Крион- Епохата СЕГА

• 67 220
  • 640
  •   1
Отговори
# 450
Не съм сигурна, че съм получила имплант за това снощи го поисках с молба за добро и да разбера дали съм го получила. Но ако съм преди време това което ми се случи е най- гадният ми период в живота ми въобще и колкото и дасе връщам назад не откривам дори мисли за подобно нещо. Не знамч какво да мисля. По- скоро прекалих с литературата на тая тема май и изоставих реалния живот, а имам толкова неща да свърша още + един проблем който ще ме доведе до психиатрия- и него трябва да разреша, за да живеят децата ми добре пък после квото ще да става с мен.

# 451
mimimomo , за да живеят децата ти добре то ти трябва да си добре Peace
Подписа ти ми напомни филма за Моисей и ако си го гледала значи можеш да се справиш с всичко. Относно психиатрията, ами говорила съм с хора лекари и занимаващи се с нашата материя..те са абсолютно убедени, че не може да се лекува душата с лекарства. Аз мисля по същия начин и съм убедена в това. А  за непросветените си мисля, че са наши духовни учители. Имах и аз като теб голяма съпротива към т.нар. непросветени и разбрах, че те имат задача да ме просветят мен в много неща Peace

Относно Крин, не ме е отдалечил от Бога нито имота Hug дори напротив. При мен е една пълна комбинация от Рей ки, Теса, Крин, църква, магически символи  Crazy цял коктейл и това ми дава стабилност и сила. От скоро нося  на врата и хода на неделна литургия Simple Smile не пречи едното на другото.

# 452
humanis  Hug
Ако искаш ми драсни на лични, да не е тук, както прецениш, но би ли обяснила в изречение как го чувстваш със сърцето си, как ги "виждаш" нещата с третото си око.
Например: Бог е в сърцето, Той това и това, Ангелите това и това....Висшият разум.....
Нещо такова, за да подържаш психиката си здрава и да не полудееш от толкова информация Hug
Дано ме разбра  Hug

# 453
Маргало , разбрах те и ще ти пиша но сега нямам временце Peace Всички тези неща са едно погледнати с третото око и със сърцето. Първоначално е стряскащо, но от всеки метод си избирам по нещо , което ми харесва на мен и го използвам. Много важно е да не се чете само, но и да се прилага наученото. Като от сорта, ако имаш два ризи дай едната на брат си. Ако го приемеш със сърцето си ще го изпълняваш винаги в живота си. Даването е нещо много силно и много важно, "давайте и ще ви се даде" Всички тези закони и от Библията и от енерг. практики имат една цел да ни направят стабилни и хармонични. Като добавим към това и правилните постъпки като даване, състрадание и т.н. си изработваме един сносен живот. Във време на силни промени живеем и е важно да се държим на високо енергийно ниво.
ще ти пиша л.с.

# 454
Ще чакам  Hug

Един човек сънувал сън. Сънувал, че върви по морския бряг заедно с Бог. По небето се разигравали различни сцени от живота му и за всяка сцена по пясъка на брега се виждали две редици стъпки – неговите и на Бог. Човекът гледал как през всички моменти от живота му, Бог е вървял неизменно до него. Но когато и последната сцена проблеснала на небето, той забелязъл, че на някои места се вижда само една редица стъпки. Озадачен, мъжът осъзнал, че това са най-тежките моменти, когато му е било изключително трудно, когато е бил отчаян и дълбоко е страдал.

- Господи – възкликнал човекът – Защо си ме изоставял точно в най-трудните моменти, когато съм имал най-голяма нужда от теб?

Бог отговорил:

- Чедо, никога не съм те изоставял. Там, където виждаш само едни следи,  са моментите на  изпитанията и страданията ти. Тези следи са моите – това са моментите, в които те носех на ръце.

# 455
Момичета, аз имам един въпрос. Когато получа импланта, ще мога да разрешавам по по-бърз и лесен начин кармичните си проблеми, нали? А не че ще ми се разпаднат всички проблеми, все едно не ги е имало?

# 456
Не знам защо докато четох притчата в главата ми "дойде" следнато разсъждение:
Всичко е от Бог, Той е началото, Истината, Пътя.
Останалите неща са Инструментите на Бог, неговата Армия така да се каже....
Хм, правилно ли мисля...

# 457
Момичета, аз имам един въпрос. Когато получа импланта, ще мога да разрешавам по по-бърз и лесен начин кармичните си проблеми, нали? А не че ще ми се разпаднат всички проблеми, все едно не ги е имало?
Може би при всеки е различно,според това до колко е готов да приеме и приема случващото се..При мен нещата станаха без да усетя,живях паралелно в няколко свята и най-важните събития ми минаха като мъгла,сега се връщам назад и виждам,че  наистина каквото е трябвало да се случи се е случило и то по най-добрият начин за мен.Друг е въпросът,че в него момент изобщо  не съм разбирала какво става...Стана объркано,дано ме разбереш.

МаргалоТи си Бог/или Богиня,както предпочиташ/ FlutterПомисли над това. Heart Eyes

# 458
Непосредствено преди да умре на кръста, Христос се провиква: “Господи, защо ме изостави?” (срв. Матей 27:46). Този вопъл е изключително объркващ за повечето християни. Той поражда съмнение и рано или късно се превръща в съдбовен въпрос, който вопие за отговор.

Животът, такъв какъвто го познаваме, следва закона на синусоидата. След изобилие идва недостиг, след суша – дъжд, след мрак – светлина, след скръб – радост… Този закон прави всякакви желания за вечно [попълнете по избор] глупави. Донякъде изненадващо законът присъства и в отношенията ни с Бога. Но за това си има причина.

В периодите, когато Бог е близо и ние усещаме присъствието и благодатта Му, всичко е лесно. С лекота носим кръста на всяко изпитание и с голяма радост в сърцето страдаме.

Неминуемо рано или късно Бог се отдръпва. Тогава дори малките скърби трудно понасяме, кръст от кибритени клечки едва влачим по земята. И се провикваме: “Господи, защо ме изостави?”*

Защо Бог постъпва така с нас? Защото ни обича. Защото иска да ходим сами. Всеки родител рано или късно пуска ръчичката на детето си и го оставя да ходи самостоятелно, ако и да се случва детето да падне. И тежко на родител, който цял живот помага на детето си в ходенето.

Целта на Бога е да станем като него. Да ходим самостоятелно. Това е обещанието и този път създаде, и по него ни поведе Синът, когато стана човек.

А Христос стана човек и позна изцяло човешката съдба в онзи миг на неизразими с думи самота и страдание, когато Татко му го остави сам и безсилен на кръста. Ала се изправи Христос-човекът на краката си и [така] отново се превърна в Бог и седна отдясно на Баща си.

А на нас, които останахме долу, показа силата на човека и пътя, по който трябва да вървим. И ако сега понякога пуска ръката ни, то е, за да укрепват крачетата ни, та да успеем и ние да се представим пред Бог изправени, а не пълзящи като онази отвратителна твар, с чиято измама започнала цялата история.

============

*Особено внимание на тези периоди на истинска самота и душевна суша обръща Тома Кемпийски в “Подражание на Христа”.

# 459
mimimomo , за да живеят децата ти добре то ти трябва да си добре 
Подписа ти ми напомни филма за Моисей и ако си го гледала значи можеш да се справиш с всичко. Относно психиатрията, ами говорила съм с хора лекари и занимаващи се с нашата материя..те са абсолютно убедени, че не може да се лекува душата с лекарства. Аз мисля по същия начин и съм убедена в това. А  за непросветените си мисля, че са наши духовни учители. Имах и аз като теб голяма съпротива към т.нар. непросветени и разбрах, че те имат задача да ме просветят мен в много неща

Относно Крин, не ме е отдалечил от Бога нито имота  дори напротив. При мен е една пълна комбинация от Рей ки, Теса, Крин, църква, магически символи   цял коктейл и това ми дава стабилност и сила. От скоро нося  на врата и хода на неделна литургия  не пречи едното на другото.

Благодаря Не смятам да стигам до психиатрия Simple Smile Имам доста работа още тук, но се чувствам странно- ту непрекъснато ми се спи, ту изпадам в злобичка и агресийка- при все, че съм уравновесен тип. Ноооо и това ще мине..

# 460
Hug
Момичета, искам да споделя тази нощ седях и си мислех че май наистина се  е получило това с импалнта при мен, но има нещо което много ме притеснява.
Сънувам като обезумяла, сънищата ми са станали като обезумели, плашат ме, за мен са кошмари, страх ме е от тях, знам че трябва да станат цветни много , но моите са изключително страшни.
Вечер вече ме е страх да си легна, казвам че имам намеренеи да са хубави, моля се, но уви.

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 14:25 от Маргало

# 461
Кармичните връзки (проблеми) не могат да се разпаднат от самосебе си, освен ако не ги отработваме. Отработването не е никак леко... и не е завинаги. Да кажем: Минаваш през урока "гордост"  с унижение и ...приключваш. Не, не е така... може в някой от следващите етапи...например "ревност", да проявиш отново гордост и тогава отново да трябва да се отработва. Не стават лесно нещата, но...това е начина да изчистим миналото си. За бъдещето- имаме шанс, защото го творим сега и можем да избягваме трупането на лоша лична карма...но все пак зависи и колко сме на минус от миналото, от  родители и т.н.

# 462
Записвам се да ви следя и дано намеря време да изчета цялата тема Peace

# 463
АссолИ ВилАр,  Peace
Кармичните връзки с хората ни се дават, за да отработим определени качества в нас.
Имаше време, когато си мислех, че със самото приключване с дадена ситуация или с даден човек/хора ще се разпадне и кармичната ситуация  Simple Smile Обаче не е така. Под една или друга форма нещата пак се "връщат" при теб, ако не си ги отработил вътре в теб самия  Grinning

# 464
Момичета, благодаря ви за коментарите по моят въпрос!  Hug
Маргало, миличка, не зная какво да ти кажа, аз слава Богу не съм преживявала такива неща. Но ти пожелавам по-скоро да отмине този тежък период и да заживееш в мир!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт