Избор на училище за първокласник-Бургас

• 111 229
  • 799
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Моето момче е при желаната учитлка, много съм щастлива.  Grinning Дано му е на късмет!
Ирра вие в коя паралелка сте (може и на лични), да не сме в един клас? Simple Smile

# 646
  • Бургас
Мaрия, повечето деца във вашия клас ще са от групата в градината на дъщеря ми! Разкошни са, да знаеш! Ще бъдат хубав клас!  Peace

# 647
  • Бургас
Мaрия, повечето деца във вашия клас ще са от групата в градината на дъщеря ми! Разкошни са, да знаеш! Ще бъдат хубав клас!  Peace

O, много ме зарадва. Grinning Ама ти от къде знаеш в кой клас ще е? Mr. Green

# 648
  • Бургас
Мария, в "Д" клас е моята дъщеря. Но аз не писах желана госпожа.   Simple Smile

# 649
  • Бургас
Мaрия, повечето деца във вашия клас ще са от групата в градината на дъщеря ми! Разкошни са, да знаеш! Ще бъдат хубав клас!  Peace

знам, знам аз...  Mr. Green

# 650
  • Бургас
Мaрия, повечето деца във вашия клас ще са от групата в градината на дъщеря ми! Разкошни са, да знаеш! Ще бъдат хубав клас!  Peace

знам, знам аз...  Mr. Green

Grinning

Ирра, момчето ми е "Г" клас, няма да са заедно значи.

Не е много по темата, но кажете от къде смятате да оборудвате бъдещите първокласници? Някоя добре заредена книжарница? Родителска среща ще имаме септември и като ни дадат списъка ми се иска да купя всичко на куп.

# 651
  • Бургас
Книжарницата срещу Стоматологията е доста добре заредена. От там вече купих раница за дъщеря ми. И нашата родителска среща ще е в началото на септември, а ми се искаше да е по-рано, за да не обикалям преди началото на учебната година, когато всички пазарят за учениците...

# 652
  • Бургас
Да знам я, тя ми е и най-близо.
И аз не обичам да оставям нещата за последния момент. За това си мисля, като мине род.среща на 04.09 да отида и да купя всичко от едно място.

# 653
  • Бургас
 Пазаруването за първокласник съвсем спокойно може да стане и през лятото - всъщност са необходими по 4-5 тетрадки с тесни и широки редове и по още толкова - с големи квадратчета, цветни и черни моливи, линийка и гума, водни боички. Подвързиите при всички положения се купуват след като се раздадат учебниците, защото няма и два с еднакъв размер.

# 654
Здравейте,
някой знае ли от къде може да се купи или поръча пълен комплект ученически пособия на WINX.Ще се радвам да помогнете,Благодаря!

# 655
di_80, там където те насоча няма пълни комплекти на Уинкс,но има доста неща-в Триата на втория етаж има магазин за детски играчки , на Александровска в пресечката срещу закуските,и в магазина на Венера(под Стария елен пресечката)-там съм виждала несесери,моливи,химикали,раници. И в книжарницата срещу Стоматологията може да провериш. Също така има една малка книжарница зад новия БСУ,но последно пазарувах оттам септември и не знам асортимента им в момента. Може би в Метро и Карфур ще заредят.

# 656
  • Бургас
Аз пък се изненадах на СОУ "Иван Вазов". Защо има записани само 14 деца и 72 свободни места. Уж е в центъра, а да няма кандидати... newsm78
Недобра база - делят я с професионалната гимназия "К. Фотинов". Но реномето му започна да пада стремглаво преди години още,  отпреди да разтурят "Коджакафалията"пращаха всичките му "питомци" там и родители масово отписваха децата си заради това.  Пък и всеки родител предпочита основно училище за първолака си  пред непредпочитано средно общообразователно такова...

# 657
  • у дома
За пазаруването бих посъветвала всички дружно след раздаване на списъка - в книжарницата до църквата Кирил и Методи... Качествени бои, моливи и фулмастери. Аз се подведох и отидох в най-близката книжарница и през два месеца купувах моливи - италиански, кихинор, мохинор, само се чупят и острят до безкрай. Списък, спокойно може да се намери и в интернет, нещата не са чак толкова различни. Един лек и удобен несесер - задължително! Гума, острилка, линия, лепило и ножица и това е ...  Simple Smile Е и тетрадки, разбира се  Mr. Green

# 658
  • Бургас
За пазаруването бих посъветвала всички дружно след раздаване на списъка - в книжарницата до църквата Кирил и Методи...
Армстронг?

# 659

Общи условия

Активация на акаунт