Избор на училище за първокласник-Бургас

• 109 125
  • 799
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Дааа, грешката е моя  Peace Объркала съм двата щата  Laughing Съвсем изтрещЕх вече  Naughty

# 196
  • Бургас

mari75, Галчудо, ако дочуете нещо за учителките от "Васил Априлов" и се насочите към някоя ще се радвам да споделите тук. Peace

Засега е при Кръстева.Чувам добри отзиви и за Маринова.Но докато лично не си съставя мнение ,реално нищо не мога да кажа.

Съжалявам,че не го записах на предучилищна във В.Априлов ,така щях да придобия представа ,но няма кой да го взима на обяд.

# 197
  • Бургас
Ооо, той е една година по-голям от моя. Simple Smile Аз си мислех, че са един набор и за това писах за учителките. Но в случая ще избираме съвсем различни. Grinning

# 198
  • край голямата локва
До сега във В. Априлов предучилищната се води от г-жа Енчева. Изключително добър професионалист.  Ако догодина има две групи то ще трябва да вземат и нова госпожа. Моят съвет е ако имате възможност да кара предучилишна в това в което ще тръгне в първи клас.

# 199
Здравейте,има ли някой който вече е уведомен че е приет в съответното училище,не знам точно как да се изразя-дали вече знаете нещо по отношение на подадените молби,аз ли трябва да чакам с мен да се свържат на оставения телефон,или аз да отида да проверявам?

# 200
  • Бургас
И аз това се чудех /става дума за "Св. Св.. Кирил и Методий"/.

# 201
  • Бургас
И аз като още две мамчета искам да попитам за Братя Миладинови за учебната 2012/2013 година
Имам отзиви само за Мариана Михова и то много добри, но нейния клас е със испански/немски и допълнително математика, което много не ми харесва.
Някой ако знае нещо за останалите учителки моля да сподели

# 202
Ето от сайта на училище "Бр.Миладинови " какви паралелки ще водят госпожите. Михова е с изобр.изкуство и от 4 клас с руски език

Класни ръководители на ПЪРВИ клас през учебна 2012/2013 година

1 А клас – Наташа Жекова (математика и информационни технологии)

1 Б клас – Янка Стойнова (български език и литература и информационни технологии)

1 В клас – Мариана Михова  (изобразително изкуство)

1 Г клас – Кр.Ганева (математика и информационни технологии)

1 Д клас – Константина Караиванова (хореография)

1 Е клас – Наташа Атанасова (български език и литература , математика и информационни технологии)

1 Ж клас – (български език и литература , математика и информационни технологии

# 203
  • Бургас
Здравейте!
Някоя от вас има ли информация за г-жа Златина Костадинова -ОУ Братя Миладинови или за г-жа Силва Радева от Кирил и Методий?

# 204
Здравейте!
Не съм писала отдавна, но ви следя редовно. Подадох заявление за първи клас за дъщеря ми в „Княз Борис I”.
Имам някои въпроси към майките, чиито деца вече са ученици там. Тук гледах примерни тестове за прием в първи клас. http://www.drebcho.bg/stories/77/Syveti_i_testove/Test_za_priem_ … po_matematika.htm
Вашите деца преминаха ли такъв?
И още нещо. Наскоро гледах изявление на една учителка на първолаци, която заяви, че си личало кои деца посещават занималня и кои не. Вашите ходят ли и какви са ви впечатленията – има ли разлика в подготовката вкъщи и в занималнята?
Благодаря на отзовалите се и лек ден!

# 205
Здравейте искам да попитам някой знае ли дали се плаща занималнята в училище Кирил и Методий, защото скоро чух от една позната че май се плаща 160 лв. на месец.

# 206
Здравейте!
Не съм писала отдавна, но ви следя редовно. Подадох заявление за първи клас за дъщеря ми в „Княз Борис I”.
Имам някои въпроси към майките, чиито деца вече са ученици там. Тук гледах примерни тестове за прием в първи клас. http://www.drebcho.bg/stories/77/Syveti_i_testove/Test_za_priem_ … po_matematika.htm
И още нещо. Наскоро гледах изявление на една учителка на първолаци, която заяви, че си личало кои деца посещават занималня и кои не. Вашите ходят ли и какви са ви впечатленията – има ли разлика в подготовката вкъщи и в занималнята?

мамана щурето,сега ли си подала заявление,в смисъл вече се оформят паралелките ли,защото на мен никой не ми се е обадил да ходя да подам вече официален документ?
А за занималня и градина-моето е на градина,и съм сигурна че нивото на обучение там е МИнимално изискуемото(това го казаха госпожите),който иска повече-на занималня и частен учител.Имам приятелки чиито деца са на занималня или с частен учител и все едно са изкарали първи клас вече,което за госпожата в първи клас е добре дошло,а за останалите деца които не знаят да четат и смятат-предполагам е трудно за тях от гледна точка на самочувствието им.Аз се старая да се занимавам с детето вкъщи доколкото мога,но нямам необходимите педагогически умения за съжаление.

# 207
  • Бургас
има ли разлика в подготовката вкъщи и в занималнята?
зависи какво разбираш под подготовка вкъщи, има деца, които вкъщи учат с частни учители, други - с баби пенсионерки, трети - с неработеща майка и т.н.; определено ако учител помага, е по-добре, на ако нямате възможност за частен учител или пенсионирана баба учителка, занималнята е по-добрият избор

# 208
  • там край морето...
Здравейте!

Миналата година не забраниха ли тестовете за прием за първи клас?? За Бургас бях чувала само за едно училище, че имали такъв тест, но доколкото знам - вече и там отпадна. Относно занималните - в повечето училища занималнята за първи клас е безплатна. Ние сме в Климент Охридски вече 4ти клас - и бяхме всички много доволни от занималнята в първи  и втори клас. Във Втори клас плащахме 45 лв доколкото си спомням, и отделно стола на обяд. Но цифра като 160.00 лв - ми се струва  Shocked

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 14:26 от stelita_2001

# 209
И на мен 160 лв за занималня ми се сториха доста и затова реших да попитам

Общи условия

Активация на акаунт