НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 28 015
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Чести Рожден Ден Таш ! Бъди все така очарователна, лъчезарна, обичана!
с извинение за закъснението  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 496
  • София
Креми, пиши на Галаксито, че тя има списък с някои илачи за домашно лечение. Мисля, че за ангина беше връзване на изварана врата(ако имате и не се налага да излизате). Имаше и други идеи, но аз съм запаметила фаила на другия компютър.

# 497
Симонска - това със снощното ви следене ме втрещи, аз щях да изкрещя от ужас и страх, ако усетя че има сянка под прозореца или на него! Дори сега настръхвам. Вие сте на 1 ет ли?
Креми има моят файл, аз съм й го испратила, ако е решила нещо ще го изполва, аз съм ползвала този компрес и е доста сполучлив.
Креми - дано се оправяте.Какви са симптомите на гн.ангина, не че не с едосещам, ама кажи пак.

# 498
  • София
Митко като имаше, хъркаше. Не на нос, а гърлото му. Имаше и температура, но не постоянна. Не искаше да яде абсолютно нищо о едва преглъщаше млякото. Ако си отвори добре  устата се виждаха белите бучки, като сирене по гърлото му.

# 499
  • София
skrech това, което си преживяла е пълен ужас. Какво смятате да правите за напред? Дано не се върне!

Милен си има 4 рибки- хелери  Animal Tropical Fish
За първи път гледам рибки.Някой може ли да ми каже 12 литров аквариум малък ли им е и кога да сменям водата. Катюша ако не се бъркам май ти на скоро купи рибки.

# 500
  • София
Здравейте, момичета-кокичета  Hug
Да се оправят бързо всички болни дечица и майки  Heart Eyes

Благодаря на всички за поздравленията  Hug.Заредихте ме с прекрасно настроение за новата седмица  Laughing Hug
Слави ми подари билети за концерта на Бон Джови в Лондон юни месец  Laughing.Не знам с какво ще летим и къде ще спим, но ще го мислим по-натам.Много се вълнувам, ще ви надуя главите като наближи  Crazy.

Скреч, щях да опищя сигурно квартала Embarassed, голяма пъзла съм станала,чак не мога да се позная.Еми, дано е воайор, щом предпочиташ  Joy Joy.Аз се смея, де, ама май наистина е наи-добрия вариант.Вие оставате ли сами с Миташки или Коце винаги си е с вас?

Галакси, Никич на ясла ли е?Гледай го от вътре снега, че навън е ужас.

Сутринта идвах на работа 2 часа.Това е защото съм много отворена и като тръгвах от вкъщи и видях как е натрупало, казах, че ще съм първа в офиса.А след това така се обърка пътуването, че дойдох с мокри крака и толкова измръзнала, че още не мога да се стопля, а са минали 5 часа вече.Добре че имам някой и друг чифт обувчици в офиса, та не стоя с мокри крака  Mr. Green.Вчера си поподредих обувките у дома и направо си е права сестра ми, че съм като стоножка  Joy Joy Joy.Луда съм аз, луда  Laughing

Хайде, хубав ден, милички и пишете, не се свенете  Wink

# 501
  • София
Таш  Hug, страхотен подарък! Адски се изкефих, ще го подшушна като идея на мойто мило  Mr. Green

Скреч, тя Галето вече ми прати, ама Кари не дава да й закача нищо на гърлото  ooooh!

Гале, ангината започва със силно зачервено гърло и висока температура, а после се появяват и гнойни тапи по сливиците (различни по големина бели точки). Кари съм я научила да си показва "качествено" гърлото, та лесно я преглеждам. Аз съм изкарала сигурно стотина гнойни ангини в живота си, та без проблем забелязвам тапите, дори да са скрити в задната част на сливиците  Tired Засега пробвам с хомеопатия и бабини рецепти, но ако до утре не спре да вдига температура (а тя под 40 градуса не я харесва), ще се наложи АБ, колкото и да не ми се иска  Tired

# 502
Креми,ние в момента сме с гнойна ангина и антибиотик.При нас изварен компрес не помогна,давах и чай от жиловлек,лайка и ангин хил.При Ангел зачервено гърло нямаше,нито сополки,нито хъркане,те затова и лекарите не можаха навреме да го диагностицират,само темп.над 39,5 и отказ от храна.Едва при уши,нос,гърло хванаха гнойната ангина с извита бъркалка и лампичка,прикачена като на маркуч влизаща зад сливиците и кръвна картина(казаха ми,че при гнойна ангина е характерно да има лимфоцитоза,лимфоцитите да са над 60процента).
Дано вие се разминете без АБ.Бързо оздравяване!

# 503
Таш, разплаках се....страхотен подарък...напомня ми за нашия подарък, концерта на Майкъл, юли месец в Лондон.... Cry Нека наближи и мога да ти дам координатите на хостела, в който спахме ние. Той малко не е за фръцли като теб  Laughing, но като за 20 лири нощувката, на 5 мерта от Метро станция, на 3 метра от Риджънс парк, в много спокоен и интересен квартал ( на около 10 мин от хостъла имаше малък търговски център с разкошна Зара, GAP, NEXT, мани, мани... Mr. Green), та като имаш предвид всичко това можеш да преглътнеш условията. Laughing Беше чисто и имаше топла вода. За мен друго не беше нужно. Оххх....размечтах се......... Hug

Бакси, как издържа Ангелчо на такъв преглед. Shocked Ужас, аз бих опищяла кабинета, душичка малка.... Hug

# 504
Душици, включвам се не по важните от вас разнищващи теми, но обърнете ми внимание, плсссс
Спешно трябва да сменя шишето за вода на Ники - изпозлваме магичсеките чашки на Авент с дръжка, уж магически ама таратанци, тече, мокри се детето и е ужас, малко ни е в мл и се пълни по 15 пъти на ден, ама искам да е с дръжки каквато и марка да ми посочите давайте снимки и препоръки.
Има ли хит в момента на някои шишета? Рових из нета, ама не попаднах на нищо конктерно, тенкю.

Таш - суперррррррррррррр. Simple Smile Честито.
Креми - айййййй...., дано всичко с енареди възможно най-бързо бе.

# 505
  • София
Прочетох ви по диагонал. Имах цял ден работа, направо луднах  Whistling

Деска, имам 1 рибка в аквариум от 2 л. Водата се сменя веднъж седмично. Лесно се поддържа.....

# 506
Успяхме да съберем децата в една детска градина  Flutter При това в по-близката  Flutter Flutter

Гале, аз не мога да ти препоръчам нищо, ние сме на обикновена чаша вече от месеци. Само при път им вземам от спортните шишета мин. вода Девин, но те също оливат, ако не се внимава.

Леле, какви са тия ангини  Shocked Съчувствам ви! Дано бързо да оздравяват децата! Бакши, миналата зима ни едно дете не ми ходеше на ясла / градина, срещаха се само с нас с баща си и детегледачката и въпреки това се скъсаха да боледуват от ноември до март.  Представяш си как е да помниш на всяко дете лекарствата и дозите   Laughing Направо се сбърквахме вечер от пръскания, продухвания, капания, гълтания и увещания. Но минава, после идва един светъл период от няколко месеца, в които вече не боледуват или карат много по-леко (например не са ми вдигали температура тази есен и зима, освен когато караха грип). Имунитетът се гради с болести, за съжаление.

Не помня дали ви писах за прегледа на Дани при уши-нос-гърло докторката. Оказа се, че човекът си е съвсем добре, сливицата му е леко увеличена заради текущата хрема, но въобще не е опасно. Изписа му някакви капки, които се правят в аптека, за промяна на средата на лигавицата, за да махнем бактериите (но капките не са антибиотични) и занакс за един месец напред. Той в момента си е вкъщи с доста зла хрема и още по-зла кашлица (това за мен вече не са болести  Rolling Eyes ), но е жив, весел и юрка баба си заедно с Иво.

# 507
  • София
Таш, страхотен подарък. Искаме пълни подробности. За снимковия материал да не споменаваме - ти си знаеш....За зарата  Whistling  Laughing

Скреч, вие пердета, щори нямате ли? И ние сме в къщи, но аз съм се запердила от всякъде....

Шлябада, дано така ви е по удобно и децата сапо спокойни.
baksisa,  бързо оправяне.
Галенце, ние за резил сме Нук 0-6 мес  ooooh!, сииконова биба. Ние като си лягаме пием 300 мл плодово кисело мляко. Най-добре ни е с него. Имаме от всички видове чаши, но не й е удобно с никоя. Затова с шишето...

опс, киселеем нещо.

# 508
Едно бързо "Добър вечер" и от мен  Hug

Днес имах час в Очната болница, но за съжаление стигнахме само до Хасково  Confused Пътищата са в ужасно състояние  ooooh! Набързо се свързах с болницата да отложа часа и свърнахме към Хасково. Поне поръчахме торта за РД на Христо и купихме подарък  Heart Eyes Много съм доволна! Надявам се, че и той ще остане изключително приятно изненадан  Heart Eyes Засега няма да споменавам подаръка, за да не стигне до когото не трябва  Mr. Green
В Хасково закъсахме с колата - буквално забихме муцуна в преспите  Crazy Стана ми изключително мило, като видях колко човека се притекоха на помощ  Heart Eyes Все още има надежда да се спасим като Човешка нация  Hug

Не успях да ви прочета, че умишлено днес не капах капки и очите ми не са в много добро състояние, но се надявам, че болничките бързо ще оздравеят  Hug

Таш, браво на Слави  Peace Ама ти съвсем ли не подозираше  Rolling Eyes Ох, дали ще доживея и мен някой ден така да ме изненадат  Whistling
Е, нашият татко поне прави валентинки  Crazy Не за мен , обаче, а за сина си  Crossing Arms  Laughing

Целувам ви!

# 509
Привет, милички!
Днес за първи път от поне година Дари стана в 9 часа /за нас това е рано/, пак не спа на обяд и затова към 21.30 часа, въпреки номерцата, които се опита да спретне, заспа като сложи главица на възглавничката.
Скреч, дано това е било за първи и последен път!
Таш, честит подарък, да ви донесе изобилие от положителни емоции.
Галакси, много зависи от детето. Нашето не слага нищо друго в устата си, освен силиконовите биберони на Авент. Преди година, покрай патардията около бисфенола, се опитах да минем на други шишета – купих стъклени на Чико, шише на д-р Браун, на Нуби и на Нук с подобни биберони, но нищо не бе уважено. Имаме и няколко шишета с меките сламки, но и тях не иска. В момента пие млякото от позиционния биберон на авент, а голям напредък е, че от няколко дена водата пие от биберот с три дупки /досега беше с две/. Велико постижение е, че от около месец свикна да пие сокчета от сламка.
Шлябада, радвам се за успеха, да не станахте спонсори?  Wink
Роси, успех следващия път!

От утре съм решила, страх не страх от вируси, да тръгваме с бубето по кафета, МОЛ-ве и детски центрове, че вече луднахме и двете.

Бързо оздравяване на болничките!   Hug

Лека вечер
!

Общи условия

Активация на акаунт