Крион- Епохата СЕГА

• 67 569
  • 641
  •   1
Отговори
# 495
ДелфинаHugнаистина не съм лекар, нито психолог, но пък и не говоря съвсем наизуст.
Изобщо не целя спор, но ако и ти самата си достатъчно наясно ще знаеш,че тези точно лекарства не лекуват - да, може би привидно човекът се поуспокоява, поуталожват се нещата, но то е защото той реално е дрогиран, а не излекуван. Има разлика и не е чак толкова тънка.

Иначе съм съгласна - това, което си маркирала е важно да се обмисли и обсъди с добър психолог.

# 496
Благодаря ви, момичета, утре ще говоря с лекарката ми и ще видим какво  ще ми каже тя. Ще пиша после да ви съобщя.   bouquet

# 497
Облаче, пак те прегръщам Hug
Обикновено нещата не са толкова черни, колкото ни се струва в мислите ни.
Помисли си наистина защо не позволяваш на депресията да си отиде и поработи над това. После целуни дъщеричката си, тя има нужда от теб, а пък бебето - то има само теб в момента. Никой не може да замести пълноценно майката за едно новородено, ти си неговият свят сега.
Всичко ще се оправи, трябва само да го искаш!

# 498
  • Costa Rica
Делфина,  Hugнаистина не съм лекар, нито психолог, но пък и не говоря съвсем наизуст.
Изобщо не целя спор, но ако и ти самата си достатъчно наясно ще знаеш,че тези точно лекарства не лекуват - да, може би привидно човекът се поуспокоява, поуталожват се нещата, но то е защото той реално е дрогиран, а не излекуван. Има разлика и не е чак толкова тънка.

Иначе съм съгласна - това, което си маркирала е важно да се обмисли и обсъди с добър психолог.
Аз съм. Затова не говоря наизуст. Не че не съм съгласна с доводите ти (това е и мнението на преподавателите ми), но в някои случаи алтернативата е по-страшна. Не говоря за обикновената депресия, която удря всеки в даден момент от живота му. Другият вид е нещо, което повечето от нас никога няма да разберем Peace

Облаче, само така! Hug

# 499
Предписаха ми антидепресанти и да спра кърмата. Но решихме да опитаме за малко с класическа хомеопатия. Не зная дали лекарката хомеопат ще се съгласи да ми даде, при положение, че три години съм пила антидепресанти.
Ще пиша по-късно да ви кажа.
  bouquet

# 500
Облачето хей, поздравявам те за избора ти да започнеш хомеопатичен начин на лечение, надявам се да е по класическата система, за да има дълготраен и значителен ефект. Така имаш голям голям шанс да спреш постепенно антидепресантите и да се почувстваш много по добре. Имам две познати, които с помощта на хомеопатията спряха Ривотрила и Депакина, след като бяха ги пили няколко години. Но ги спряха постепенно за 6-7 месеца лечение. Пожелавам ти успех и вяра в здравето ти и по- добрия ти живот, който вече е на път! Hug

# 501
# 502
чудесна новина, само че този вход от 430 лева  newsm78  Дано повече хора имат възможност да си го позволят

# 503
чудесна новина, само че този вход от 430 лева  newsm78  Дано повече хора имат възможност да си го позволят

Множко е, но пък има време да се поспестят парички Simple Smile

# 504
  • София
и аз отначалото "Тия па, 400+, егати..  newsm78 "
пък после си представих какво ще е, както е описано в книгите..
дано успея да събера парички Simple Smile

# 505
прочела съм книжките и се зарадвах много на това че ще са в българия.дано и аз събера паричките да ида-това ще бъде изключително!

# 506
Кристофер , честито бебче  Heart Eyes и в подписа ти смени мама на най-добрите деца  Wink

Шапчице и аз не пуша от 6 месеца, отказали сме ги по едно и също време. Супер е да не пушиш Flutter

ами не са много тези пари за Крион, като се има предвид, че имаше из книгите и начини да бъдеш добре финансово. Те са заложили на това, че тези дето обичат Крион , вече са добре с парите и няма да са им проблем  Peace

Сега го разгледах сайта ,   струва ми се  хубав човек тоз Лий Каръл

# 507
  • София
ее, супер, humanis  Simple Smile

много добре се чувствам без цигари Simple Smile
абее, малко вповече ми се виждат парите за крион, а и все още с парите не цъфтя чак така  Embarassed

предпочитам да си кажа, че залата, охраната, организацията и престоят им струват толкоз скъпо  Sneaky

# 508
как мина срещата с крион някой ходи ли! дайте отзиви! Аз не знам през какво минах/ минавам, но все още
чакам онова изживяване - блаженството. Весела коледа на всички!

# 509
  • София
как мина срещата с крион някой ходи ли! дайте отзиви! Аз не знам през какво минах/ минавам, но все още
чакам онова изживяване - блаженството. Весела коледа на всички!
събитието не беше ли още доста по-натам?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт