НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 28 074
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Да взема да ви раздам на всички по една  Hug
Ние сме си ОК. Бачкаме си в офиса, Дара е на ясла. Малко сме позадържали положението с болежките. Много се ядосвам в събота и неделя с това трудно заспиване следобед. Май ще го отказваме вече, че само ми пили по нервите, заспива след 3-часови борби чак към 16ч., после вечерта пак същото. Тази вечер пристига свеки да ни погостува за няколко дни. Дано няма пак войни  Mr. Green.  

# 241
  • София
Добър ден, момичета  Hug

Аман от този студ, искам да е лятооооооо!

Ели, зачервените уши често се появяват при задна хрема. Не е страшно. Нашата педиатърка ми предписа Отипакс капки за такива случаи. Подкрепям и рецептата на Галето с алоето, чувала съм добри неща. Също тампонче със спирт в ухото, но не знам дали ще издържите. Кари беше с подобен проблем, както бях писала, и след капките се оправи. Тесните каналчета не са проблем, важно е обаче да не чистиш много навътре с малка клечка за уши, защото така ушната кал се набива навътре.

Аз пуснах Кари на ясла днес, защото тя полудя вкъщи. Следобедният сън го отказа категорично в последните 4 дни. Много ми е интересно днес какво ще направи в яслата като дойде време за сън  Thinking

Оставям ви, че ме чака домакинска работа. Целувки и прегръдки!

# 242
  • София
Креми, много ти благодаря за консултациите за работата  Hug ! Обаче аз ще си пусна неплатен отпуск, защото в крайна сметка майка няма да може да поеме Митко. Каза, че ще може да ми помага инцидентно, но не редовно.

# 243
  • София
ехо  Simple Smile ne moga da pi6a ot tozi komp! I nqmam butona za kredor...abe, mani Simple Smile 4estit rojden den na tatkoto na Boiana! 4rd i na golqmata kaka!
Pavkata e na AB i toi...no kakwo da se oprawi- wirusi.
Burzo ozdrawqwane na wsi4ki!

# 244
  • София
Здравейте, мили мои   newsm47

Да ви се похваля, свърших снощи сметките, много съм доволна, направо непосилен срок си беше, но като се стегне човек, може 2 и 200  Peace.Даже за наградка си пунахме и филмчето с Джордж Клуни /като каже Медхен, изпълнявам веднага  Laughing/.

Честит празник /на патеричка  Laughing/ на майката на Роси и таткото на Бояна-да са ви живи и здрави още дълги години и да се радват и на внуци и правнуци  Hug
Ей, плъзнали сме навсякъде водолейчетата  Laughing

Медхен, нямам идея за ушите, но ви целувам много   HugHug.Как е Лена, ти за ушите ли я заведе на лекар?

Роси, страхотен гоблен, браво  Heart Eyes.Маман само шие и казва, че няма нищо по-успокояващо от това, а аз се изнервам само при мисълта  Joy Joy /да не говорим, че само ни ги подарява и от време на време позакачвам някой, за да не се обиди/.Странно е, че не ти пречи на очите, на мен ми се струва уморяващо.Нищо, важното е, че хем ти носи удоволствие, хем украса  Laughing

Галакси, ама вие твърдо ли сте с варицела, не разбрах нещо  newsm78.Александър беше болен миналата година като омрънках форума  Embarassed, ама нямаше никакво съмнение, де, имаше пъпки навсякъде.Никчо как е?Глези си го повечко сега, че скоро като тръгнеш по работи и срещи и няма да имаш временце  Hug  lovekiss lovekiss lovekiss

Деската 666, учи и не се помотвай   smile3534.Ще им мине на малките през пролетта, както казва едният ми колега-до тогава да се примирим  :mrgreen

Креми, как сте, хубавице  Heart Eyes.Влизам във ФБ на 3 дни, но преди няколко те видях на някакви супер снимки, просто си невероятна  newsm10.

Дианка, стресираш ме и мен с тоя ник  Laughing Hug.Честит подарък и целувки за Павчето  Heart Eyes

Целувки, момичета и до по-късно  Hug

# 245
НаташИ - за варицелата според мен сме на път да се заразим качествено, но нямаме пъпки по цялото тяло, а само петънца и ситни по корема, гърба и лицето. Мажа по лицето с прополисов вазелин /пъпчиците/и сега са на корички, бяха много червени и разранени, днес са светли и не толкова нагорещени някак. Simple Smile
Ужасно съм изневена покрай него, състоянията му са ужасни/-нервно-истреични-инатливи/ това ме изкарва извън развновесие. Утре също ще си бъде в нас.
ще ви вгорча деня, ако продължа, сориии много.

# 246
Здравейте,

Нещо май се разболявам, дращи ме гърлото и ми е леко отпаднало. Взех осцило, медец и сега си пийвам чайче. Децата спят Sunglasses. А Васко ме поизтощи днес цяла сутрин играем на гоненица, освен, че чистихме Whistling

Ели бързо да се справяте с ушенцата Hug. Не мога да помогна със съвет Sad. А, и честито ви ДВД Simple Smile Hug.
Гале а защо не го заведеш на лекар Никича би трябвало да разпознаят ако е варицела Thinking. И аз нямам идея ама за първи път май чувам да се скриват и после появяват пак newsm78. Добре, че сте преборили кашлицата и сополите, целувки и бързо доизлекуване Hug.
Деска да оправяте и вие бързо неразположенията с Милен Hug.
Вале как е Влади?
Таш браво, страшна си Simple Smile.
Цеце страхотно хоби си има малката балеринка Laughing Hug Heart Eyes, сетих се как си колекционирахме салфетки като малки Simple Smile. А ти звучиш много по-ведро, приятна почивка Hug
Дианка бързо оздравяване и на Павчето  Hug
Арабелка случайно да си пазарувала от clarks да те питам нещо за номерата?

И аз ще прегледам филмчето с Джордж Клуни довечера ако не заспя, а и Шерлок Холмс имам за гледане Wink.

Ето малко снимки на децата , на който му се разглеждат.

П.П. Креми пусни тук някоя снимка на Вики за нефейсбукващите още не съм го виждала Praynig.

# 247
ехо минавам за едно бързо привет от мен!не съм писала защото пустия изпитателен срок ме притиска и ве4ер съм като изцедена,дори не си пускам компа.
митенце е много послушен,пупупупупу.но и ние имаме проблем със спането на обяд в почивните дни.заспива в 4 и вечерта си ляга към 11. ooooh!
много ви обичкам всички и ви мисля постоянно с тези болести.много прегръдки от мен за всички прекрасни! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 248
лилчо децата са супер.като ги гледам ми се приискава да имам 2 дечица в къщи.но слизам до съседката гушкам нейния бебок и ми минава

# 249
  • София
Лилчо, големи сладури са ти момчетата, да са живи и здрави  Heart Eyes.Много ми харесва и у вас, абе, много хубаво семейство сте  Heart Eyes

За Креми- говорех за нейните снимки, не за децата  Laughing

Галакси, ти наистина не го ли води на лекар?Аз бих, за да съм сигурна поне.Нашата педка каза, че докато са малки, децата може да карат варицелата и с 3 пъпки.

Ехооо, варненките, къде се изгубихте в тоя сняг  Hug

Дес, няма ли да покажеш снимки?Дали сътвори пак някоя впечатляваща торта и за Вяра  Laughing

Тъй като съм много отворена и проведох един безсмислен спор със шефа /шегаджията  Mr. Green/ няколко дни ще постоявам и на обекта, а в тоя студ направо от сега ме втриса.

# 250
лилчо децата са супер.като ги гледам ми се приискава да имам 2 дечица в къщи.но слизам до съседката гушкам нейния бебок и ми минава
Joy
Много сладко!

Привет!

Мили мои, чета ви, но книжката на Майкъл ме зове. Flutter Имам някоя и друга минута да почета, преди малката Момонка да се събуди. Онзи ден четох за 7те значими неща, които да очакваме в развитието в периода 2-3 години. По-интересните бяха следните 2:

1. Децата навлизат в период на учудваща откровеност. И тъй като трудно контролират емоциите си очаквайте да чуете първотот: "Мразя те!" Shocked и признаниая като"Мамо, имаш жълти зъби!" Laughingили"Тате, дъха ти мирише лошо!" Laughing

2. Очаквайте първите моменти, когато децата ви ще настояват да играят абсолютно сами и дори ще затворя пред носа ви вратат на стаята си. Thinking(Това го чакам с нетърпение, Симона ме е обсебила напълно! Crazy)

Целувки, красавици!

# 251
Момичета, мерси за съветите за ушите на малкото немиратче  Hug

Таш, през ноща се събуди, взех я при мен и само си пипаше едното ухо и се извиваше все едно я боли нещо  Confused Сутринта в 7.26 бяхме при лекарката на другия край на града  Crazy Я му кажи на твоя шеф, че тия яйчници не си ги намерила на пътя и ще ходиш на обекта като се запролети  Crossing Arms

Лилчо, Васето ВЪОБЩЕ не прилича на себе си - пораснал е, променило му се е личецето - абе малко момченце  ooooh! Е как така чуждите деца растат толкова бързо  Thinking Страшно са милички двамата с Деян  Heart Eyes

Хайде  Hug

Гале, а какво казва вашето педи за пъпчиците?  newsm78

# 252
ехо таш няма ли да се похвалиш с някоя мова придобивка?
елица новия филм на джордж клини ме приспа.но пък е толкова хубав този мъж!ако ми падне ще прегреша с него!!!!!! Embarassed
дитта завладяваща ли е книгата на майкъл?
back to work

# 253
Не, не съм го водила при педката. Аз се обадих когато директорката обяви Варицелата и педи ме попита има ли Т/отг: НЕ/, тогава да съм го следяла и да съм го мажела с пудри или мазила там еди  кви си.....? Първоначално каза да го водя, но беше адски студено и късно вече. От друга страна не мисля че трябва детето да се води, а те да дойдат в къщи, защото в поликниниката има много деца, по възможност може да не са карали варицела и да се заразят, пише в дебелите книги, че заразата може да се установи, дори като преминаваш покрай стаята на болен. Очудващо е че педи ми каза да се замъкна по никое време при нея, а всъщност нямаше и какво да му види, той нямаше нито 1 пъпка. Абе както и да е,
кълбо от нерви съм, Ники 2-ри пореден ден отказва да спи, за цял ден спи само 10 мин и е див като кон, вечер едва се нагласяме да отидем в детската стая. Очудвам се вече кво става с него, дали има връзка и срязания биберон, че не може да заспива и се нерви нещо. Абе сложих си го аз сега с този биберон, ама айде....., измъчих се тук 2 дни, искам да излезна и д ахлопна вратата, че очите ми да не видят тука, аиииЙ.
Всеки съвети дава, тттто много лесно отстрани. к-р-е-щ-яяяяяяя. Днес ме побърка тотално инатото чудовище.Писна ми.

# 254
гале споко!всички скорпиони са така!!!!!!!!!!в това число и аз.много трудни характери.

Общи условия

Активация на акаунт