Крион- Епохата СЕГА

• 67 221
  • 640
  •   1
Отговори
# 585
организира семинар една мадама в София с Луй Карл в деня на София. Днес пуснах линк някъде, ще го намеря да го пусна и тук, ако някои иска да отиде. Аз не съм фен на семинарите, точно по тези лични въпроси свързани с енергия, но пък някои може да му хареса и да има нужда точно от това.

# 586
  • Tам през Атлантическия океан
Za  импланта  Sunglasses това е поредната измишльотина  Whistling за мен де  Wink

Humanis, точно това и мен ме смущава. Доколкото съм чела от вас периодът понякога  т.е. при някои е труден - с едни имплант за който вие говорите, а ккво ли би станало с повече? newsm78 .Така, то се видя- ще се чете Крион. не са ми ясни нещата.

Е' поисках си имплант вече не помя кога бе (преди 2 години назад)  Whistling тогава бях под влиянието на прЯсно прочетените книги на Крион  Wink Никакви трудни периоди и гадни работи не съм имала  Hug
Та имам  ли имплант , нЕмам ли, от преди това ли съм имала и т.н. е въпрос на интепретация  Grinning

Слава Богу  вече не се влияя толкова от такива книги , те за чудесни стига да не станат "капан"  Wink

´Спреш ли веднъж да мислиш, способността да схващаш придобива някакъв архаичен вкус, като звукът от отдавна забравен език, или надзъртането във Викторианската camera obscura. Нас американците повече ни бива в простото разбиране. За да схващаш, налага се да разтвориш толкова широко мозъчните челюсти, че сухожилията да проскърцат. А разбирането — него можеш да си го купиш във всяка будка за евтини книжлета из Америка.´ (Гняв)

Wink Та е хубаво да схващаме не да разбираме само  Whistling

darena
Hug ако не те "тегли" Крион не го чети просто  Hug само защото видиш ли едикои си са го прочели   bouquet

# 587
  • София
много, много интересно smile3529
Дарена, коя от трите книги съдържа този списък?
не мисля, че ще мога да купя и трите веднага, но бих искала да взема поне една още утре Thinking

# 588
Dess, спомням си, че при теб не е имало такъв тежък период, и друг път си го писала.
 Просто исках да разбера дали някой е чел книгите й.
А дали импланта е поредната измишльотина... не знам.
 Може и да е, а пък народа - юруш на маслините.  Mr. Green
лека  Hug

Мина, Всяка една от книгите съдържа подробно описание на имплантите, за какво са  и какво се придобива с тях.

# 589
  • София
Дарена, много ти благодаря Simple Smile

# 590
Само докато реших да си поръчам имплант и ми стана зле.

поръчах  импланта преди три дни. От тогава се чувствам като замаяна, спи ми се следобяд / спя веднъж в годината/, пие по една две коли.Исках да попитам дали нещата се усложняват.
  Grinning

# 591
  • София
Дарена, ако се чувстваш много зле, винаги можеш да помолиш небесните учители и други същества, които са около тебе (а в това няма съмнение, защото всеки човек поискал имплант, е един вид под надзора на извисени учители) да съкратят долколкото е възможно неприятните усещания и целия процес да мине по-леко Wink
При мен бече 1 месец и се чувствах като най-нещастния човек на земята, все едно мировата скръб ме беше заляла Grinning В един момент вече мислех, че не мога повече, и помолих за "съкращаване на мъките" и нещата се нормализираха  Simple Smile
успех
чувствай се удобно, да се обръщаш в темата, когато имаш нужда Simple Smile

# 592
Мина, благодаря!
Не съм чак толкова зле. Просто питам дали назлява с времето newsm78. А предварително помолих Кармичния съвет да мога да си гледам детето и да ходя на работа. Нарочно избрах лятото- ваканция. Мариана Илиева , ако някой е чел, има много импланти- те са пак продиктувани от Крион, но след като той завършва мисията си . Аз поръчах 4- за детето и за мен общо. Тя пише, че може да се поръча и имплант за невръстно дете или за болен човек, който е немощен и живеете с него. Молиш твоите водачи, да помолят водачите на твоето дете за съответния имплант.Както вече ви казах Мариана Илиева представя много импланти- всички са й дадени от Крион, и обхващат много болести, освен отношенията, абе въобще всичко, което е кармично. Четох и първа , втора и трета част на Крион.
А преди година и половина, бях много зле. Всяко такова състояние е изкупуване на карма- чистене и съответно смяна на имплантите. нали така? просто споделям. Имам нужда да поговоря..Благодаря .  bouquet

# 593
darena , нормални са тези промени, по принцип при мен всяко заявяване на желание за промяна, без да го наричам имплант преминава с разтърсване. Колкото повече се осъзнава човек, толкова по дълбок достъп има до хрониките и толкова повече бива изпитван. Ако решиш, че е нопоносимо , би могла да помолиш за сила да се справиш или пък нещо каквото ти си го измислиш.

# 594
  • София
Дарена  Hug
мисля, че не назлява, като ест. е индивидуално, по-скоро равномерно;
аз много се бях зарибила за тази авторка, за която ти говориш, но при мен неяата така се подреждат, че всеки път като се засиля да си я купя, се случва нещо и не я купувам, не я намирам или нещо подобно Rolling Eyes от това заключих, че моите водачи ме насочват в друга посока Thinking

Дарена, имай предвид, че след като получиш основния имплант (само за него мога да говоря), всичко свързано с карма просто спира да те касае; даже ще се чудиш отстрани на други хора, как така и защо не изоставят тази или онази ситуация, толкова е лесно.. Mr. Green
другото, което получаваш с импланта е свободата да правиш не каквото ти е писано, а каквото искаш; замен беше малко драма тая част, но в рамките на година и половина си изясних с какво искам да се занимавам Simple Smileизобщо, имаш свобода да се проявиш по невероятен начин Simple Smile
а можеш да избереш и нищо да не предприемаш Simple Smile нещата се променят и всичко зависи от това какво искаш ти Simple Smile

# 595
humanis, Hug!хубаво е някой да потвърди разсъжденията ти и усещанията ти. На колкото и места  да съм ги чела , друго е някой да ти каже- да , така е. Защото и той го е почувствал, преживял, усетил.

МинаHug! Кога се чувстват тези неща? След изтичане на 90 дневния период ли? най-вероятно / разсъждавам си на глас Thinking/Но просто питам ка е било при теб или при вас, ако и някой друг иска да сподели. "..имаш свободата да се проявиш по невероятен начин"- ми звучи много вдъхновяващо. Peace

Много ви благодаря, че споделяте с мен.  bouquet  Интересно нещо е кармата. Миналата година ходих на една терапия от която ми опада косата. С големи мъки спрях "листопада", добре, че има доста листа на "короната ми", та ми и останаха. Сега се посъвзех, долу горе закрепих положението, но... започна невероятно опадване на косми на кучето ми. По същият начин по който подът беше черен от моите коси, сега е черен от космите на кучето.По същият начин по който като прекарвах ръка през косата си и тя се напълваше , така и сега като погаля кученцето се напълва.  Thinking  Сигурна съм, че поемат от кармата на стопаните си . 

А що се отнася до книгите, които не си намерила или ... не си стигнала до тях. Виж аз не съм се замисляла- особено за книга- търсех крион втора част и не можах да я намеря- и я четох от нета.  Искам да кажа, че съм от хората, които гонят до дупка, което не е добре. Особено ако се касае нещо да се направи, намери, купи-" няма начин да няма начин". Слава Богу, че не с всичко съм така.
Навън едно птиченце ми изнася концерт докато ви пишех.

хубав ден и спорна седмица!  bouquet

# 596
  • София
...по принцип при мен всяко заявяване на желание за промяна, без да го наричам имплант ..
напоследък и аз стигам до съвсем същите разсъждения Peace

Дарена Simple Smile
не е задължително периодът да е от 90 дни, може да е месец, седмица - индивидуално е; тези 90 дни, мисля, са само ориентировъчна цифра Simple Smile
при мен мина като един депресиран месец, през който много ми се плачеше; после изведнъж ми олекна Simple Smile
хубавото на импланта е, че изведнъж сваляш кармата като мръсна блуза, и продължаваш начисто; е, ако продължиш по старо му, си натрупваш нова, но вече не е онова бъхтене, което е било преди Simple Smile
мен повече ме плашеше отговорността, че вече съм поела нещата в свои ръце, а не знаех какво да правя; точно както го описва Крион, по този начин си взимаш ускорено зрелостния изпит и поемаш нататък; предполагам, че не само аз, съм имала завишени очаквания за живота си след импланта - едва ли не феи около мен, падащи звезди и фойерверки Grinning - не, просто животът става по-лесен, но ще ти трябва малко време, за да усетиш разликата Wink

при мен, книгата на Мариана Илиева, която не намирам, си обяснявам така:
винаги, когато нещо не ми се удава по лесен начин, значи не ми трябва; правила съм си експерименти в миналото: щом не идва само и лесно при мен, значи не ми трябва. Някой път се инатя и го получавам с повече усилия; друг път махвам с ръка - в първите случаи, се оказва в последствие, че не ми трябва и си казвам "е, защо толкова упорствах?", а във вторите случаи се радвам, че не съмм настоявала Simple Smile
В момента се занимавам с книгите на Дорийн Върчу и имам хубав напредък Simple Smile когато се засилих към Мариана Илиева обаче - греда - нищо и никъде; включително се отнесох до голяма книжарница в столицата, където ми казаха, че я нямат в наличност; но пък съвсем лесно се сдобих с една друга мн хубава книга на Върчу: "Архангели и извисени учители" и съм много доволна, че се сдобих с нея Simple Smile
хубава седмица и на вас  Hug

# 597
Здравейте,
зачетох се в книгите на Крион.
Много благодаря на всички, които ми помогнаха с мненията си да извадя заглавията!
Сега съм на трета книга ( но изчетох пета)

И за моя невероятна изненада чета следното:
"Енергийните медитации в Новата Епоха ще се превърнат в активни сеанси, където основната цел е с общи усилия заедно с околните да насочите вашата любов към планетата. Ние очакваме с нетърпение по-осъзнатите от вас да установят протокола на тези сеанси. Някои от вас вече правят това, защото им идва отвътре! Ако спущате към тази категория, тогава сте призвани да видите промяната и да се включите в нея."

Ами че аз го правя по много успешен начин с група всеки вторник и самостоятелно поне още веднъж седмично. От няколко години при това. Имаме специална аудио-медитация, която активира точните енергийни центрове и направлява енергията перфектно.
Нарича се Медитация за мир на Мастер Чоа Кок Сюи ( и е с неговия глас)

# 598
.. Колкото повече се осъзнава човек, толкова по дълбок достъп има до хрониките и толкова повече бива изпитван. Ако решиш, че е нопоносимо , би могла да помолиш за сила да се справиш или пък нещо каквото ти си го измислиш.

Ей това болднато много ме впечатли!!! Често се чудя кое е изпитание и кое предупреждение, накои случки и емоции просто не мога да ги определя и съответно ме объркват...
Кое е тест и иска упоритост и кое е предупреждание, че не му е сага времето.... Ей такива неща; Слушам себе си, наблюдавам как се чувствам от едното и другото решение, действие, мисъл и така избирам - тама където се чувствам добре, натам тръгвам; но дали не бягам по допирателната така  Thinking

# 599
  • В две мъжки сърца
Здравейте,
днес имах странен ден!Чета ви за пръв път и много се впечатлих,но и обърках.Много информация,пък аз искам много неща и сякаш пред мен се отвори сладкарница с лакомства и не знам от къде да започна!!!
Тази нощ сънувах ,че ми падат всички долни зъби,докато ги миех и после втори сън,че се омъжвам.Не беше сватба с хора и музика,но се омъжвах и то не за съпруга ми.
Тълкуването и на двата съня е много лошо и докато ровех с надежда за по-позитивното им тълкуване попаднах на вас.Прочетох за неутралният имплант и го поисках на глас,без много да помисля.Сякаш имах нужда от промяна на деня ми изпълнен с тревоги.После се разрових повече и видях,че мога да загубя любими хора...!Уплаших се!
Тези които са го получили,моля ви,кажете случи ли се нещо такова?
Какво почуствахте и то отрази ли се на отношенията с близките,със съпругa ви?
Дали не направих огромна грешка?

Писах това в темата за подсъзнанието,но реших да копирам и тук.Моля за отговор!И днес не се чувствам по-различно или по-раздразнена.

Общи условия

Активация на акаунт