Крион- Епохата СЕГА

• 67 545
  • 641
  •   1
Отговори
# 480

в началото и аз мислех, че няма да има такъв период,
ама от около две седмици се удрям, падам и хич не ми върви
ей така, без никаква причина,
и се зачетох в темата за подъзнанието кой как го отнасял по зодия като се подхлъзне.........

та затова сега се чудя период ли е, наказание ли е  Flutter

# 481
  • Tам през Атлантическия океан

в началото и аз мислех, че няма да има такъв период,
ама от около две седмици се удрям, падам и хич не ми върви
ей така, без никаква причина,

Да , бе а какво, преди това не са ти се случвали такива неща никога  Whistling

Всичко е било цветя и рози  Laughing

Не се вманиачавай  Hug

# 482

не се вманиачвам, ама се посиних и охлузух последната седмица

благодаря ти Desss  Heart Eyes

# 483
mimimomo, каква точно помощ искаш? Как смяташ, че можем да ти помогнем?

Иначе всеки си живее в собствения си ад, живот без проблеми няма. Всеки си има обаче собствения индивидуален комплект трудности. Както ти е казала Дани - нещата се променят, в един момент сегашните проблеми ще се оправят, ще се появят нови и така, докато си полегнем завинаги.
Благодаря, Lilibon! Благодаря и на всички, които ми отговорихте. Не знам каква точно помощ искам. Просто искам да тръгна от някъде на път нагоре и напред - към позитивното в себе си това искам. Но Благо- даря Ви, че ми отговорихте все пак не се чувствам невидима Grinning

# 484
Съвета който аз мога да ти дам е по често да оставаш насаме със себе си Hug
Дори и нищо да не се случва, бъди последователна.
Един ден ще чуеш вътрешния си глас и тогава ще намериш почвата под краката си като започнеш да летиш  Hug

# 485
  • София
Herzen, травми от рода на изкълчвания, падания и други подобни се тълкуват като знак, че трябва да се поспреш и да помислиш върху посоката, в която вървиш.

mimimomo, и това ще мине!  Hug

# 486
запис.запалих се по крион и като цяло много ми допадат книгите.особено пътуване към дома за мен е много добра книга! Hug

# 487
Здравейте, момичета!
Отдавна наобикалям темата, но понеже не бях чела нито една книга не можех да взема участие.
В момента дочитам Не мисли като човек, другите ще трябва да ги търся в електронен вариант.
Книгата много ми допадна, по принцип не харесвам особено ченълинги, но този някак ми пасва.
Но понеже не съм чела първата книга не разбрах неутралният имплант дали е изразяването на немерение да се свържеш с водачите си, за което говори във  втората книга? Още не съм направила нищо в тази посока, като че ли малко ме е страх от евентуалният тежък период, за който говори...Ще трябва да поработя над това...
Някой дали има идея кое е събитието от август '87-ма, за което говори Крион.

Ще се върна прочета темата отначало да видя при вас как се е развил процеса...

# 488
Здравейте, искам да споделя  с вас, а защо, и аз незнам.
На 18 окт. се роди второто ми детенце Борис.
Още в болницата започна да ми става много лошо.
Имам депресия от години, ходех на психотерапия и ми влияеше много добре през бременността.
Обаче сега като че ли нищо не помага.
Страхувах се от акво ли не, сега и страховете изчезнаха. Имам чувството, че вече искам нещата, които преди ме плашеха.
Само тормозя мъжа ми с моите вечни мисли, премисляния и страхове. Вечно нещо мисля, вечно нещо ме тревожи. Все за мен говорим. Той се опитва да ми помогне, аз се оправям за малко и пак наново. Той обмисля да се разделим. Казва, че така ще ми помогне да си стъпя на краката. Имам силната вяра, че не обичам нито него, нито децата си, защото ако ги обичах щях да имам сили да се справя, любовта да ми ги даде. А аз се провалям. Превръщам се в едно чудовище, което само търси внимание, интересува се единствено от собствените си проблеми. Не се трогвам вече като си мисля, че децата ми ще се мъчат с такава майка, че мъжа ми ще се мъчи с такава жена. Той започва да губи любовта си към  мен, днес ме удари, каза, че иска да ме пребие понякога и едва се сдържа, а на мен и от това не ми пука вече.
Мъжа ми ме помоли да се справя, за да не започвам пак лекарствата и да не спирам кърмата.
Психотерапевтката ми може би скоро ще се откаже от мен, защото едно и също ми повтаря, а аз зациклям и не мога да се откъсна от проблемите ми.
И това не ме притеснява, станала съм безчувствена. Пък и скоро няма да имаме пари да й плащаме.
Просто имам чувството, че всичко свърши, цялото ми старание от години, сега съм в такава дупка, че чак ми е приятно да съм зле.

# 489
Облачето хей, първо прегръдка от мен и да ти е живо и здраво детенцето Hug
Ти на практика си още родилка, хормоните ти са съвсем объркани и е нормално това да допринася за задълбочаване на депресията ти. Но явно не е само това проблемът. Ти сама си ги виждаш ясно нещата, описала си ги подробно, но защо не успяваш да се вземеш в ръце също само ти можеш да си отговориш. Очевидно имаш нужда от чуждата енергия под каквато и да е форма, дори и под формата на шамар.
Миличка, защо си го причиняваш? Какви толкова проблеми те е страх,че ще те застигнат, какви са страховете ти? Намери начин да се зареждаш по някакъв друг начин - от природата, от хубава книга, песен, смехът на децата ти. Не захвърляй всичко просто така. Не позволявай да загубиш децата си. Стегни се, огледай хубаво живота си и хората около теб, сигурна съм,че има много неща, за които да си благодарна и много хора , които те обичат. Не ги отблъскавай насила! И спри с лекарствата! Извинявай,че го казвам, но от както следя този форум и попадам на твои постинги винаги под някаква форма споменаваш за тази депресия и антидепресантите. Вкопчила си се в тях като удавник за сламка. Те не те лекуват, не ти помагат, разбери го! Всичко е в главата ти, в твоята нагласа.
Помоли мъжа ти да ти даде малко време да се съвземеш след раждането, кърми и гушкай децата си и намери нещо, което да отвлича вниманието ти, да те разсейва.Спри да мислиш за депресия , проблеми и страхове.Парите, които даваш за терапия по-добре ги давай за йога, за за някакъв спорт, арт-терапия, каквото и да е, само спри да се концентрираш върху себе си и депресията си. Защо не се консултираш и с наистина добър класически хомеопат, може да ти помогне. Но най-вече трябва да имаш желание да се отървеш от депресията. Искаш ли наистина?

# 490
Подкрепям отговора на Камбанка, облачето хей. Добавям това, че ти е необходимо вместо да се луташ в собствения хаос, да намериш човек, който да ти помогне реално, защото до този момент никой не е успял. Сигурна съм, че има такъв човек, защото аз самата преживях доста хаос и болка, но намерих човека, който ми помогна. С теб съм енергийно и те разбирам и подкрепям!!!  Hug

# 491
Благодаря ви, мъжа ми много ме подкрепя, но аз съм с проблеми от години и него вече много му дойде.

# 492
Облачето хей, разбрах за мъжът ти... Но за себе си какво реално ще направиш СЕГА?

# 493
  • Costa Rica
Облаче,  Hug Честито синче, да ти е живо и здраво.
Сега, девойките тук са те насъветвали, но не взимай всичко за стопроцентова истина. Клиничната депресия не е шега работа и не се оправя с хубава книга. А като добавим и нормалната следродилна такава, нещата съвсем се оплескват. Кога и дали да спреш лекарствата може да реши само добър лекар (няколко добри лекари, за всеки случай). Ако психотерапевтката ти вече си е изчерпала арсенала, смени я. Няма начин да изплуваш без помощ.

"Чак ми е приятно да съм зле"? Я го обсъди с психито. Какво получаваш, като си зле? Внимание, енергия (пък била тя и крясъци и шамари)? Какво ще стане ако не си зле? Какво ще спечелиш? Няма ли да загубиш повече? Ей такива въпроси.
Основен принцип в психологията е, че човек е такъв, какъвто е, защото така му харесва. Колкото и абсурдно да звучи, някои хора са привързани към страданията си. Защо? Те си знаят...

Подкрепям камбанка за хомеопатията. Алтернативните методи са много добри. Аз се извадих от сериозна депресия с ТЕС (но моята не беше клинична, а породена от гаден живот, така че не е същото).

# 494
На мен пък ми бяха изписали зелена рецепта.По-принцип съм много не сериозна с лекарствата.
Взех си рескю на д-р Бах, ТЕС,потупване на Gamut.

Общи условия

Активация на акаунт