За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 25

• 43 604
  • 721
  •   1
Отговори
# 525

Та сега към въпроса ми:Някъде четох рецепта за сладкиш без яйца.Моля,дайте линк или рецептичка,че ако продължавам да ровя ще припадна Rolling Eyes

Заповядай!  bouquet Лесен сладкиш без яйца.

# 526
оффф,седнах да питам нещо и като се зачетох в различните теми #Crazy направо ми се яде от всичко.
Много съм пощелива и все ми се прияжда.Идва ми да сготвя всииичките неща дето видях и прочетох.  chef
Що пък не ви обиколя направо Joy Joy JoyЩе дегустирам newsm44  че по-лесно.

Та сега към въпроса ми:Някъде четох рецепта за сладкиш без яйца.Моля,дайте линк или рецептичка,че ако продължавам да ровя ще припадна Rolling Eyes
Заповядай - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366728.0
Лебрексчето ме изпревари Hug

# 527
лабрекс,деликате   bouquet  благодаря
По-голяма бързина не бях виждала.Почвам го.Дали ще стане от конфитюр от смокини-домашен?

# 528
лабрекс,деликате   bouquet  благодаря
По-голяма бързина не бях виждала.Почвам го.Дали ще стане от конфитюр от смокини-домашен?

Направо ще е превъзходен, сега пък аз ще се засиля у вас да дегустирам!Смокинки, ммм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes........Прави го и показвай!  bouquet

# 529
Вече го разбърках и дойдох да прочета дали става с това сладко.Отивам да го пека.

Между другото имам останало едно бурканче цели смокини.Ако ще идваш  да го пиготвя newsm10

Като кача снимките от сладкиша ще покажа една снимка от лятото със смокините на мама.Мноооого големи.
Айде ,че фурната загря.

# 530
  • Варна/Лондон
Как да направя чушки (пиперки) бюрек? Имам печени чушки но не са цели. Бях чела, че се лепят около сместа...нямам и галета...
Предварително Ви благодаря за помоща  bouquet

# 531
Между другото имам останало едно бурканче цели смокини.Ако ще идваш  да го пиготвя newsm10

Като кача снимките от сладкиша ще покажа една снимка от лятото със смокините на мама.Мноооого големи.
Айде ,че фурната загря.

Всички налични смокини ми приготви! newsm22Ще идвам!И при мама с мнооого големите смокини ще ида!  car003 Шегувам се, но смокините са ми може би най-най-любимите плодове. Heart Eyes

# 532
Как да направя чушки (пиперки) бюрек? Имам печени чушки но не са цели. Бях чела, че се лепят около сместа...нямам и галета...
Предварително Ви благодаря за помоща  bouquet

Виж дали те устройва мързеливи чушки бюрек.

Не разбирам защо не мога да сложа линк newsm78
Ето рецептата:

2 буркана печени и избелени чушки
400 гр сирене
4 яйца
200 мл прясно мляко
3-4 с.л. брашно
сол на вкус

Начин на приготвяне:
Намажете тавата с малко мазнина, колкото за залепне брашното по нея. Ако имате тефлонова тавичка, може и да го пропуснете този етап. Разполовете чушките, набрашнете ги и наредете един ред. Покрийте ги с натрошено сирене. Наредете следващ ред чушки и върху тях пак натрошете сирене. Повторете, докато наредите чушките. Разбийте яйцата с прясното мляко и солта и залейте чушките. Размърдайте леко тавата, така че заливката да проникне между слоевете. Печете докато се изпече

# 533
  • Варна/Лондон
labrex, рецептата е супер и ще се пробва задължително  bouquet За днес обаче ми се щеше да пробвам пълнените със смес чушки, че обещах на домочадието...Дали няма да станат само с брашно и яйце  Thinking

# 534
  • Стара Загора
Спешно ми трябва рецепта за сос. Сложих да правя тортелини с шунка и кашкавал и...нямам идея за сос.

# 535
  • област Софийска
Хера, погледна ли тук http://www.jenite.net/2007/10/blog-post_10.html

# 536
  • на Земята
Момичета,имам два пакета самардала,за какво се използва?Свекито каза за всички гозби,аз малко бях скептична,използвах 2-3 пъти,но хич не останах очарована.И сега незнам какво да я правя или да и я дам,тя си я използва почти за всичко и си я харесва.

# 537
# 538
Момичета,имам два пакета самардала,за какво се използва?Свекито каза за всички гозби,аз малко бях скептична,използвах 2-3 пъти,но хич не останах очарована.И сега незнам какво да я правя или да и я дам,тя си я използва почти за всичко и си я харесва.

за филии тип циганска баница, и за боб!

# 539
  • България Сливен
Момичета, този сладкиш е от нашия форум, правила съм го, но не си спомням как се казва, за да го намеря. Ако някоя от  Вас се сети по описанието ми, нека да пише! Сещам се, че блата  беше от орехи, крема е или от течен шоколад или от разтопен плюс още нещо и сладкиша се държеше във фризер. Сигурно нищо конкретно не е това, но да опитам.

Общи условия

Активация на акаунт