Крион- Епохата СЕГА

• 67 572
  • 641
  •   1
Отговори
# 510
да за 2011 година е  Peace

# 511
Благодаря на Хуманис,че ме открехна за темата ви.
Аз моите нови учители ги получих 2006та,но чак сега реших да пообщуваме,та се свързваме. Wink
Ще ви чета лека-полека.

# 512
dimitriana , разказвай , споделяй, ще бъде интресно на Крионките тук Hug

# 513
Ами при мен нещата стават случайно (уж).
2001 година изпаднах в депресия даради житейска несгода.Депресията прерастна и в хранително разстройство и към края на 2005та бях физически и психически срината.Тогава просто помолих Бог да ме освободи от кармата ми,защото нямах сили повече да се боря.
В първите дни на 2006та Той ми изпрати знак и от тогава не познах повече това чувство на вегетиране и наказание.

За книгата.Станах голям фен на Абрахам,но към средата на тази зима не успях да задържа добруването си и реших да си поръчам поредната тяхна книга.Спрях се на "Ново начало",защото повечето други вече съм прочела.Интернет книжарницата са объркали поръчката ми и ми изпратиха "Новото начало" на Крион.Обадих се да я сменят,но открехнах да видя за какво става дума.Думите ми се сториха познати,но реших да не мачкам книгата и че още не ми е дошло времето за нея.Но в следващите дни мислих само за нея и си поръчах първата книга.
Сега нещата за учителите ми станаха ясни.Не мога да установя осезаема връзка с тях,но вече ги усещам много по-ясно в живота си.Работим заедно.

Скоро мисля да направя и група,за да работим по възстановяването на планетата ни,защото обединената енергия се умножава и действа значително по-силно.
Има ли желаещи от вас?

# 514
Скоро мисля да направя и група,за да работим по възстановяването на планетата ни,защото обединената енергия се умножава и действа значително по-силно.
Има ли желаещи от вас?
Hug   Брой ме и мен! Само кажи какво точно трябва да се прави!

# 515
  • София
Здравейте Simple Smile
отдавна не съм се разписвала тука, сигурно около година - аз съм бившата Бяла шапчица  Grinning (реших малко да променя Mr. Green)
Края на януари (м. г.) си получих новите ангели-водачи  Simple Smile Оттогава, животът ми как се промени само.. Crazy
Най-трудно от всичко ми беше да се науча да разбирам какво искам, какви са ми желанията (още не съм сигурна, че напълно съм го усвоила това умение, де) и как да постигам това, което съм решила, че искам Simple Smile Това, второто ми е по-лесно, да не повярва човек   Mr. Green

много ми стана интересно предложението на Димитриана - каква е идеята? иска ми се да се присъединя, макар че точно сега и аз съм по средата на нещо Wink предполагам, че бих могла да съчетая нещата и да се присъединя към групичката (е, предварително ще го обсъдя с моите ангелчета Simple Smile )

# 516
  • Варна
Във Варна познавам момичето, което е част от организацията по идването на Лий Каръл в България. Доколкото знам се събират периодично, говорят си като сродни души и медитират за благото на планетата. При тия цени на семинара обаче, се чудя, само за благото на Земята ли става въпрос?  Thinking

# 517
  • София
Лилибон, мене цената тотално ме отказа.. Confused иначе имах желание да ида

# 518
във Фейса едно момиче от Рейки темата е направила група,  също медитират в различните части на света. Мен обаче не ме бива,  не се включвам в тези инициативи. Ами печалба под духовен предлог  Wink

# 519
  • София
интересно ми е, при тия медитации, какво точно медитират? Rolling Eyes

# 520
Опитайте, усеща се  Simple Smile

# 521
Какво значение има цената?Мен като не ме устройва нещо,разбирам че това е просто начин да ми бъде спестено някакво разочарование.

За групата.Идеята ми е да я започнем дистанционно (чрез интернет).Примерно се адваме на скайп или подобен вид комуникация и по определено време (примерно от 2 до 4 през делничните дни) медитираме на определена тема.Така ще разберемд дали си подхождаме и дали сме на правилен път.Можем по-натам да се видим и в някоя зала,за да продължим ако ни хареса,но идеята е да се сменя лидера на групата всеки път и да стоим далеч от всякакви модели на секти,защото това би било нелепо за мен.

Между другото можем да споделяме и тук как искаме да изглежда земята.

# 522
Дими, тази идея ми харесва  Peace

# 523
Днес попаднах "случайно"  Laughing  на това:

Вие може да се окажете “стотната маймуна”...

http://zahariada.blog.bg/technology/2010/02/09/gmo-sa-samo-sleds … htvani-ot-.489443

"За да се появи новото поведение може да има нужда от “критична маса”."

Grinning

# 524
  • Благоевград
Привет, може ли някои да ми каже повече за кристалите на крион? За какво се използват? Как се използват? Simple Smile
Благодаря ви за вниманието?
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт