НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 28 074
  • 724
  •   2
Отговори
# 255
  • София
Гале, я заведи детето да му видят пъпките. Преди, когато моите караха варицелата, едно момиченце нито имаше темп, нито пъпки...добре, че били на плуване за да видят една пъпка на кръста и една на крачето. Майката нищо не подозираше и изобщо не беше видяла.
Когато детето изкара шарка го регистрират някъде в ХЕИ май...не помня. Пък ви пожелавам да е шарка Wink

# 256
  • София
Привет и от морето  smile3534, е не е Варна ( а Несебър ), ама ще ме изтърпите  Mr. Green.
БОЛНА съм, благодарение на свеки. Вря си лицето в мен, хем все и правя забележка, ама кой ти слуша - то нищо и нямао. Нини и тя; май........оставих я подсмърчаща и кихаща. Днес нищо й нямало, пък да видим. Натъпках я яко с илачи. Мен си дрогирах още по яко. Сутринта се стегнахме рано рано , към 5 и по живо по здраво на моретооооооо. Оказа се , че тук почти няма сняг. Само чат пат лед. Т е мнооооооооого ниска, за моите разбирания. Стайната пропуснах да уточня.
това от мен. отивам да ям, пия и  cheers dancing
 Kissing Heart

# 257
Лилчо, последната снимка най- ми хареса Simple Smile

По повод това:
1. Децата навлизат в период на учудваща откровеност. И тъй като трудно контролират емоциите си очаквайте да чуете първотот: "Мразя те!" Shocked и признания като"Мамо, имаш жълти зъби!" Laughingили"Тате, дъха ти мирише лошо!" Laughing
..или "Мамо ти си лоша! Ти си лоша!", казано с обвинителен тон и на границата на рева.

2. Очаквайте първите моменти, когато децата ви ще настояват да играят абсолютно сами и дори ще затворя пред носа ви вратат на стаята си. Thinking(Това го чакам с нетърпение, Симона ме е обсебила напълно! Crazy)
... а за това, съжалявам да ви разочаровам, ама ще има да чакате.... Аз още не съм го дочакала с близо 4-годишния...

Таш, на тия години вече би трябвало да си се научила кога да не се караш с шефа (на минус 40 и плюс 40 градуса  Mr. Green)

# 258
  • София
Е, Юлче, защо така ми ги набиваш тия години?Нали ми наближава рождения ден и се присещам често /а вие да не забравите да ме поздравите в неделя  smile3534/
А за обекта нищо, че мрънкам, няма как-налага се, такава ми е работата newsm47

Катюшка, целувки и умната по морето  Hug

По повод на неприятните приказки, майка ми нали я чакам в събота и само пита по телефона Алекс "искаш ли баба да дойде при момчето", а той брутално и грубо и казва "неее", тя реши, че не я е разбрал и пак с мазен глас го пита, но отговорът беше същият  Joy Joy Joy.Аз замазвах положението, ама и стана криво, де  newsm47.Нас двамата също ни редува и докато иска единият, другия го гони и така.Не му се връзвам още, ама да видим като ми каже, че ме мрази  Rolling Eyes

Маруска, как върви, има ли поръчки?Щом само Джордж Клуни ти харесва -добре, че я виж Валенсия Mr. Green /Валенсия, закачам се, душка, да не се разсърдиш   Hug/
Нищо ново не съм си купувала, но се каня на едно парфюмче /още се чудя дали 20 или 50 мл, да му се не види и криза  Mr. Green/

Отивам да гледам някое филмче.
За Шерлок не се изказах, защото заспах след 15 минути.Та започна обещаващо филмчето, но бях уморена и Славчо ми го разказа на другия ден  Mr. Green

Лека от мен  lovekiss

# 259
Как сте момичета?
Леле хич не им завиждам на Креми и Галето ConfusedОтдавна не ми се е случвало да стоя по цял ден с Ивчето,че ако е и болна ooooh! И аз за първи път чувам за "зачервени" уши Shocked
Гале колко е инкубационния период на тая шарка бе? Ох,дано следващите дни сте по-спокойни,че направо не те мисля,ти пак имаш голямо търпение.
Лилчо много ти е пораснал Васко,направо като първокласник ми се вижда Heart Eyes А Деян ти е много усмихнат Heart Eyes

Аз съм без Ивчето тая вечер,свекито настоя да не я мъкнем насам-натам,че такъв кучешки студ и аз не помня отдавна,пък и нали утре сутрин пак у тях ще я кара баща и,та аз вместо да релаксирам досега се въртях да подреждам кухненски шкафове  да готвя.Ова съм направо,а сега няма място,където да не ме боли.
Целувки на всички и да оздравяват дечицата!

# 260
добро утро прекрасни!аз съм дежурна по отключването на офиса и рано рано пристигнах.сега се глася да пия кафенце с цигарка!
сутринта в яслата ни предупредиха че имало вирус с хрема,ратройство,темпертаура и повръщае.супер.ако можех да отцъствам на 100000% щях да си го прибера в къщи,но уви.дано се запази здрав милия.
в работата горе-долу върви.чакам да ми влязат разни плащания.аз правя каквото трябва пък да става каквото ще.
желая ви лека работа и по високи температури!

# 261
Кафе, моля?  newsm47

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 11:00 от арабела

# 262
  • София
 Ееее, как да не пийне едно кафенце човек...newsm47

# 263
Дес, със закъснение, да ти е жива и здрава Вяра! Все такава чаровница и послушанка да расте и само поводи за радост и гордост да ви носи!   bouquet

Роси, много здраве и щастие и на твоята майчица!   bouquet

Не му се връзвам още, ама да видим като ми каже, че ме мрази  Rolling Eyes
Joy Ще го преживееш, че и смешно ще ти става понякога  Wink Crazy
Тъкмо си мислех и аз за "откровенията" в пубертета  hahaha
Лилчо, не съм купувала от Кларкс. Но ако искаш, питай какво те тормози  Laughing Може пък и някой друг тук да може да ти отговори.
Много са сладки Васко и Деян, много пораснали и двамата. Пък какви са сладури като се прегръщат и като си играят заедно  Heart Eyes
Гале, вземи го заведи детето на лекар. На мен не ми прилича много на варицела. Вярно че може да се кара и почти без обриви, но една пъпка да има, ще е типичната за варицела. Пък така - скриват се, показват се, нещо ми е съмнително. Да не е някоя алергия?
Бързо оздравяване на всички болни!

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 20:29 от арабела

# 264
  • София
Хаха, Арабелка, готино  Joy

Онзи ден свеки се скарала нещо на Павката и той се обърнал към нея с насочено пръстче и казал "Маш в другата тая!"  Joy И снощи беше казал нещо на мъжа ми в банята, но като се сетя ще напиша  Laughing

# 265
Здравейте мадами,
Аз се позабавих, че с батко Джордж си полафихме, изобщо не споменахме за вас фръцли такива, Арабелче, за теб само , ама за малко, че си поднесла от негово име кафенце , - благодари ти!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug
Страхотно кафе си пийнах аз с моят любим артист - КлуУнито. МноУ секси тоз мъж бе, малко стар ми е ,а ма и аз като Маруся бих се пожертвала. Simple Smile, ама за жалост не е умрял за нас.
Спахме нормално тази нощ, според наблюденията ми от резнатия биберон има ефект, защото вече вниманието към него е 5-10%, не заспива с лапнал биберон, през деня не го слага, а си го носи тръгвайки към леглото, като навик му е, стиска го и се успокоява така.
Довечера след 18,30ч сме на доктор, педиатърката ще ни чака, Николай ще излезе от работа да ни закара. Уговорихме се с жената да ни види и да се установи кво има.
Лилчо - с много голям кеф разгледах снимките ви, толкова сладки и добрички с ати мъжете, а на снимката, където са 3-та мъже на леглото, обожавам подобни.... Simple Smile
Арабелка -  Joy hahaha , с нетърпение чакам тези куриозни ситуации.
Дианче - просто така  Heart Eyes Hug
Катюш - липсваш ми бе, добре ли си вече?
Маруся - късмет и дано бързо влизат паричните постъпления от рекламите ти.
Таш - Юлето е права/-40 и +40* да не говориш с феша на висок тон  hahaha/ Целувки.

# 266
  • София
Ехооо  Hug
Сега се връщам от обекта, хич и не започнах работата там, студ, та не се трае  Mr. Green.
Явно ще е на части  Laughing
По тоя повод /измръзването/ сега си поръчах едно парфюмче /пак не е точно, който исках, но и този си го харесвам  Mr. Green./

Галакси, чичо ти Джордж, а  Wink?Браво за бибата, а за педито ще разказваш довече.Май е най-добре да е варицела и да я кара леко  Peace

Валенсия, забравих да кажа Алекс какъв фен е на "Колите".Филмчето го е гледал бая пъти, а му подарих една книжка, след която знае имената на почти всички /Слави го научи, де, не си ги е прочел сам  Mr. Green/.А вчера гледах едно хасе с колите, но забравих да измеря колко ми трябва, за да му ушия спален комплект.Тия дни ще ви го покажа.

Хубав ден засега от мен и целувки   Hug

# 267
  • София
Привет от Мързелград! Laughing Аз съм го ударила на пълно бездействие, доколкото ми позволява Василия, де. Само гледам къщата да е що-годе в някакъв порядък и това е. А, и една боица си ударих сутринта, че ме мързи да се завлека до фрезьорския салон  Mr. Green Това студено време ми обърка сметките май, мислех да си използвам свободното време и за други неща, но не си и помислям за навън при тия температури. Лошото е, утре е сряда /в работата на срядата й викаме малкия петък  Mr. Green/ седмицата ще се изтърколи, без да я усетя, а после....жална ми майка. Но и на това съм доволна.

Чак ме мързи и да пиша, отивам да подремна с детето.

# 268
Здравейте,

Благодарности за милите думи Hug, Васко сигурно ви се вижда голям, защото е застанал до дребосъка Mr. Green. Юлче и на мен последната ми харесва най-много Simple Smile. Наистина няма такъв кеф да ги гледам как се прегръщат, смеят и целуват Heart Eyes.

Таш  Hug.
За Креми аз разбрах, че нейни снимки си гледала, ама нея я знам каква е хубавица Heart Eyes, а Вики още не съм го видяла.
Арабелка опасни са пуберите ooooh! Laughing.
Ами не мога да се ориентирам хич с номерата, в техния size guide дори не виждам детските размери (макар че тях ги имаше и на други места, та мога да ги намеря, но за ширината F,G пък изобщо не мога да включа-как да разбера коя на какво отговаря newsm78?
Ели а какво каза лекарката за ушенцата на Лена?

# 269
цеце ние с теб явно сме съседки в Мързел град!!!!Много ме мързи днес!

Общи условия

Активация на акаунт