Крион- Епохата СЕГА

• 67 227
  • 640
  •   1
Отговори
# 570
  • Tам през Атлантическия океан
И няма как да бъде по-различно,то е същото като да отричаш,че си хомо сапиенс само ,за да не си в рамките. Flutter

Е' де  Wink
става въпрос че някои не се възприемат като хомо сапиенс  Sunglasses т.е. говорят от трето лице  Laughing ".... те хората ... "  и така  Whistling
Та може да са се отделили от тялото  Crazy и там да се е нагнездил друг  Thinking

Ей , развинти ми се фантазията  Mr. Green сценарий за филм да взема да напиша  Flutter

# 571
Desss Flutter Виж само какви хубави идеи!!! Mr. Green Само да не забравиш после да ме поканиш на премиерата! Flutter Някой Оскар като нищо може да грабнеш!  Heart Eyes Вселената си знае работата  Mr. Green

# 572
Desss Отричането на рамки не ги премахва,може ти да се почувстваш по-добре премахвайки част от тях или дори отричайки ги,но на рамките това не влияе. Peace И няма как да бъде по-различно,то е същото като да отричаш,че си хомо сапиенс само ,за да не си в рамките. Flutter
Пълното премахване на рамки може да стане едва с отделянето  на душата от тялото. Wink Мисля,че ни е рано да сме чак толкова крайни.Всяка крайност не е здравословна Mr. Green
Абсолютно съм съгласна. Всъщност, тук не става въпрос за премахване на рамка, а за поставяне на нова. Веганите се имат за нещо повече. Това не е ли рамка? За мен - да. Най-лесно би ми било да "влезна" в тази рамка. Т.е. да изиграя ролята на чуждите очаквания.

Дес, имам чувството, че подхождаш с предрасъдък. Чета и темата за Подсъзнанието и там същото писа, по друг начин. Всъщност, хванала си се за цитата на Вери. Не знам защо точно го правиш, но тълкуваш един откъслечен цитат без да вникнеш какво наистина стои зад него. А в случая едно разочарование и опит да се обясни колко ти е неприятно чуждото неразбиране. Има по-чувствителни хора, на които им е по-трудно да го преживеят. Не се притеснявай Вери спря да пише тук. А аз се чудя, от позицията на прочетени няколко поста, как може човек да заключи нещо подобно. Rolling Eyes Създава се излишно напрежение...

Не целя спор, а да покажа другата страна.

# 573
Аз отново да се върна на темата за призоваването на ангелите, защото много ме интересува... Thinking
Нали самия Крион казва да разговаряме с водачите си... Би трябвало да е безопасно...

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 19:58 от Анонимен

# 574
  облачето хей , според мен няма нищо лошо и опасно да търсиш напътствия от ангели, ако това действа за теб. Донякъде споделям мнението на СИЯЙНО МЕЧТАНИЕ , че сами създаваме енергийни структури, като ги наименуваме ангели, водачи или друго, но и смятам, че структури като Христос, Богородица и разни ангели имат действително по-силна и мощна енергия, защото са енергийно захранени от вярата на много хора. Сам Христос е казал, че където двама са събрани в Негово име, там е и той Simple Smile Така че не се притеснявай, ако получаваш помощ и подкрепа от ангелите и водачите си. Няма нищо страшно - те са ти, само че не го виждаш! Wink
   Относно груповите медитации, аз съм за. Аз лично избягвам да визуализирам нещо конкретно, по простата причина, че не знам кое би било най-доброто - оставям нещата да се случат. Изпращам светлина, любов и благодарност - оттам нататък всичко е наред Simple Smile Имах невероятно изживяване по време на групова медитация, насочена към Япония - почти физически усетих мощната вълна на изцеление, любов и подкрепа, която пратихме! Няма как това да е лошо. А и Крион казва, че трагедията се случи, за да ни събуди, да генерира мощни вълни на състрадание, любов и осъзнаване - и това се случи.  Simple Smile

ПП: Забравих да спомена, че поради причината, която съм описала в първия си абзац, повярвах в дядо Коледа на стари години Simple Smile Не може да го няма - милиони деца вярват чисто и искрено в съществуването му! Grinning

# 575
  • Tам през Атлантическия океан
Moaia, споделям  Peace

И да излизайки от едни рамки , слагаме други  Wink според мен най-добре е да следваме себе си т.е. Ок нека бъдат рамки но наши си  Hug
Но,  това е мое виждане все пак  Grinning

Харесвам 'притчите' на Крион имеаше една за един човек и едни стаи ,за избора и т.н.  ако някой я намери в нета нек я постне (аз също ще се опитам да я потърся , ако не в нета то трябва да си спомня от коя книга е  newsm78)

Не следвай никого, следвай само Себе си!

Буда

...............................

Намерих я  Hug

УО И СТАИТЕ НА УРОКА Grinning

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 00:17 от Desss

# 576
Рамката  си е рамка,наша-ваша-стана каша Joy  Joy  Joy

# 577
облачето хей, според мен ангелите, духовните водачи... са духовни същества и като такива можем да се обръщаме към тях, за мисълта граници няма.
Какво е твоето вътрешно чувство? Не се влияй от написаното от другите, почувствай! Всеки върви по различен път на развитие... И за всеки неговият собствен път е верния.

# 578
Moaia, Passiflora , благодаря ви, момичета, че взехте отношение.   bouquet
Причината да задам тези въпроси е следната - на мен много ми допада обръщането към водачите и молбата за подкрепа и любов към тях. Когато имам въпроси, проблеми, ги моля за отговор и помощ и оставям нещата в техни ръце. Колкото и да сме свързани със семейството си, децата и любимите хора, ние все пак сме сами. И когато можем да се обърнем към водачите - а според Крион това са същества, които съзнателно са до нас през целия ни живот от любов към нас, за да ни помагат и подкрепят - това за мен е много успокояващо.
И преди няколко вечери, заспивайки, ги помолих да усетя тяхната любов и подкрепа, и наистина усетих нещо, но то беше някаква особена енергия, на бодрост. Но беше по-различно от описаните от някои от вас усещания. И после, прочитайки мнението на Мечтание, се изплаших какво точно е било това и дали не е било всъщност нещо чуждо и негативно.
Та така.   bouquet
Един от основните ми недостатъци, върху който се старая да работя в момента, е недостатъчната вътрешна увереност в себе си. Заради това всяко чуждо мнение по важни за мен въпроси много силно ми влияе. Имам голям напредък, слава Богу, в това отношение, но все още не съм така уверена както повечето здравомислещи хора. Наскоро имах преживяване с обсебване, за което не искам да пиша сега, и ми е доста болна тази тема все още.

bouquet
Лек и хубав ден на всички!

# 579
Moaia описва и моето схващане по въпроса. Peace

Облаче,защо не опиташ някаква терапия на тази неувереност?Например аз много си помагам с капките на Бах.Неувереността е вид блокаж,който не ти позволява напълно да достигнеш до вътрешнот си (божествено) аз,а това при всички случаи е равно на страдание.Важно е да се чувстваш добре и да осъзнаеш,че имаш пълно право за това.Да разбереш,че си родена,за да бъдеш щастлива,а не заради другите.

Не следвай никого, следвай само Себе си!

Буда

Написано точно на място.  bouquet

# 580
    Момичета, някоя от вас ще има ли възможност да посети семинара на Лий Каръл в България?

# 581
Момичета, здравейте! Hug

Искам да ви попитам- някоя от вас чела ли е книгете на Мариана Илиева- "Позволете да ви разкажа", "Небесата ни гледат" или "Тунел , светлина и още нещо"?  Не, не спамя темата. И в трите книги тя представя имплантите на Крион- шейсет и няколко на брой , дадени й от самият Крион. И така, някой чел ли е нещо от нея? И какво мислите? Според нея може да поискаш ен на брой имплатни и не прочетох никъде да пише, че  оставаш без водачи за 90 дни, за ярки сънища и пр. Тя пише за главоболие, леко и то, смяна на водачите, ако се наложи ...

Аз не съм чела Крион.Започнах, нещо се спрях .... Май ще трябва да го прочета.

# 582
darena , не съм ги чела, то и Крион не съм го изчела, но използвам кристалите. То за инплантите може да искаш колкото си щеш, ама дали няма да си създаде човек сериозен дискомфорт newsm78

# 583
  • София
Хуманис, Дарена, на мен ми стана интересно - какви още импланти могат да се поискат? за какво?

# 584
Мина,
1.   Неутрален кармичен имплант
2.   Духовен кармичен освобождаващ имплант
3.   Освобождаващ кармичен имплант от болести и негативи
4.   Неутрален имплант за лично изцеление и балансиране на организма
5.   Неутрелн имплант за балансиране на страхова карманеутрален имплант заключалка против енергийни аатаки от всякакъв вид
6.   6. Неутрален имплант за духовно просветление и равновесие- за уравновесяване
7.   Имплант ограничаващ собственото ми его и освобождаващ ме от негативното в мен
8.   Им плант за освобождаване от негативни куки
9.   Имплант за балансиране и неутрализиране на отношения
10.   Имплант освежаващ роговицата , зрителните нерви и стъкловидното тяло
11.   Имплант за костите и ставите
12.   Имплант за настройка на хипофизата
13.   Имплант за съдечния мускул
14.    Имплант за стабилизиране на нервната система
това са произволно избрани и има и други

Humanis, точно това и мен ме смущава. Доколкото съм чела от вас периодът понякога  т.е. при някои е труден - с едни имплант за който вие говорите, а ккво ли би станало с повече? newsm78 .Така, то се видя- ще се чете Крион. не са ми ясни нещата.

Общи условия

Активация на акаунт