НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 28 074
  • 724
  •   1
Отговори
# 135

Да, финала - номера със шапките, клонирането или каквото е там.  Grinning Мисля си, че Дантън е претрепал своя двойник, но не съм 100 % убедена  Rolling Eyes

Ами това с шапките е за да покажат, че машината е работела. А иначе "лошият" (не помня имена), чиято приятелка загина в началото като се удави, всъщност остана жив накрая (в единия "сандък" в ляво на екрана го дадоха в профил). А този, който беше убит от "добрия" беше неговия двойник  Peace Всъщност аз не възприех близнаците като положителни герои - големи гадове  Rolling Eyes

# 136
Привет, сладурани и за много години!

Няма да се оправдавам-то е ясно, че човек ако има желание и време ще намери да драсне 2-3 реда, и по всички теми да се включи, че и да сподели някоя и друга неволя - тук водя първенството. Но явно при мен нещо с организацията не се получава - уж се справям с много неща, но винаги нещо се оказва,че изостава.

Благодаря на всички за поздравите и пожеланията към момчето ми-да са ви живи и здрави и вашите хубави деца! Поздрави за всички празнували именици...

Лилчо, благодаря за милите думи,които получих. Целуни Васето и Деян от мен!

Кате, честит рожден ден на големи патерици! Бъди жива и здрава!
Вале и на теб - честит празник! Много щастие и късмет ти желая!
Роси, къде си? Какво става с теб, Лили, Ицко...?

Чета за много болни - всички да оздравяват по-скоро!
Целувки от мен!

# 137
  • Варна
Леле, никой не е писал от вчера.
При нас е като в приказка - в двора половин метър сняг. Съответно и града бил парализиран, според мъжа ми, ама по новините друго казват де.  Grinning Всъщност и от работа ми се обадиха, че повечето не са могли да отидат, та и аз намазах покрай тях  Grinning Но и прегледа при педиатърката ни се размина. Тъкмо щях да викам такси, и получих категорична забрана от мъж ми и майка ми да си показваме носа навън  Mr. Green

Медхен, според мен този на края дето го дадоха в "сандъка" според мен беше удавен  Thinking  Боже, като свърши филма, казах си край - няма да мисля за загадката, обаче като си легна вечер и мислите ми все натам се завъртат  Crossing Arms 

Арабела, толкова много илачи изписаха на Влади, че почна да отказва да яде храна, защото стомаха му е пълен със сиропи и сокчета с които давам хапчетата. Все се надявах да не се стига до Аб, но като ми опря яйцето до г*** , веднага му го дадох. За съжаление, няма кой знае какъв ефект. Тази нощ - поредните 38,4 гр.

Лек ден. Ние ще излезем малко на двора.  Heart Eyes

# 138
Ехо!

На патерици, но с много любов - честит имен ден на всички празнували вчера! Hug Аз покрай баща ми, който е Атанас, съм свикнала да празнуваме на 30ти и затова вчера вятър ме вя на бял кон... Whistling

И тук има сняг. Гадост. Добре, че е детето да му се радва. Излизахме, Симона вървя само по НЕотъпкания сняг и дума не можеше да стане да ходи по пътеката. Като се прибрахме имаше сняг под панталона до колената. Laughing

Целувки за болничките. Hug

и лек ден! Hug

# 139
Здрасти и от мен,
Еличке/ Вале - изтеглих и гледах филма с мъжа ми снощи, днес догледах края, то кво се оказа, т.е аз какво разбрах, че тези двамата се прецакваха взаимно и най-накрая останаха пак живи? Единия натопи и обесиха брат му близнак, а другия се телепортира и май пак оживя, де да знам, нещо подобно стана. Но не ми допадна подобен сюжет, малко психарски неща, както и да е.
Сонче - на патерица ЧИД на детенцето ти, предполагам че сте изкарали страхотно. Целувки.
Дита - да е жив и здрав татко ти.
И тук вали, много, натрупа си, красиво е, меко се оказва времето за сгеа, да видим довечера като се прибираме от яслата кво ще е/
Приятен слеедобед,

# 140
Здравейте милички,

Не сте писали много, прочетох ви и пращам много прегръдки и пожелания за бързо оздравяване на болните дечица  Praynig Hug

Валенце честит Рожден Ден със закъснение! Здраве, любов и късмет  bouquet!
Честито и на всички празнуващи именници тези дни  Hug
Сонче  Hug
Тотонто стискам палци за прегледа, но съм сигурна, че всичко ще е наред Hug
Дес- и аз съм много ЗА срещичка на ваш терен Simple Smile. Даже наскоро се сещах, че преди се бяхте организирали ама имаше май някакъв празник, сега ако пак се уговорим съм на линия Simple Smile.

Ние се прибрахме вчера от Попово в най-големия сняг (там, тук нямаше още). Голям студ, на повечето места неизчистени пътища, излезли от пътя и блъснали се тирове, такава беше гледката по пътя, иначе снежна приказка-красиво Heart Eyes. Децата получиха много подаръци, между другото да похваля пластелина, който подариха на Васко. Аз мислех да му взимам на Плей Ду, този обаче е италиански, но пак с такива фигурки-голяма игра пада, е основно аз майсторя разни неща-патета, жаби, ама ми е много забавано и на мен, та мисля, че вече могат да играят с такова нещо Simple Smile.

Този филм, който коментирате психарски и на мен ми звучи май ще пропусна Rolling Eyes Имахме някакъв свален-довечера може да го прегледаме него.

За яденето-Васко яде каквото му сготвя Mr. Green-супи и манджи с различни видове месо със спанак, броколи, карфиол, тиквички, патладжан, задушени зеленчуци всякакви. Манджите ги сгъстявам с различни видове зърнени(просо, елда,ов.ядки), за да не се повтарям само с картофи и ориз (тази идейка я имам от Ванилия Simple Smile). Закуските-пак някакви зърнени (пшенични, ръжени ядки, елда, овесени ядки ) с масло и сирене или с масло и плод. Правя всякакви бъркочи-в киселото мляко или в закуските му слагам сурови бадеми, тиквени и слънчогледови семки, мед, каквото ми хрумне. Разни рецепти от форума експериментирам като ми дойде музата и гледам да е разнообразно менюто всеки ден.

Hug

# 141
  • София
Здравейте, момичета-кокичета  Hug

Оф, днес ми е едно свито... да свършва работния ден и да си взимам детенцето, че ще се побъркам  Rolling Eyes.

Честити именни дни на синчетата на Лучи и Тотонто, на мъжете на Сончето, на таткото на Дита и на всички празнували  Hug

Лилчо, направо ме засрами, аз не мога да изредя толкова неща за готвене  Embarassed-браво на теб.Ще взема да се разровя по рецептите, че Александър яде вкъщи основно картофи, моркови и боб  Mr. Green.
Аз си мислех, че са малки за пластелин, ама да взема да пробвам вече  newsm78

Валенсия
, как сте?
Новият ти любимец по- ми харесва, скоро ще ти направя един микс с моите  Joy.Сега как ме зарибихте с тая психария, а на мен малко ми трябва  Laughing

Ние в неделя гледахме този:
http://nanoset.net/torrent/27/17/130466/Its%20Complicated
сладък е, лекичък, само дето тъгувах колко надебелял и остарял е Болдуин  Sad

Арабелка, пиши, мила и не се ядосвай Hug
Така съм се затъжила за вас, карам Слави да използваме ваучера във Варна  Laughing/да оставим Али в Русе при майка ми, а ние да дойдем някой ден сами/.Той още ми се дърпа, но има време, така и така ще чакаме да се постопли  Peace

# 142
Момичета, всичко е наред с Лильонка. Оттеглена е терапията. Възстановяването е повече от 99%!  Много съм щастлива и затова го споделям с вас. И покрай моето щастие да ви пожелая на вас и вашите дечковци да бъдат, да растат много здрави и ако има нещо... то да бъде малко неразположение и същото с лекота да преминава!
 Heart Eyes и  Hug за всички вас, сега ще поработя още малко и отивам да гледам Вишнева градина! Simple Smile Този хубав ден за нашето семейство ще завърши с Чехов...много подобаващ десерт за деня Laughing До скоро!
talyyy Hug Hug Hug!!!
Хубава и спокойна вечер! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 143
Тотонто, браво на Лили - страхотни новини! Да е жива и здрава и много да ви радва!
ЦЕЛУВКИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 144
  • София
Въпросче - колко часа след калпол може да се сложи свещичка ( панадол)?

Нина изведнъж вдигна мног висока Т. Легна и не можеш да я пипнеш направо - толкова пари. Иначе нищо и няма. Беше си жизнена, игрива, е днес не я яла, ама това не е за първи път.

ПС
Свали я леко, сега е около 38 и нещо. Не дава да я премеря..

# 145
  • Варна
Кате, около 2 часа след Калпола, ако не е смъкнала под 38,5 , слагай свещичка.

А нашата работа май е за зъболекар.  newsm78 Някой водил ли е на тази възраст дете на зъболекар ?

Тотонто, аз мислех че е контролен прегледа. А ти всъшност, за какво си изследвала Лильони? Радвам се, че резултатите са добри де  Wink

Лили, ти ме уби с тези манджи. Аз явно съм лоша майка - отдавна не си прави труда да готвя за Влади. Яде от нашата манджа. А като не става за него, го оставям на млякото преди сън - и без това и да е вечерял и да не е вечерял изяжда 3 бурканчета  Embarassed  Само за семките да ти кажа. Гледай дали ги сдъвква. Забелязах че Влади не дъвче слънч. семки и ги издрискава почти цели. И после му бодат на дупето, че ме е страх и нещо по сериозно да не му докарат  Wink

А филма не  е психарски бе  Wink Според мен, ако ви харесва Шерлок Холмс и този ще ви хареса  Simple Smile

Таш, що ти е свито? Заради времето ли? А Алек отдавна е нашишкавял, а най-много ми харесваше от 3-мата Болдуин  Wink

# 146
  • София
Кате, и аз мисля след около 2 часа, но ако не смъква бих сложила и по-рано.

Аман от тези температури  ooooh! Кари вече е добре, но ми изкара акъла. 4 дни поддържа между 39 и 40 градуса, аха да стане ангина, ама май преборихме ситуацията с хомеопатията.

Тотонто, честито за Лильона   bouquet Hug Страхотна новина  Peace

Гале, човекът ни предписа Belladonna 30 за смъкване на температурата, заедно с Coccus cacti 15 & Mercurius solubilis 15 - пак за смъкване на температура и против обилната секреция, която има в носа и гърлото. Аз лично обаче не съм сигурна, че е добра идея на база прочетено да се купува и дава хомеопатия. Все пак си е наука това и зависи от доста симптоми и цялостното поведение на детето. Между другото онова, което ми беше написала против стафилококите за Виктор, не можах да го намеря. Този доктор ми предписа Kalium bichromicum 15 - давам го вече 3-ти ден, дано да даде резултат. Ще се отчета  Peace

Лилчо, срази ме мацко с храненето на Васко. И аз влизам в отбора на лошите майки  Wink Кари я храня с обща храна, каквото за нас, това и за нея.

Цеце, как си сладурче, как мина сватбата  Hug

Таш, какво става с работата ти и шефа-шегаджия  Mr. Green

Тази седмица съм с двете деца вкъщи, свеки ще помага до сряда и от четвъртък до неделя съм сама. Дано да оцелея...

Целувки и прегръдки на всички ви  Hug Heart Eyes

# 147
  • София
Свалихме я за 10 мин, и се удпокои и заспа. Сега спи неспокойно, но поне спи.

Иначе с изключение на 20 тте мин с Т си е жизнена, игрива, приказва нон стоп и само подсача на някъде. Какво и стана не знам  Thinking..

Благодаря момичета.
Ако взигне пак Т ще и сложа свещичка, знам си аз процудерата и с течния аналгин, ама одеве в паниката боцнах калпол първо, без въобще да се замисля.

За зъболекър - водя  Laughing, доста често при това....понякога и той идва в нас... Flutter, упорито твърди обаче, че нямало такова нещо като Т от зъби, .....с тия примери около нас обаче да ви кажа нещо не му вярвам.... С какво се обеснява 40 гр за час-два-ден и после нищо  ooooh!(...
/ баща ми е стоматолог /

# 148
  • София
Привет, мами. Аз я карам някак, минах на друга схема на работа от тая седмица, но още не мога да преценя как ми се отразява.  Един ден ходя сутрин на ефир и си тръгвам по-рано, но пък за сметка на това на следващия откарвам до късно в телевизията.  И в двата случая нямам достатъчно време да съм с детето или съм прекалено уморена за да й обръщам неомходимото внимание. Отделно и на Мими й разбичках системата. Така че го приемам като временно положение, докато се устроя с нова работа. Въртят ми се и едни идеи за ново начинание, но за съжаление моментът не е най-удачен за започване на бизнес, така че ще почакат по-добри времена.

Сватбата мина добре, булката доволна и предоволна /ще ви пусна снимки, като ги качим на сайта/, но пък съботата и неделята ми отидоха в бачкане и не можах да си взема поне малко въздух. Но така е, няма пълно щастие. Поне вързахме финансово месеца, че след безкрайните празници тоя януари много тежък,  да му се не види.

Отивам да се приспиваме. Лека нощ!

# 149
Катюш, при висока температура и поддържаща такава, аз ползвам аналгин на капки, то и други майчета правят така, коментирали сме ги май тези работи.... Димков също казва, че не може да се вдига температура от зъби. Нинка бързо да оздравява... и да продължава с папкането Laughing и игрите! Heart Eyes
Креми, хайде и ти скоро на ски да ходиш...Имаш си помщник, ще издържиш, но мъжът си липсва, навик, туй то... Laughing
Цеце, аз онзи пост - кахърният не съм го прочела, но сега освен много работа и умора - все неща обичайно нормални за нас - друго не "извира" от поста ти! Heart Eyes Hug Хубаво е, че имаш работа! Grinning
Valenciq една стара работа проследихме с лильонка - вече стара като светът Laughing Хич  Rolling Eyesи не искам да ти казвам... Simple Smile
Хайде чао и до скоро!
Успешен и здрав да е денят! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт