...само дето сега заради тези изследвания ще трябва да си е в къщи до края на седмицата. А после кой ще ми плаща заплатата незнам 
май достя сняг си имате
и все ни "изненадва" зимата къде декември, януари
Гледах по новините за неразчистените улици, затворени училища и т.н., ми немам думи

) и трябва да ходя да подавам документи за деЦки. 
Салатата също е задължителна, че съм казала ако няма салата не трябва да говорят и познайте - 

. Например сега като пътувахме му бях сготвила и стерилизирала в бурканчета
. Сигурно ме мислят за луда 

/
.Късмет!
.Вие не ми се връзвайте, аз не съм много добре, нали си знаете 
.Браво на вас с това ядене, трябва по-бързо да въведа ред и у дома /малко не ми е ясно как ще стане с първо, второ и трето, ама ще видим/
.Аз лесно го казвам, ама никак не обичам да съм сама.
.Иначе скоро гледах едно предаване за детските зъбки, даже ви писах, защото много се впечатлих какъв подход имаше тази жена към децата и как им лекуваше зъбите от червейчета и вадеше червейчетата с машинката, а те не гъкваха
.Той си мечтае за тениска на Манчестър Ю. от 100 години, те са по 120 лв, проверявах ги на какви ли не намаления, по разни сайтове и не ги откривах особено изгодно.Та днес отивам до магазина на Найк и виждам в намалените стоки с дефекти точно такава /е, с някакво жълто петно на единия ръкав, ама гаранция ще го махна/ и една също много хубава с мизерна дупчица от 1 мл, където е закачен етикетът.Побърках от радост, а си представям Слав как ще се зарадва 

И да разкажеш как е Шерлок,че да знам на кино ли да ходя или да си го дръпна вкъщи 
Много те прегръщам инали знаеш че те обичам 

После за филма, 

Хайде дано това й е било най-голямото изпитание в живота и от сега нататък само да й върви 
Хем принципно мнооо ме кефиш, хем сега нещо не ме кефиш, щот не си на кеф...
и 

Много
, сигурно не ти е леко сега 

И ти си имаш манийки, но те са в абсолютно положителна насока и само те правят по-добра майка и съпруга
Но шапка ти свалям, че не си истеричка с децата и Пацо
Абе хубав човек си ти

Мен беше ме ударило чак в ушите и при кацане бях готова да се търкалям по пода (то пък сякаш има място) и да крещя от болка
Малко ти завидях, че просто отиваш и подаваш документи за Детска
Дано успееш да осъществиш плановете си - сега или след някой месец

Никакви сериозни изпитания повече! Късметлийче си е тя и все така да й върви 
Ама голям мерак ми е вече това Русе, покрай всички тези "закани"
, защото не обръщам внимание чак на такива подробности. А пък за класическа, не мога и да си помисля, там май е още по-сложно
Но, действително, сама ще ти е трудно да определиш най-подходящото лекарство. Пък и нали има разни рестрикции по отношение на начин на хранене, комбиниране с други лекарства, трудно ще ти е да знаеш дали действаш правилно. Ако си се запалила по хомеопатията, по-добре намери някой добър лекар и се лекувайте по този начин.
Нашето как успя да стане злоядо, така и не разбрах, но нещо объркахме с времето
Но си е досадно да храниш по половин час и да се чудиш какво да му предложиш, че да възбудиш апетита му. 
, пиши две изречения да кажеш как си 
, Мара Подробната пак дойде 
Обичам ви и аз
.
. Вале този, който ти препоръча се оказа, че сме го гледали, как пък едно заглавие не можах да запомня
.
.
. http://www.toytownbg.com/?toy=10.3.23.0
!