Крион- Епохата СЕГА

• 67 542
  • 641
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
"Навлезте смело в онова, което ви вдъхва най-силен страх, което е кармата на живота ви, защото то е просто фасада. "

"Защото човекът на Новата епоха е онзи, който е съзрял възможността на новата енергия и е неутрализирал своята карма. И независимо дали тя е тежка, или лека, човекът на Новата епоха е успял да я превъзмогне."

"Милостивите са хората, които притежават добрина и състрадание и представляват онези от вас, които са неутрализирали кармата си. Защото виждате ли, добрият и състрадателният не може да има критичен Дух или критична природа. Защото критичният характер е признак за неразрешена карма, а неразрешената карма поражда ярост и гняв. Онзи, който изпитва ярост и гняв, не може да бъде милостив, затова Духът почита милостивите, тоест онези, които са извървели кармичните си уроци и са спукали своите индивидуални мехурчета на страха. Защото тези мехурчета ви се виждат зловещи и пораждат във вас страх; но лесно се пукат и бързо изчезват, защото на практика са измислени! Щом се неутрализират, наяве излиза милостивият човек... онзи, който е искрено състрадателен и наистина добър."

Крион, книга 3 "Алхимия на човешкия дух"

# 466
  • Семейството е винаги с мен:)
Hug
Момичета, искам да споделя тази нощ седях и си мислех че май наистина се  е получило това с импалнта при мен, но има нещо което много ме притеснява.
Сънувам като обезумяла, сънищата ми са станали като обезумели, плашат ме, за мен са кошмари, страх ме е от тях, знам че трябва да станат цветни много , но моите са изключително страшни.
Вечер вече ме е страх да си легна, казвам че имам намеренеи да са хубави, моля се, но уви.

Не се притеснявай.. Това е един от признаците на пробуждането

http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=12

# 467
radosti_, сподели какво става след този период  Hug

# 468
Маргало,зависи какво искаш,по принцип става онова,което искаш и което е най-добро за теб Flutter

# 469
  • Семейството е винаги с мен:)
radosti_, сподели какво става след този период  Hug

Aдаптираш се към по-високата вибрация...променяш отношението си към света/ живота...живееш с по-голямо разбиране....

# 470
Блазе Ви аз бях в такава еуфория, че съм поръчала импланта- няколко дни и после нищо- празнина- даже вчера по едно време уж релаксирах и се отпуснах без да мичтая за нищо, а искам толкова неща да постигна и някак си се чувствах безтегловно около два часа продлъжи това, а след това за около един час сякаш някъде потъвах в небитието имах чувството, че се рея без посока- реших, че съм медитирала, но бебез очаквания резултат и не съм се заземила- тогава казах на детето някак отвътре ми дойде колко много го обичам и, че за него съм спосочна на всичко и така до 10 минути след това дойдох на себе си

# 471
Не знам има би връзка с всичко което четох за крион, но ще ми се мъките ми да спрат и да започне съзидателното което искам

# 472
облачето хей Grinning, както казах за повече виж първа книга...там са изброени по-точки в първата част на книгата, така че лесно ще го намериш...А и както казах, аз се уплаших като поисках импланта, защото не бях запозната добре с Крион...Имплантът не е панацея, а тръгване по отговорен път...
 За кармата- тя просто ни кара да се учим и да се стремим към любовта...Досега и аз се питах "Защо ми се случва това или онова? Какво трябва да науча" (чела съм Лазарев, Блаватска и др.), но сега покрай Крион разбрах, че това е второстепенно и така се губим интелектуално в детайлите.... Целта ни е да се научим на Любов, защото така се повишават вибрациите  ни...Това е основното! Какво значение има дали съм изтрадала нещо, защото съм била доверчива, наивна или съм искала да съм права....Разбира се, хубаво е да си даваме сметка, но като успеем да простим истински и изцяло на себе си и на другия човек, като
разберем ситуацията с любов, просто се освобождаваме от нея... Иначе, поне аз, уж прощавах, заричах се, че повече няма да постъпвам така, разбирам си уж урока...а после пак почти същото, а уж знам....

fastuche, знаеш ли какво забелязох  Crazy Думата изтрадва е "изт- радва".....Т.е, когато я няма радостта, ние страдаме...А ние сме родени да се радваме....Крион пише, че Детото в нас- се радва на всичко, то не се страхува...Затова трябва отново да се сприятелим с него  bouquet
И аз съм съгласна че не трябва да бързаме да се оттърваваме от неволите си на всяка цена и със всички средства.Преди време си мислех така но сега знам че когато заповам да приемам ситуацията едва тогава нещата тръгват към добро.

# 473
Написах съобщение и не стана с публикуването! Явно така е трябвало! Не се смятам да лош човек, опитвам се да помгона на кой с каквото мога. Да понякога и непоискано добро. Вече разбирам какво е! Но, въпреки доброто което правя все срещам укори, упреци, все нещо не съм направила като хората. Убийствено. Искам да се променя. Молих се тук за помощ, но явно или дразня съфорумките или просто съм невидима. Търся неистово помощ. Прочетох доста литература за себепознание, доста техники, досега не попаднах на моята лична техника, а от прочетеното в главата ми е хаос, дори и аз вече си мисля, че съм луда, камо ли близките ми. Но продължавам да се търся! Когато искаш да се промениш а около теб е пълно със скептици е доста трудно писах вече за това, но явно не бях разбрана или съм невидима с моите постове. Не се сърдя- просто си правя изводите. Винаги съм се оповавала единствено и само на себе си- но напоследък грижит3 за близките ми дойдоха в повече- от там и финансовите проблеми- сега рева моля се за помощ, но от никъде никой. Ще се справя някак, па дори това да е и небитието! Не искам да спамя темата с негативизма си, Бла-годаря че Ви има! Чета Ви редовно и ще продължавам да Ви чета докато имам сили за това! Но исках малко помощ НеКао да е на ЛС ако може някой да ми помогне!  В невероятна дупка съм! Ще стъпя на крака някой ден! Вярвам в това! Имам чувството, че се чистя от стара карма и то от години! При мен първите признаци на интуиция, положително мислене бяха преди доста години- още като ученичка визуализирах -ясно, но се виждах в мъки-. що и аз не знам.
После като се замисля всичко хубаво в живота ми е дар от Вселената! Искала съм го и когато съм престанал да го вмисля съм го получавала. Сега имам едно желание впила съм се в него от 3 години и не става и не става, а е жизненовашжно, но не мога да стра да го мисля! Напомня ми за последиците си всеки божеи ден! БОЖЕ ДАЙ МИ СИЛИ ДА ГО ПРЕВЪЭЗМОГНА! 

# 474
Исках да го публикувам в темата за подсъзнанието, а го пльоснах тук. сигурно така е трябвало! Измвинявам се. Боже днес казах Иззвинявам се сигурно 100 пъти!

# 475
Имаш сили и ще се справиш, възприемай го като период, през който преминаваш   bouquet

# 476
Здравейте, случайно попаднах в темата ви. Съвсем боса съм, за пръв път чувам за Крион - прочетох първа страница с интерес, даже не съм сигурна дали се пише с главна буква. Но пък съм много заинтригувана. Ще изчета всичко, което сте писали, и от линковете, които сте споделили. Сега пиша, за да мога да ви следя и намирам по-лесно. Благодаря!

# 477

колко дълъг е периода на чистене след като си поискам импланта?

# 478
  • Варна
mimimomo, каква точно помощ искаш? Как смяташ, че можем да ти помогнем?

Иначе всеки си живее в собствения си ад, живот без проблеми няма. Всеки си има обаче собствения индивидуален комплект трудности. Както ти е казала Дани - нещата се променят, в един момент сегашните проблеми ще се оправят, ще се появят нови и така, докато си полегнем завинаги.

# 479
  • Tам през Атлантическия океан

колко дълъг е периода на чистене след като си поискам импланта?

Може и да няма такъв период  Wink
Може да сте получили имплант много преди да го поискате  Wink
Всичко си зависи от нас  Wink
Лично аз не съм се "озъртала" в период ли съм или не  Sunglasses ... и всичко си бе ОК ... нямам спомени да съм преживяла някакви сътресения  Rolling Eyes
Ако си втълпите и очаквате някакъв период , твърде вероятно е и да го получите  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт