Марианче, дано кръвотечението е било от нослето
Лили също имаше петно от кръв преди повече от година на възглавничката си, което явно е било от нослето, въпреки че следа от нослето нямаше 
Оздравявайте!
Таш, как е Али

Лили също имаше петно от кръв преди повече от година на възглавничката си, което явно е било от нослето, въпреки че следа от нослето нямаше 
бързо да се оправят госпожиците!
и се вълнувам. Отдавна не съм гушкала новородено.
Което ме подсеща да пратя целувки на нашите малки Вики и Деян.
Друго нищо интересно около нас. Чакаме си хубавото време.
Милички

/НО започнах да давам коластра/течна и мисля, че тя стабилизира положението ни, станах дистрибутор на марката LR /продукти с извлеци от АЛое вера и давам на малкия, поръчах си и спрей за цялото сем, което покрива всички аспекти на тялото от главата до петите, доволна съм!ПРЕПОРЪЧВАМ. Не ви го казвам да си поръчвате чрез мен нещата, просто ви го препоръчвам като опитала тези продукти.

Яко върлуват явно вируси по яслите, Василия като е в изолация и нищо й няма, да чукам на дърво. От време на време с Мими ходят на гости на едно детенце през няколко блока и това са й социалните контакти общо взето... Пожелавам бързо оздравяване на всички и един съвет - да не си играете много на д-р Куин Лечителката, а да ги водите по доктори
Билките са хубаво нещо, но не са панацея и при съмнения за нещо сериозно си трябва чичко доктор, а не да се експериментира със самолечение.
Сестра ми бяха тук да се съберем и да го споменем и си тръгнаха преди малко. Нещо ми се искаше да пиша още, но Василия ме отплесна и забравих какво. Ако не заспя с нея, ще си допиша по-късно.

! А не видя ли, че коластрата на капсули излиза по-евтино? Ние всичко експериментираме върху свекървата
. Нея за каквато болест да я питаш, все го има и все нови илачи опитва 
.
Дано по-бързичко оздравяват дечицата 
Имам хормонален дисбаланс, както предполагах, вследствие на стреса, пак както предполагах
Сашо точи зъби, щото, поне засега, 3 месеца ще съм на противозачатъчни