НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 28 074
  • 724
  •   2
Отговори
# 480
Тали, честит празник! Пожелавам ти много радост, много успехи и много късмет! Весело изкарване!

# 481
Таш, честит празник! Да си жива и здрава и все така красива!

# 482
Честит рожден ден, Таш! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!
Весел празник и Наздраве!

# 483
  • София
Мерси, мили мои!
Много е мило да седне човек и да си прочете пожеланията, страхотни сте-да си знаете   love001
А сега всяка да грабва по 3 коктейла, за да се обърка на колко ставам  newsm47 / 38 - newsm45 newsm45/

След малко ще си продължа, целувам ви всички!

# 484
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ТАШ. БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, РАДВАЙ СЕ НА ЖИВОТА И НА ХУБАВИТЕ СИ МЪЖЕ, ПЪК м****та им на годинките! (а на колко ставашMr. Green)

# 485
Е как на колко, бе, марианче, на 22, разбира се  Whistling Mr. Green

Ташче, целувам те и ти пожелавам безкрайно щастие, здраве и късмет! Бъди все така позитивна и женствена! Hug

Болнички, малки и големи - бързо оздравяване! Hug

Ние сме добре, нооооо....да започвам ли да мрънкам за ужасния сняг и студ... Close Симона днес е побъркала баща си на обед (аз бях на часове), толкова е втелясана и тя, милата, че ужассссс....

Милото иска да гледаме някакъв филм и ми виси на главата. Целувам ви! Hug

# 486
  • София
Таш, честит рожден ден! Бъди все така усмихната и лъчезарна!
newsm51 smile3525  newsm59 newsm18 Tada

# 487
  • някъде там

ТАШ БЪДИ МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА  Hug Hug Hug

# 488
  • София
Хайде и един виртуален поздрав, че накъде без мен  Mr. Green

Ташче, честит рожден ден!
 Да си ни жива и здрава, и все с тая завладяваща усмивка на красивото ти лице! Да те слушат и радват мъжете в къщи, а в работата да си оценена и добре платена! И много късмет да те преследва навсякъде!

# 489
  • от Луната
Таш, ЧРД! Пожелавам ти много здраве и успехи в живота. Бъди все така обична съпруга и майка!

# 490
Честит рожден ден, Таш!
Желаем ти много радости, късмет и любов!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 491
  • Хасково
Мила, Таш, Честит рожден ден!!! Бъди здрава, щастлива, все така красива, обичана и лъчезарна!!!
И всичко това на малка патерица Embarassed

Ние сме добре, преплувахме в големия сняг, за радост на Стела, и сега аз на работа, тя- на градинка.
Целувки за всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 492
Тихо се сипе първия сняг   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover smile3547
галено щипе бузките пак,  smile3536
где е на двора стария пън,  cold
Снежко затрупа всичко навън.  Nature Snowman
где е на двора стария пън,  cold
Снежко затрупа всичко навън
  Nature Snowman.[/i]

Мааллееееее, мноУ сняг, многу, многу.
Красиво е, но да си седиш в къщи.  Едва съм изчистила терасата от натрупалия сняг, страшна работа.
Надявам се всички да сте добре и да стигнете до работа безпроблемно.
Аз сега ще пуса едно филмче и съм си на топло, че съм със запушен нос и леко кашлям.  Sick #Crazy п-и-с-н-а   м-и!

# 493
  • София
Мацки, чакайте да ви разправям една история от снощи.
 Лежим си с Коце и чакаме Митко да заспи, че да се почваме. И гледам черната котка, която се храни на терасата ни, застанала на прозореца. Показвам му я на Коце, а той:"Това е човек!" Напънах очите и... вярно човек. Седи пред прозореца и ни гледа. Като се размърдахме само се смъкна по-ниско и продължи да зяпа. Гледаме ние и се чудим какво да правим. Викам му да го ступа малко и той взе, че тръгна, но в коридора усети, че е по гащи, върна се да си вземе панталони и размислихме. Оня не се знае какъв е. Може да има оръжие, а навън е тъмно, трудно се забелязват такива неща.
 Тогава Коце реши да покаже, че сме го видели и тръгна към прозореца, а онзи през глава - беж!. Сигурно си е напълнил врата със сняг от бързане.

Но Коце си го заслужи де, защото аз винаги слагаш щорите във всички стаи, а той само мрънка(когато го карам него да ги сваля), защото:"На никой не му пука какво става вкъщи" или "Бе 'айде стига глупости! Кой психопат ще застане в 1 часа презнощта да гледа?" Ето му сега кой ще го гледа. Кой го знае оня от колко време ни наблюдава.
 Аз предпочитам да се окаже воайор, защото по-добре такъв, отколкото психопат или крадец, който ни дебне, или не знам какъв друг.

# 494
  • София
УУУ, Скреч, много неприятно  Shocked Добре, че не е излязъл Коце, че кой знае какъв идиот е бил отвън  ooooh!

Ние сме вкъщи в пълен състав, тъй като Кари има гнойна ангина, която се вижда и с невъоръжено око   Обаче нито педиатърката може да дойде в тоя сняг да й вземе гърлен секрен, нито аз мога да я заведа, а антибиотик няма да дам без изследване   И хомеопатът ни изписа препарати, ама не мога да стигна и до хомеопатичната аптека   Абе ужас просто!

Хубав снежен ден от нас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт