НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 28 074
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Бакши, бързо справяне със ситуациите ви пожелавам! Heart Eyes Hug Понякога наистина личните ни лекари объркват нещата!
Днес посетихме Зита и Андрея. Чудесно си прекарахме! Heart Eyes Hug 

# 466
  • София
Кате честита кола!
Роси, да е жив и здрав Сашо!

На мен категорично ми е забранено Милен да ме вижда дори по бельо.Преобличам се в банята и тогава лягам. От много време не го бях къпала аз и онзи ден се наложи аз да го изкъпя. Рева 40 минути ,че мама щяла да се къпе с дрехите,а с тати се къпали голи - и мама да се съблича.Иначе знае,че майките имат "тити"(цици) и тати пишка прав защото има пишка а мама седи защото няма.
За приказките-обича всичко с вълци, освен болен,здрав носи (явно не го разбира)Няма нищо против всички да се колят и избиват ако след това си отидат при мама и тати.Ако мама и тати ги няма става ад.  Crazy

baksisa дано всички се оправите възможно най- скоро.

Изписаха сестра ми ,племенницата и баба ми от болница. Милен е по-добре, но сега аз съм с някакъв вирус.Всичко щеше да е наред ако не беше ходенето до тоалетна през 15 мин. Crazy smile3550

# 467
Бакси, миличка, много съжалявам, че неприятностите около вас не са отминали  Confused Надявам се, че всичко ще си дойде на място в най-скоро време и ти ще си отдъхнеш Praynig Прегръщам те  Hug

Деска, хайде дано утре си като нова  Hug

# 468
Привет, мами!

Сладурка, и аз се притеснявам, че дари не спи след обяда, но след Нова година това е факт при нас. Все пак се успокоявам, че й се събират 10-11 часа сън, което за тази възраст е добре. Усещам понякога, че към 18-19 часа се уморява и се надявам като се постопли и излизаме повече, да спи и след обяда. Заспиването при нас също стана много трудно, в един момент се отчаях, изчетох за една нощ някои книжки, които имам за децата на тази възраст, но не ми помогнаха кой знае колко. Пак се доверих на интуицията си и изградихме нов ритуал по приспиването, който отхвърли някои стари правила, но какво да се прави. Вече не спи в чувалче, което доста ме притеснява; малко на тото е дали ще си изпие вечерното мляко; заспива в спалнята, плътно набутала се до мене, след което я местя в кошарата и т.н., но постигнахме някакъв ред и спокойствие за двете страни.
Между другото, хареса ми книжката на мистър Додсън „Изкуството да бъдеш родител” в частта за две-три годишните. Мога да споделя с вас някои моменти, надявам се да ги пресъздам точно:

Периодът между втората и третата година той нарича „първо юношество”, защото това е първият преход в растежа на детето. Това е много важен стадий, през който детето трябва да придобие силен усет за своята индивидуалност, дълбоко чувство за това, което е и в същото време трябва да се научи да се съобразява с очакванията на обществото (родителите).                      
Ако родителите упражняват твърде строг контрол и изискват абсолютно подчинение, детето става прекалено послушно. Възможно е също, като се натъкне на прекалена властност, да се подчини външно, потискайки своята враждебност. Другата крайност е родителите да отстъпват на всички изисквания на детето, така децата не се научават да се съобразяват с реалностите, а това им създава многобройни трудности,.
За да израснат децата психологически здрави и за да имат положителна представа за себе си, родителите следва да ги оставят да изразяват чувствата си. Те трябва също да знаят, че родителите наистина разбират чувствата им, когато са нещастни, ядосани, или обидени. Додсън препоръчва методът на обратното действие - думите ни да предават чувствата на детето, като ги отразяват. Препращайки на детето си собствените му чувства и мисли, му показваме, че наистина разбираме какво изпитва.

При нас в момента пак вали сняг. Няколко дни си правихме чудесни следобедни разходки с Дари, а вчера дори прескочихме до морето. В бургаския МОЛ има страхотни намаления и все още хубави дрешки. На малечко купих три чудесни тоалета и няколко блузки на добри цени от Кенвело и Окаиди /50-70% намаление/.

Баксиса, съжалявам за новите проблеми и тревоги, дано да намерите добри лекари.
Деска, и на тебе бързо оздравяване.
Тотонто, аз откакто правим опити за бебе не съм се топила в басейн и сега не смея да водя и Дари на такъв. Представям си ги като развъдници на бацили, дано да греша.

Лека вечер!

# 469
ТАШ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО, КЪСМЕТ, СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ, НОВА РАБОТА И МНОГО РАДОСТИ   bouquet

# 470
Бакси,  Hug и  Heart Eyes На големи тъпанари сте попаднали  ooooh! Дано вече сте доста по-добре  Praynig

Деската, радвам се, че всички са изписани  Peace Дано и ти днес се чувстваш вече по-добре  Hug

# 471
bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Mила Таш,Честит Рожден Ден!
Букет от нежни пожелания
дарявам ти със две ръце
и радост, щастие, любов
желая ти от все сърце!

newsm51 smile3525 baloni

# 472
Mила Таш,Честит Рожден Ден!бъди все така красива и много усмихната!

# 473
МИЛА МИ НАТАШКА,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКА!
МНОГО РАДОСТ, КЪСМЕТ,УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКО И ЛЮБОВ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ

Привет душици, ние сме си все така неспокойни и неспящи през нощта.  Crossing Arms Sick
Просто вече се замислих, че е някакъв гаден период на привикване без бибата и най-осезаемо усеща липсата й през вечерния сън, събужда се и не може да се приспи бързо, това го дразни и му е несвойствено някак, незнае какво да прави и си мрънка, яката амааа.
Бакси - ужасно нещо е това да не можеш да разчиташ на "уж" на компетентно мнение от лекарите. Пожелавам ви бързо оздравяване.
Какво друго, какво друго..... ние успяхме да излезем с милото 2 пъти, майка беше с Ники, вчера вечерта по снега си ходихме, супер ни беше.
Това е от нас за сега. Лек следобед/почивайте си дами и дечковци.

# 474
Таш, Честит Рожден Ден, Мила моя!
Желая  много здраве за теб и цялото ти мило семейство!
Мир , любов и разбирателство в семейните отношения!
Късмет, успех и просперитет в личните начинания!
И много, много обич и признателност от всички, които даряваш с любов и подкрепа!

Бъди все така очарователна, красива, мила и същевременно дива!
Дай Боже повече парички за обувки  Mr. Green!
Пожелавам ти много положителни емоции днес, с много усмивки, целувки и скъпи подаръци!

# 475
  • София
Таш, Честит Рожден Ден!

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 19:54 от deskata666

# 476
  • София
Честит рожден ден Таш! Бъди здрава и много щастлива! Желая ти много любов и разбирателство в семейството!

# 477
Честит рожден ден, Таш!
Бъди все така красива, лъчезарна и обичана!

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 14:40 от Ванилия Канелска

# 478
  • София
Честит рожден ден, Таш!Много здраве, щастие и любов!

# 479
  • София
Таш,
Честит рожден ден!
Желая ти леки запивки и много усмивки,
успехи в бранша и чупки в ханша,
здраве в изобилие и радост до безсилие!

Общи условия

Активация на акаунт