НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 28 014
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Имаме, бе хора, имаме и пердета, и щори, ама Коце вика, че било тъпо да вдигаме и спускаме щори по два пъти на ден във всички стаи, защото никой луд няма да вземе да наднича да се интересува какво става по чуждите домове  Mr. Green (а наще щори са между двата прозореца и процедурата по вдигането и свалянето е дълга)

Митко е сравнително здрав, мисля - Миналата пролет гнойна ангина, лятото вирус, и сега зимата пак вирус. Обаче нито ходи на ясла, нито пък ми идват гости, та да се срещне с някоя болест. Рядко ходим по Молове и други по-населени места. Както най-сигурния контрацептив са вдигнатите гащи, така е и с него - не ходи при болестите и няма как да ги хване  Mr. Green

Галаксино, марш в леглото! Аз съм отпуск, но ти работиш, трябва да си се наспала и свежа утре.

# 511
  • София
Шлябада браво за дечицата. Радвам се, че и при лекаря сте минали безпроблемно
Гале, Милен нямаше такива чаши- всичките които съм му купувала текоха затова от  месечен сме на обикновени чаши.
Катюша благодаря за информацията.  Hug

Ще изгледам някое филмче и ще си лягам. Мъжлето е нощна, а детето за първи път се видя с хора, които не живеят на нашия етаж днес (ходихме на гости на братовчедка му) и се прибрахме в 23:00 и ще спи до късно така че имам време за малко релаксация.  Wink

Лека нощ и от мен

# 512
  • София
Добро утро.
Галаксинка не е на работа, що е станаа по тъмно ????  Mr. Green ако си е изпратила мъжете по работа , да си ляга веднага ....

Ей писна ми направо от тия снугове и студове. Точно в момента, когато съм без кола ми хрумнаха хиляда неща за вършене и то все спешни. Просто не е честно.

Галенце, нощес си мислих за вас. Нина пища, рева, тръшка се. Кошмар беше. На всичкото от горе така съм се схванала - на едното рамо. Едва се въртя.
Днес ще ходим към Петрич,Сандански. Дано е по-меко внремето, че с тия пътища....

# 513
Шлябада, радвам се за успеха, да не станахте спонсори?  Wink

О, не. Първо, защото аз, като американски възпитаник (това е диагноза, която ме преследва цял живот  Mr. Green ) съм с твърде промит мозък по отношение на подчинението на правила и закони и недаването на подкупи. Второ, защото като прагматичен човек не бих дала пари и не бих вложила усилия за нещо, което имам и минимален шанс да получа без тях. И трето, не сме пускали молби и жалби сигурно само на арменския поп   Crazy Все една трябваше да свърши работа.
За съжаление не винаги получавам прозрение свише в подходящия момент, защото това можеше да стане още много по-рано. Та как ги събрахме - пуснах молба в Дирекция Образование точно преди събирането на работната група за детските градини. Около седмица след това едната директорка - на Даниел - привикала Младен и му казала, че на педагогически съвет са решили да вземат Иво, но тъй като нямат места за първа група, ще го запишат във втора. Ние се съгласихме, пък по-нататък ще видим дали ще го пускаме на училище по-рано или ще изчакаме набора му.

# 514
  • София
Добро утро, мили мои    love001

Катюшка, мерси за кафенцето и лек път  Hug

Юлче, браво за градината Peace.Голямо ходене имахте вие.За училището ще мислите като наближи, въпреки, че твоите деца сигурно ще са готови за професори на 7  Laughing
И аз съм против даването на подкупи, но май съвсем скоро ще търся на кой да дам  Mr. Green /освен ако Медхен не се появи да ме успокои, че 100 на 100 ще ни приемат  Mr. Green/

Дитка, давай, давай адресчето и всякаква информация /аз си мислех тайно скоро да те потормозя, но пък и ти сама се предложи  Embarassed/.Хостелчето е точно като за мен, стига ми да има вътрешна тоалетна и няколко дни мога да спя и на пейка  newsm47
Ей сега ще ти пиша на ЛС.

Галакси, аз скоро взех най-обикновени шишета от Джъмбо и си пие с тях.Реших, че няма да давам много пари за хубави шишета, въпреки че май няма да ги спрем скоро от употреба  Laughing.

Роска, в крайна сметка прегледа ли се?Дано зарадвате Ицко, ще разказваш  Hug

Диди, тръгвайте смело с Дара, не се притеснявай  Heart Eyes.То и на децата им писва у дома и от тая зима, хайде да свършва лошото време и да хукваме пак по парковете.

Хубав ден на всички  Hug

# 515
Здравейте,
Скреч - как си го измисли това с работата? Не съм още, но с енадявам да си погледнала в бъдещето ми Simple Smile А и да те светна, че  форума си ми стои отворен цяла нощ и все  едно съм логната, а аз не съм, защото спя Simple Smile  hahaha
Юле - супер далавера, хем двамата, хем по-близо.
Таш - хихиихих на пейна викаш, ххмммм нямам търпение д аидва концерта и да ни побъркаш както ти си знаеш. Много е приятно, да те помоля да скастриш Ели,че не забрави както и Цецето.
Катюшке - и аз си мисля з атеб, ама знам че си много заета и не те търся. Съчувствам ти за неспането.

# 516
  • София
Добро утро  Hug

Аз още не мога да се освестя... Снощи пак не сме спали. Карина постигна нов температурен рекорд от 41 градуса  Rolling Eyes Rolling Eyes

Надявам се днес да мога да дремна, докато двамцата спят, чееее....

Хубав ден  Hug

# 517
Добро утро!   bouquet
Честит ви сняг!
Ние си седим с половин-един метрови преспи от събрания сняг по улиците вече повече от седмица и утре пак се очаквал обилен снеговалеж. Къде ще се събере тоя сняг не знам вече. Снежният ни човек придобива все по-различни форми. Laughing Но пък нарцисите на прозореца ми се избиват да цъфтят. Затова съм със смесени пролетни-зимни чувства. Laughing

Скреч, преживяла си най-големия ми страх. От това най-много се опасявам, да не видя някой на прозореца. От време на време и в хола като влизам сутрин ме е страх да не заваря някого да си пие кафето, но това вече попремина, откакто спя в кабинета и охранявам. Laughing Всяка вечер пускам щори навсякъде, Ангел се смее, ама негова работа. Wink

Таш, честит подарък - много хубава изненада. Ти изобщо и не подозираше ли?

Вчера най-накрая успяхме да се организираме да отида да ми направят панорамен рентген на зъбите, че последно съм била на зъболекар в началото на 2007. Всичко беше изчислено до секундата. Аз и Рони отидохме с градския транспорт. Пред клиниката ме чакаше свекъра ми, за да гледа Рони докато ми правят снимката. Малко след това пък Ангел пристигна да ни вземе. Сега остава зълва ми да разгледа снимката.

За шишетата - значи тия дръжки вършат работа?! Рони така и не ги погледна, имаме 3 и така си седят. Шишетата ги архивирах преди няколко месеца - и навън и в къщи пие от чаша.
Сега обаче отиваме за каша, докога така не знам, основно е на каша или хляб. ooooh! Вкусва разни неща, но по малко. А месо не е ял от месеци - май се очертава вегетарианец да е.

Бързо оздравяване на болните!
Много трудно се пише с това подскачане на прозореца. Confused

# 518
Кво става, мадамите? Концерти, пътешествия, бравос, много добре  Hug.
Креми, миличка, съчувствам ти! Започнахте ли АБ или ще карате на хомеопатия? Дано това да е била върховата фаза на болестта и оттук нататък само да се оздравявате. Направо не мога да си представя как се оправяш вкъщи с бебока и болничката кака. Дано имаш възможност да поспиш днес.
Хайде, лек ден ви желая и вземете да стиснете по едни палци, че ще имам нужда от малко виртуална подкрепа.

# 519
Креми, лекарят дойде ли всъщност? Какво й даваш?

# 520
  • София
Егати си му пък значи, хъ  Crossing Arms Е как така не си на работа? Нали преди месец разправяше... айде да не разказвам, че кой знае за коя съм чела  ooooh!

Случвало ми се е да пътувам без билет, но подкуп никога не съм давала. Коце обаче е  Mr. Green . Даде на гинеколога ми две торби с алкохол и мезе, за да ми даде болничен още в 6ти месец от бременността ми. Доктора си поиска най-безсрамно и Коце най-безсрамно му даде.
 А когато реши да не дава рушвет на куките, му взеха книжката  Laughing Това беше добре, защото така беше принуден да ми плати на мен курсовете  Wink

Ванилия, не му обръщай внимание на Ангел. Той и Коце се смееше, ама му дойде до главата. Снощи собственоъчно свали всичк щори. Даже на кухнята.
 И аз преди съм се страхувала като доближа нщно време прозореца да не се окаже изведнъж някакво животно или човек прд мен.

Желая бързо оздравяване на дечицата и да не се налага да пият тежки лекартва  Praynig !

# 521
За подскачането на прозорците - забелязвам и в работата, и вкъщи, че това е номер на Internet Explorer. Пробвайте да си инсталирате Google Chrome, освен че е по-удобен за използване, не го прави и тоя номер със скачането.

Креми, дано успееш да си починеш! Дано и Кари да е минала вече пика на болестта!

Марианче, стискам.

Ванилия, ако завариш някой да пие кафе в хола, според bon ton трябва да запазиш самообладание и да го попиташ дали желае да го почерпиш с бисквитки към кафето, преди да викнеш полиция. А не да пищиш и да припадаш   Naughty

# 522
... да не се окаже изведнъж някакво животно или човек прд мен.
С животно вече си изкарах акъла през лятото  - котката на съседите почти беше влязла през отворения прозорец. От тогава нощем, при отворен прозорец, спускам външните щори само до размер по-малък от главата на котка. Blush Късмет, че не я сварих да спи в леглото ни, когато се събудих, че тогава вече щях да имам нужда от дълго психиатрично лечение.

Имам Google Chrome, ще взема да пробвам там, наистина. Мерси за идеята, Юлче. Grinning Ще имам впредвид и съвета за bon ton, ако намеря гост рано сутрин.  Joy

Креми, дано да имаш възможност да поспиш днес, а Кари да започне да оздравява.

За подкупите - давала съм на лекаря ми, два пъти, но не бяха точно подкупи, а пари от благодарност, така се нарича тук и официално може да се декларира в данъчните декларации. Друг е въпросът кой го прави.  Joy Когато подадох на лекаря пликчето, ме погледа с невероятно удивление, все едно за пръв път получава такова нещо, а аз се почувствах като някаква покваряваща личност. Милият не само изглежда като холивудска  звезда, но и добре играе, може да му дадат роля.
Но пък си струваше плащането, особено при извънматочната, ако не беше той да ме успокоява, че всичко ще е наред, да уреди да не чакам по опашки за изследвания, да ме пусне вкъщи за уикенда, не знам какво щях да правя. А парите се дават винаги накрая, тоест прави всичко с надеждата за тях. Joy

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 11:44 от Ванилия Канелска

# 523
  • София
Здравейте, само за секунда се включвам да ви кажа за подскачащия прозорец. На най- горната лента има бутон за compability view и ако го натиснете подскачамено ще спре.

# 524
А като се замисля, че този бутон съм го ползвала и го знам...  Blush  Много благодаря!

Аз не помня да съм давала подкупи   newsm78  Ама помня какъв скандал се заформи в университета, когато поискаха да плащам неправомерно такса. Не само, че не платих, ами и до края на следването си взимах стипендия за успех, т.е. те ми плащаха да уча при тях  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт