Избор на училище за първокласник-Бургас

• 109 207
  • 799
  •   1
Отговори
# 315
А за училище "Й. Йовков " в "Изгрев" някой впечатления ще сподели ли ?
Догодина ще бъдем в първи клас  Blush
Отсега ли да отида да разуча, или е рано , и за какво трябва да  разпитвам , за паралелките ли , за госпожите ли  Thinking
Кога да ида да с интересувам в училището , и към кого трябва да се обърна  hahaha newsm78 Не ми се смейте , че хич не съм наясно какво ме чака  Crazy

# 316
  • Бургас
Избери си първо учител, в първи клас добрият учител е по-важен от всичко останало.

# 317
Точно това , че незнам как да се ориентирам кой учител да избера. Може би някой който е минал по нашия път, и  знае кои са по-опитните и и по-отдадени на работата си учителки , и дали има такива при които не е препоръчително да си записваме децата като за първи старт в училище... Мисля си , че ако чакам другата година да се интересувам тогава , дали няма да е късно , и по-предпочитаните учителки вече да са си запълнили паралелките  и да няма места свободни при тях... newsm78

# 318
Да пиша и аз като автор на темата-избрах училището за моя първокласник СОУ "Димчо Дебелянов" Mr. Green
Записах го в най-близкото до вкъщи училище и на този етап смятам, че съм направила добър избор. За началните класове, вече се убедих, че е важна учителката, а не толкова училището Peace
Има много прехвалени училища-някои с основание, други не. Материалната база също е важна, но в сравнение с близостта и учителката остава на по-заден план.
Друго предимство на близкото училище е, че се познава с повечето връстници и съответно по-лесно се адаптира Peace

# 319
Да пиша и аз като автор на темата-избрах училището за моя първокласник СОУ "Димчо Дебелянов" Mr. Green
Записах го в най-близкото до вкъщи училище и на този етап смятам, че съм направила добър избор. За началните класове, вече се убедих, че е важна учителката, а не толкова училището Peace
Има много прехвалени училища-някои с основание, други не. Материалната база също е важна, но в сравнение с близостта и учителката остава на по-заден план.
Друго предимство на близкото училище е, че се познава с повечето връстници и съответно по-лесно се адаптира Peace
'
Точно за това си мисля за  училище "Й. Йовков " , понеже ни е най-близо до дома...

# 320
Сигурно сте 1 б.Дъщеря ми е 1 г и също е при Дарина Косева на занималня.
Все още нямам кой знае какви впечатления-вчера за втори път я видях.Но честно казано още при първото ни виждане много ми хареса-излъчваше някакво спокойствие и топлота.Дъщеря ми също много я харесва.

Да, I б сме Simple Smile

# 321
  • София
Какво ви е мнението за СОУ Иван Вазов? Притесняват ме по-големите ученици, но пък ми е наистина най-близо. Още се интересувам за Княз Борис и Любен Каравелов... Скоро посетих Л. Каравелов и зам. директора ми направи добро впечатление, но представа си нямам от учителки и т.н.?

# 322
  • у дома
Някой знае ли, в коя книжарница подвързват учебници? Една приятелка ми каза, ама пуста глава - забравих...

# 323
Някой знае ли, в коя книжарница подвързват учебници? Една приятелка ми каза, ама пуста глава - забравих...
Как точно да ги подвържат? В коя част на града?
Ако е само с найлонова подвързия - почти навсякъде. Отиваш с учебниците, пробват ти разни подвързии и която стане ти я калкулират  Wink

# 324
  • у дома
Ками, с картон ги подвързвали. Аз им купих найлонови подвързии, нещо не ми харесва  Thinking Пък не ми се занимава с рязане в къщи /има ли емотикон, имитиращ мързел, че не намерих  Mr. Green/

# 325
  • burgas
А за училище "Й. Йовков " в "Изгрев" някой впечатления ще сподели ли ?
Догодина ще бъдем в първи клас  Blush
Отсега ли да отида да разуча, или е рано , и за какво трябва да  разпитвам , за паралелките ли , за госпожите ли  Thinking
Кога да ида да с интересувам в училището , и към кого трябва да се обърна  hahaha newsm78 Не ми се смейте , че хич не съм наясно какво ме чака  Crazy

Дъщерята на моята приятелка е първокласничка  в "Йордан Йовков"Да ти кажа честно тя избра това училище само защото познаваше госпожата.Иначе това е може би единственото училище в града което има само една паралелка първи клас през тази учебна година

# 326
  • Бургас
Иначе това е може би единственото училище в града което има само една паралелка първи клас през тази учебна година
ами то няма и как да бъде иначе http://www.burgasinfo.com/news/view/52/36339/  след такива резултати  Rolling Eyes

# 327
  • Бургас
Ками, с картон ги подвързвали. Аз им купих найлонови подвързии, нещо не ми харесва  Thinking Пък не ми се занимава с рязане в къщи /има ли емотикон, имитиращ мързел, че не намерих  Mr. Green/
В книжарницата срещу входа на ОУ П.К.Яворов има книжарница,жената беше казала,че и доставя удоволствие да подвързва,може да опиташ там,хем ще ти е на път  Wink

# 328
Иначе това е може би единственото училище в града което има само една паралелка първи клас през тази учебна година
ами то няма и как да бъде иначе http://www.burgasinfo.com/news/view/52/36339/  след такива резултати  Rolling Eyes
smile3555
Нелито70 , и през следващата година ли ще е само една паралелка?
А как се казва тяхната учителка , и доволни ли са?
То пък учебната година скоро започна , но все пак имат някакви първоначални впечатлиния сигурно...   Thinking

# 329
  • burgas
Не си спомням името на госпожата,но приятелката ми избра това училище точно заради нея.За другата година незнам как ще е ,ти можеш да поразпиташ за госпожите които сега водят четвъртокласници-точно те ще поемат новите първокласници Laughing

Общи условия

Активация на акаунт