стомаха без да изричам на глас каквото и да било. Докато четях тези книжки в електронен вариант ту поплаквах ту си спомнях разни неща от миналото- думи изречени от родителите ми, сценки, мои чувства и много ми се ще да простя на всички близки и на себе си. При мисълта, че трябва да простя на майка ми ми потичат сълзи, а всъщото време не мога да кажа нищо конкретно. С тези чувства отидох на черква вчера на обяд- тази черква работи само в петък в нашия град и имаше кръщене. Аз изчаках да  приключи и да вляза вътре и да запаля свещичка. Черквата е много малка и е почти под земята. Преди да приключи ритуала по кръщаването на това малко момиченце попа запя многая лета и аз се разплаках. После влизайки вътре взех си три свещички запалих една по една и в това време чувам попа да казва "И Господ е казал искай и ще ти се даде, но трябва да поискаш с вяра". Това беше знак към мен така го усетих. По пътя навръщане от черквата сълзите се стичаха по бузите ми.
Извинете за дългия  ми пост, просто споделих.

# 437
Тази седмица прочетох 1, 2, 5 и 6 част на Крион. Първата ме хвърли в страх да поискам импланта, но при 6- та част промених мнението си и май го поисках. Някак си ми се сви стомаха без да изричам на глас каквото и да било. Докато четях тези книжки в електронен вариант ту поплаквах ту си спомнях разни неща от миналото- думи изречени от родителите ми, сценки, мои чувства и много ми се ще да простя на всички близки и на себе си. При мисълта, че трябва да простя на майка ми ми потичат сълзи, а всъщото време не мога да кажа нищо конкретно. С тези чувства отидох на черква вчера на обяд- тази черква работи само в петък в нашия град и имаше кръщене. Аз изчаках да  приключи и да вляза вътре и да запаля свещичка. Черквата е много малка и е почти под земята. Преди да приключи ритуала по кръщаването на това малко момиченце попа запя многая лета и аз се разплаках. После влизайки вътре взех си три свещички запалих една по една и в това време чувам попа да казва "И Господ е казал искай и ще ти се даде, но трябва да поискаш с вяра". Това беше знак към мен така го усетих. По пътя навръщане от черквата сълзите се стичаха по бузите ми.
Извинете за дългия  ми пост, просто споделих.
С вяра и любов! Peace

# 438
mimimomo  Hug

# 439
Благодаря за подкрепата. Поисках импланта с молба всичко да мине леко. Въпреки, че мисля, че съм го получила доста преди и това което в в момента изживявам е явно разпадане накарма. Преди повече от година непрекъснато повтарях, че искам преинстал на мозъка си. Докато се случи една доста неприятна случка с детето ми, стрес, който и сега изживявам понякога- то случката е идентична с мое преживяване някога и може би за това. Но както и да е от тогава спрях да повтарям за преинстала си.

# 440
Нещата имат това свойство да се повтарят,това са нашите кармични уроци.Докато не ги усвоим ще се повтарят под различни варианти.Обикновено  разпадането на кармичните връзки е болезнено,така,че се запаси с търпение.И не става за ден -два,понякога са нужни години. Peace

# 441
mimimomo, честит ти имплант!   bouquet
Не се безпокой от това, което следва. И аз се притеснявах, и всеки се е притеснявал какво ли ще е и като как ще бъде  Wink
Първият път като го исках (защото го исках два пъти, мислейки си, че не съм го получила  Joy ) беше през една отпуска на море, точно беше излязла първата книги на Крион. И помня, че много ме беше страх какви ли сънища ще сънувам, ще мога ли изобщо да си почина...такива неща  ooooh!
И първият път всичко мина леко, и вторият път също. Вторият път обаче имах интересни срещи с важни хора от миналото ми в 3D, не на сън и беше доста по-разтърсващо като преживяване.
Сега съм убедена обаче, че имплантът съм го получила още тогава, първия път  Hug

# 442
Ммичета, а аз съм пълна със страхове. Ходя на психотерапия и явно тези страхове са лечебни кризи, но понякога е доста тежко. Днес направо се изпотих от страх, защото ми се стори, че ако съм получила импланта и с е еразрушила старата ми карма, ще си отида от тоя свят, едва ли не непременно трябва да умра.  Cry Доста време ми беше зле и поотмина страха. Осъзнавам, че дори и да се разруши старата ми карма, аз имам дете, очаквам второ, така че явно имам нови задачи. Ама този страх беше извън всякакъв здрав разум.

Нещо искам да ви попитам. Вчера си купих едно кристалче розов кварц за верижка. Дълго избирах и се спрях на това, то много силно ми се загряваше в ръката. Аз се изплаших от това загряване и реших да си купя друго. Опаковаха ми другото, взех го и нещо просто ме накара да го върна и да си взема първото, загряващото. След което се изплаших, че то е заредено с негативна енергия и не е подходящо, даже като почна този страх, дето ви разказах по-горе, бях с него и си внуших, че то е причината. Как да го проверя дали е подходящо за мен?

# 443
  • Tам през Атлантическия океан
Щом те е привлякло значи е твое  Hug
Розовия кварц е камъка на любовта  Hug
За да няма чужда енергия, кристала след купуването го "изкъпи" под чешмата  Wink

# 444
облачето хейПрекалено много страх Hug-отърви се от него! HugНе е добре нито за детето нито за теб самата!Усмихни се  Heart Eyes и временно се остави на по-отвлечени неща.Загряването може да е знак,че точно за теб е,че имате хармонична връзка. Hug

# 445
Дес, Ралико, благодаря! Ще измия камъчето. А пък за страховете - да, много са, но се оправят един по един, кога по-бавно, кота по-бързо. Няма как да ускоря нещата, няма да ми е за добро, аз съм се помолила на водачите си да става изчистването с най-подходящото за мен темпо. Не искам да избървам, не винаги най-бързия път е най-кратък. Искам нещата да си следват естествения ритъм, така е най-добре. Пък ще поизтърпя, дай Боже, колкото още остава от лекуването.

# 446
облачето хей Hug Не мисли за себе си като за болен човек!Но мисли за себе си като за обичана и обичаща,като желана и желаеща!И само любовта ще ти посочи верният път! Heart Eyes

# 447
облачето хей Крион казва, че тези страхове от религия от каквото и да било друго са отпечатък от предишни животи и най- добре е да им се обърне внимание- от къде са за какво са защо са. Така ще успееш по- лесно да ги превъзмогнеш.
Аз от доста години плача на мелдесон, на многая лета и на химна на България- т.е. на тържества и то свързани не с мен самата- опитвам се да разбера от къде идва това. Също изпитвам ужас от вода- не умея да плувам между другото и от този огромен страх така и не се научих- има нещо тук. 
Напоследък много ме привлича една икона на Исус- клекнал молейки се- разплаквам се на нея. И внезапно разтърсващо ми се иска да поискам прошка от себе си от близки, но някак си като съм в черквата не ми идва- само сълзи.
Може би съм получила имплата преди около две години- когато непрекъснато повтарях искам преинстал на мозъка си. И всичко което ми се случи след това е развръзка- такова усещане имам въпреки, че снощи го поисках и помолих духа да ми помогне лесно да премина през този период, но и да разбера дали съм го получила.

# 448
Друго което казва Крион е, че в сегашния си живот може да се срещаш предимно с непросветени хора, а аз в подсъзнанието писах, че работя в институция вкоято има злоба, клюки, а аз искам да не обръщам внимание на това иначе си харесвам много работата. Тогава съформуките явно се издразниха от поста ми. Започнах да чета литература- първите страници. В главата ми е пълен хаос- много инфо и почти не правя техники, но след като прочетох това в книгите на Крион имам чувството, че това е също мой договор- да се уча от непросветените, да трупам опит и т.н.
Извинявам се за дългите постове и за това, че са един след друг, но смятам, че сред Вас откривам единакомислещи- няма къде на друго място да споделя за сега. Благодаря Ви!

# 449
Искам да попитам тези от вас, които са сигурни че са получили имплант и го имат.
Успявате ли да сътворявате живота си, нещата лесно ли ви се случват, желанията ви стават ли реалност бе усилие?

Общи условия

Активация на акаунт