НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 28 074
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден, Деси! Желая ти здраве, любов и късмет!

# 151
Здравейте милички!
Ние сме като в снежна приказка...само ме е яд че пак ни "изненада" снега и улиците не са почистени. Е главните са...но как да излезем от паркинга не знаем.. Mr. GreenИнтересно че и никой не се опитва да излезе..колите са затрупани до стъклата чак, така е навяло Grinning
 Ей чета ви и ми стана забавно, Лилчо за Попово говори, Таш за Русе....А тъй като аз смятам района Русе (майка ми е от там), Варна че вече и Разград за мой роден край, ще се окажем роднини всички накрая Laughing Че и други имаше Лучи с Добрич май... Thinking

Гого е добре, няма и помен от хремата, покашля малко, ама слаба работа Grinning...само дето сега заради тези изследвания ще трябва да си е в къщи до края на седмицата. А после кой ще ми плаща заплатата незнам Mr. Green

Бързо оздравяване на всички болни...Весел снежен ден на всички...и който има възможност да излиза да прави снежни човеци. Ние вчера ходихме в морската градина, точно докато валеше. Беше много красиво, а на децата изобщо не им се прибираше Grinning

# 152
И аз съм от Русе  Mr. Green А баща ми е роден в Попово.

# 153
  • Хасково
Баба ми по майчина линия е от Русе Mr. Green и имам мноооого роднини там!
 Ха здравейте!
Биси, Арабелка, Вале, кой друг беше от Варна newsm78 май достя сняг си имате Crazy и все ни "изненадва" зимата къде декември, януари ooooh! Гледах по новините за неразчистените улици, затворени училища и т.н., ми немам думи Crazy Hug

ЦецеHug

Тотонто, радвам се за Лили Hug Heart Eyes
Момичета, всичко е наред с Лильонка. Оттеглена е терапията. Възстановяването е повече от 99%!  Много съм щастлива и затова го споделям с вас. И покрай моето щастие да ви пожелая на вас и вашите дечковци да бъдат, да растат много здрави и ако има нещо... то да бъде малко неразположение и същото с лекота да преминава!
Присъединявам се към пожеланието, за всички както и за Лили!

На мен ми е студено, има малко сняг, боли ме главата (този път е синузит Crazy) и трябва да ходя да подавам документи за деЦки. Mr. Green...

Доскоро!!!

# 154
  • София
Привет,

Ей, голям сняг голямо нещо - кеф за децата. Стефан не мога да го закарам на ясла - докато не утъпка всичко и не събори снега от стълбите не миряса - луда работа  Crazy

Аз съм взела един нов имуностимулант - билков та да видим дали ще удържим фронта. Засега е добре положението.
За храната - мойте ядат абсолютно всичко по много - едвам насмогвам. През деня на градината си им дават първо, второ, трето. Вечерхапват каквото и ние - гледам да има готвено винаги или поне някоя супичка. Без десерт не стават от масата.  Simple Smile Салатата също е задължителна, че съм казала ако няма салата не трябва да говорят и познайте -  Grinning
Таш, ще го дръпна този филм, че и бездруго вече незнам какво да гледам вечер.
Тотонто, радвам се че Лили е добре  Hug

Майка я изписаха днес, в понеделник ще са готови резултатите и на 1 февруари е другата операция.

Бързо оздравяване на всички болни и един хубав снежен ден   bouquet

# 155
Здравейте,

Момичета за храненето, то мойто си е луда работа и друг път съм ви казвала, ама нали без мания не мога Crazy. Например сега като пътувахме му бях сготвила и стерилизирала в бурканчета  Blush. Сигурно ме мислят за луда  Laughing А майка ми докато беше тук да го гледа също готвеше под инструктаж Mr. Green. Ама нали ми харесва произведенията и с кеф го правя, за нас не се старая толкова Laughing.

Васко почна да се мушка и да ляга до Деян под активната гимнастика, хващат се за ръчичка, смеят се и си дърпат играчките, страшни сладури са Heart Eyes

За Попово с мъжа ми може да се окажете рода аз нямам нищо общо  Laughing Mr. Green

Катюшка преборихте ли Т окончателно?
Ju стискам палци за майка ти  Hug
Totonto страхотна новина за Лильонка, браво, нека всичко лошо е  зад гърба ви Hug
Таш  къде си, защо ти е свито?  Hug Heart Eyes Hug

# 156
  • София
Здравейте, мили мои  Hug

Голямо мислене му ударих коя точно Деси има рожден ден, затова само предполагам  Mr. Green /ако не е така, ще се поправям по-късно   Laughing/

Деската 666, честит рожден ден-
да си жива и здрава, все така усмихната
и глезена от мъжете ти /и двамата  Hug/

Ей, Тотонто, страхотна новина, много се радвам за вас  Hug.Късмет!

Лилчо, тук съм, бе  Hug.Вие не ми се връзвайте, аз не съм много добре, нали си знаете  Crazy

Жу, стискаме палци за майка ти, дано всикчо е наред  Peace.Браво на вас с това ядене, трябва по-бързо да въведа ред и у дома /малко не ми е ясно как ще стане с първо, второ и трето, ама ще видим/

Катюшка, как сте?Нашата педка не е голям привърженик на свещичките, въпреки че само те оправиха Али лятото.Но препоръчва при такава спешна температура хексалгин, след час можело да се повтори, ако не смъква-по 10 капки наведнъж.

Креми, ще се справиш, не се бой, тъкмо ще си починеш от другите  Hug.Аз лесно го казвам, ама никак не обичам да съм сама.
Чудя се дали да пробвам с хомеопатия да боря сополите?

Валенсия, как разбра, че работата е за зъболекар, страшничко ми звучи  newsm78.Иначе скоро гледах едно предаване за детските зъбки, даже ви писах, защото много се впечатлих какъв подход имаше тази жена към децата и как им лекуваше зъбите от червейчета и вадеше червейчетата с машинката, а те не гъкваха  Laughing.Дано не се налага, де, аз поне не мога да си представя.
Довечера ще го гледаме "Шерлок Холмс", че му се каним от седмица.

Аз да ви се похваля, направо нямам търпение да кажа на Слави, а ми се иска да види подаръка чак като се прибера   Crazy.Той си мечтае за тениска на Манчестър Ю. от 100 години, те са по 120 лв, проверявах ги на какви ли не намаления, по разни сайтове и не ги откривах особено изгодно.Та днес отивам до магазина на Найк и виждам в намалените стоки с дефекти точно такава /е, с някакво жълто петно на единия ръкав, ама гаранция ще го махна/ и една също много хубава с мизерна дупчица от 1 мл, където е закачен етикетът.Побърках от радост, а си представям Слав как ще се зарадва Laughing

# 157
  • София
Изключително се радвам за последните добри новини! Като се почне от Лильонка, Жукината майка та чак до тениските на манчестър  newsm53

Снощи на гости ми беше кумата със семейството си и Митко не спря да се прави на клоун, защото трябваше да поддържа интереса към себе си. Явно видя опасност в лицето на малкото ни гостенче  Grinning

Ч.Р.Д, Деси! Желая ти здраве и много любов!

Росалинда наднича, дано се разпише и тя с добри новини  Hug

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 17:02 от skrech

# 158
Деси,честит рожден ден!

Тотонто,Браво на Лили.Повече да няма никакви проблеми Hug
Жу,стиснати палци за мама Hug
Кате,Нинка да се оправя Hug
Таш,браво за подаръка Peace И да разкажеш как е Шерлок,че да знам на кино ли да ходя или да си го дръпна вкъщи newsm78

Лилииии,ти да спреш да разправяш с какво храниш Васето,че внезапно всички се оказахме лоши майки NaughtyМного те прегръщам  инали знаеш че те обичам Hug

Биси,да От Добрич съм  Laughing

# 159
Здравейте народе,
голям мързел ви казвам, търкалям се из нас, готвя, чистя за 1ч и сядам и гледам по 3 филма на ден  Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green hahaha
Даска - ЧРД и от мен, Весел празник и много късмет и щастие около теб да има .
Ники още няма сериозни поражения от тази тяхна обявена Варицела, ако е заразен де, казаха към 20-ти/т.е.  днес, има 4-5 пъпки по лицето, никъде другаде. Може ли да не е заразен или по-късно да се появят при него?
Тотонто - страхотни новини мила. Супер, ЗДраве и само здраве ви желая.
Жу - успех на 2-та операция на майка ти.
Цеце - сили и търпение за теб, успех във всяко начинание.
Таш - честит подарък чудо за Слави, кажи задължително как е реагирал. Simple Smile После за филма,
Лучи - целувки.
КатюшкеЙ - овладяхе ли тази Т, Нини как е сега? А ти подейства ли ти онова кремче бе? Нищо не каза?
Лилчо - страшна си, много ме кефиш бе, готви си, зарежи ни нас тука, аз също готвя, но не чак толкова вманиачено.Поне това не ми е мания, но съм такава за чистенето. Simple Smile
Креми - аз имам неразопаковани хомеопатични за Стафилококите, ако искаш да ти ги дам, не е проблем. Според мен нищо не можеш да навредиш с даването на хомеопатия, поне изчетох ужасно мн литература. За себе си се уверих, че действат нещата, но по бавно и хората се отказват, защото очакват за ден-два и хоп да са чисто нови, а АБ убива всичко за 2 дни и после нанася вреди за месеци и години наред, ако не се лекуваш псоле от даваните АБ става лошо.
Бъдете здрави милички, късмет и много усмивки!
Спокойна вечер.

# 160
Деси, Честит Рожде Ден! Здраве, късмет, успешни изпити, щастие и лАбоФ!   bouquet

Тотонто, много се радвам за Лильонката  newsm44 Хайде дано това й е било най-голямото изпитание в живота и от сега нататък само да й върви  Peace

Таш, нещо тая работа, не е баш като оная работа  Thinking Хем принципно мнооо ме кефиш, хем сега нещо не ме кефиш, щот не си на кеф...  Rolling Eyes Много  Heart Eyes и  Hug

Гале, аз нали понякога по диагонал карам  Embarassed .. обадиха ли ти се от онова интервю за работа  newsm78

Жу, дано резултатите на майка ти са добри, а следващата операция да е успешна  Peace Много  Hug , сигурно не ти е леко сега  Heart Eyes

Скреч, страшни артисти са тези малките  Wink

Лилчо, ти си ми на пиедестал за уравновесена и спокойна майка   bouquet И ти си имаш манийки, но те са в абсолютно положителна насока и само те правят по-добра майка и съпруга  Wink Но шапка ти свалям, че не си истеричка с децата и Пацо  Peace Абе хубав човек си ти   bouquet   bouquet   bouquet

Весе, да се оправя синузита, че е гадна работа - аз от няколко месеца използвам спрей Авамис и съм много доволна  Peace Мен беше ме ударило чак в ушите и при кацане бях готова да се търкалям по пода (то пък сякаш има място) и да крещя от болка  ooooh! Малко ти завидях, че просто отиваш и подаваш документи за Детска  Embarassed

Цеце,  Hug Дано успееш да осъществиш плановете си - сега или след някой месец  Wink  Peace

Катюшка, как е Нинка? Днес от цял ден каненен да ти се обадя ....  Crazy

Лека и спокойна на всички - отивам да будя мъжо, че ги чувам как похъркват отатъка с Лена  Joy

# 161
  • София
Привет и от нас.
Нямаме Т и уж нищо ни няма. Преди малко нещо не беше на кеф и си поплака малко. Заподсмърча едно като ахаааааааа и да потекат ония ми ти сополи. За една бройка да ми се скарат, че се вманиачавам.

.........
ще дописвамм, че ме юркат

# 162
Деска, честит рожден ден! Много щастие и безброй усмивки!   bouquet

Медхен, чак се върнах да прочета какво е писала Весето  Laughing Ами не подава документи за "детска" момичето  Mr. Green. Ей, полудяхте с тези градини  Joy
Какво да пиша сега след теб. Направо мога направо да цитирам поста ти  Laughing, взела си ми думите от клавиатурата за всичко  Crazy
Хайде, само две-три приказки.
Много, много се радвам и аз за Лильонка  Grinning Никакви сериозни изпитания повече! Късметлийче си е тя и все така да й върви  Grinning
Жу, успешно възстановяване на майка ти, добри резултати и успешна втора операция!
Таш, хайде де, ние също те чакаме  Party
Не знаех, че си от Русе, аз пък защо съм решила, че си от Враца  Rolling Eyes Имаме едни приятели в Русе, все се каним да ходим на разходка до там и все не можем да се наканим  Crazy  Ама голям мерак ми е вече това Русе, покрай всички тези "закани"  Joy
Вале, на мен пък хич не ми се струва да е от зъби толкова продължителна температура.  Rolling Eyes И то ту да я сваля, ту да я вдига. Май по-добре през педиатъра да минете, отколкото през зъболекар. Бързо оздравяване!
Кате и на вас бързо оправяне!
Гале, мисля също като Кремито за хомеопатията. Аз си падам малко скептик по отношение на това лечение, може би, точно защото е доста тънка наука. Имам приятелка, занимаваща се с боаронска хомеопатия, ами такива въпроси ми е задавала около симптомите и поведението на детето, че аз се обърквам и не мога да отговоря точно  Crazy, защото не обръщам внимание чак на такива подробности. А пък за класическа, не мога и да си помисля, там май е още по-сложно  Crazy Но, действително, сама ще ти е трудно да определиш най-подходящото лекарство. Пък и нали има разни рестрикции по отношение на начин на хранене, комбиниране с други лекарства, трудно ще ти е да знаеш дали действаш правилно. Ако си се запалила по хомеопатията, по-добре намери някой добър лекар и се лекувайте по този начин.  
Биси, хайде тръгвай на работа. Допило ми се е кафе при теб Mr. Green
И ние много се радваме на снега, но за съжаление, до Морската градина не можем да се доберем. Представям си каква приказка е там, завиждам ви леко  Grinning
Ей, много се радвам на ядящите от всичко и по много деца  Simple Smile Нашето как успя да стане злоядо, така и не разбрах, но нещо объркахме с времето  Rolling Eyes Не съм се запритеснила особено, де. Кака й и тя беше такава, дори от съвсем бебешкия й период, а сега трудно я вардя по-далеч от хладилника  Joy Но си е досадно да храниш по половин час и да се чудиш какво да му предложиш, че да възбудиш апетита му.  Crossing Arms
Роси, хайде стига си се крила  Wink, пиши две изречения да кажеш как си   Hug
Аз подозирам, че нещо си ни сърдита  Mr. Green
Какви "две-три приказки" му ударих  Crazy, Мара Подробната пак дойде  bowuu

# 163
Ей ще се надуя да знаете  smile3534 Обичам ви и аз Hug.

Уж загледахме един филм с Пенелопе Круз ама милото заспа нещо май се разболява и аз реших да ви нагледам, ама то и вас ви няма Crazy. Вале този, който ти препоръча се оказа, че сме го гледали, как пък едно заглавие не можах да запомня   ooooh!.

Таш страшна си бе браво, представям си как ще изненадаш Слави Grinning.
За пластелините забравих да ти покажа тези на Плей Ду да се зарибиш и ти ако не ги знаеш вече де Simple Smile. http://www.toytownbg.com/?toy=10.3.23.0
Нашият не е такава марка, но нещо подобно. Нямат нищо общо с едновремешните, не цапат изобщо. И даже ги дават за след 2 годинки. В сайта на mytoys.de бяха по-евтини, а съм ги виждала и в Кауфланд-зъболекаря и маймунката са голям хит. А там има и други марки.
Деска честит рожден ден! Здраве, късмет и любов   bouquet!

А Арабелка писала, сега ще чета Simple Smile

# 164
Здравейте, мами!

Първо искам да честитя изминалите празници на всички, които пропуснах и да изразя своите най-добри пожелания за здраве, късмет в живота, любов и успехи!

Късмет и бързо възстановяване на болничките!

Ние сме добре. Нещо компютърът ми се прецака тези дни, май Дари има пръст в тази работа. Няколко дни прехвърлях снимки и друга информация на външен диск и сега ще го ремонтирам.
Ние миналата седмица получихме покана от тати да ни води в Банско на сняг, че Дари много го обича, дори беше резервирал хотела, но не заминахме. Изплаших се от прогнозите за времето, ситуациите по пътищата и от вероятността да стоим повечето време затворени в хотела. За наше щастие снегът дойде при нас с пълна сила и сега излизаме да бродим, правим топки и Дари е много въодушевена. Честичко стои на прозореца и му се радва.
И аз много се възхищавам на апетитните дечица, много е трудно да редиш няколко ястия и нищо да не се уважава. Все си мисля, че не приема достатъчно витамини. За капак сега е в период, в който отказва и млякото си Нестле Джуниър, че се чудя дали да не се върнем на Милумил с вкус на ванилия.
По отношение на детските градини ние сме много облагодетелствани. До нас на 50 метра има две детски градини и децата се приемат с отворени обятия. Отделно и от другите детски градини все ни приканват и обещават да се грижат за детето като за принцеса /когато тати ходи по обществени поръчки за ремонти/.
Друго ново при нас е, че след Нова година отказа обедния сън. Пак спи 13-14 часа, но накуп, от 22 часа до 11-12 часа на обяд. Опитах да променя нещата, но този път не ми се отдава, явно в къщи не се уморява достатъчно.
От няколко дена манията на Дари е да брои. Брои всичко до 11, като упорито прескача числото 7.

Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт