НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 28 012
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • София
На кой ред да го търся? Не го виждам тоя бутон.
 Значи - първа лента - за търсене на страницата , втора - там са Файл, едит, тулс и т.н, трета - търсачка(гугъл), споделяне на страницата, преводач, проверка правопис..., четвърта лента - друга търсачка и нейните екстри(Аск.ком), пета лента - Редактиране на съобщение, фаворити, фри хотмейл..., шеста - бързи бутончета за принтиране, нова страница, редактиране на страницата, тулс и бля,бля.
 Та на кой ред да го търся, че да го изкарам?

Аз преди с мозилата работех, но сега нещо не се получава, през малко време блокира и всички отворени страници се затварят.

# 526
 Hug

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 10:10 от madchen

# 527
хахахха - /леко съм пияна/ сготвих страхотна гозба и седнах уж да обядвам, то пир настаана, ама нали ме боли гърлото и покашлям викам си да си сгрея червено вино и за вкус малко черен пипер за да ме загрее и да се оправя набърже. ааАА така се подредих,че захласнато стигнах до компа си Simple Smile аххахаха! Така е, луда работа, умора нема.
Хайде,че ми се вие свят.
Подкупи не съм давала!

# 528
  • София
На кой ред да го търся? Не го виждам тоя бутон.
 Значи - първа лента - за търсене на страницата , втора - там са Файл, едит, тулс и т.н, трета - търсачка(гугъл), споделяне на страницата, преводач, проверка правопис..., четвърта лента - друга търсачка и нейните екстри(Аск.ком), пета лента - Редактиране на съобщение, фаворити, фри хотмейл..., шеста - бързи бутончета за принтиране, нова страница, редактиране на страницата, тулс и бля,бля.
 Та на кой ред да го търся, че да го изкарам?

Аз преди с мозилата работех, но сега нещо не се получава, през малко време блокира и всички отворени страници се затварят.

# 529
Подкупи не съм давала, не защото не смятам, че е необходимо, просто съм толкова захлупена и стеснителна, че  ме е страх от реакцията на подкупополучателя. Затова ако се налага нещо, Ангел е насреща. Хич не му дреме. Важното е работата да върви  Laughing.

# 530
  • София
На мен пък нищо не ми подскача, аз съм с Мозила, но и ако пусна случайно експлоръра, не съм имала проблеми  newsm78 Но много девойки от форума се оплакват май.

Медхен, ние сме със 10.2 точки, но имам съмнения, че и с тях трудно ще минем ситото, имам предвид социалната квота, за другата ич и не се надявам. Не ми се мисли направо, трябва да пускам проучване за директорката на ЦДГ-то, какво пие и къде не е ходила още на екскурзия  Mr. Green Макар че, къде ще му излезе края, то ще се окаже, че по-евтино ще ми излезе да плащам на бавачка още 3 години, отколкото да си платя за мястото. Ох, много цинично звучи всичко това, но човек като няма друг изход, и си пуска капаците  Confused

Таш, а така! Браво на Слави! Аз само ще ви посъветвам отсега да купувате самолетните билети, че да не ви излезнат много солено накрая  Peace

Гале, какво недоволстваш сега от мен? Ако е за градините - има си тема у форума, по-добре следи там дебатите и ще ти се изясни всичко  Peace Аз гледам да не чета много, че ме втриса направо. И още не мога да се примиря с привилегиите, които дадоха на децата на работещите в образованието, те направо си ги бетонират по този начин. За мен това си е легализирано връзкарство, защото така или иначе ще се опитат да си набутат хлапетата с връзки. Еми има и по-нудаещи се от тях, аз като работя за чорбаджията, да не би да съм цъфнала и вързала? Много ме е яд така  Crossing Arms

И аз си сготвих много вкусно зайче, от 10-тина дни не бях хващала тиганЯ. Сега ми е тежко като на Галето, отивам да дремна с детенцето и ще си дописвам довечера.

Креми, Hug Hug Hug имаш нужда от подкрепа с двете дечица, няма ли кой да се включи ? Пожелавам бързо оздравяване на Кари и да си тръгва на яслата!

Хубав ден и от мен!

# 531
  • София
Благодаря, мадам Ламбер! Получи се.

Аз пък сготвих диво прасе (фръц) , но не мога да похваля вкуса му. Хем по рецепта от форума на ловците, ама не се получи като да си оближеш пръстите.

# 532
Ъъъъъ Цеце - а знищо не съм споменавала за ЦДГ бе? какво ме скастри тук пред всички, А“? Simple Smile
Скреч - стига скромничи, диво, диво ще го ядете гусито.
Ванилия - винаги съм се чудела как се снима така на която страница си и се огражда в червено Simple Smile, днес все едно съм на училище Simple Smile хахах
Днес ще сме пеша с моето момче, той не иска да ходи по улиците,че го е страх и иска да го нося.Направо се съжалявам от сега как ще се домъкнем, ще тръгна по-рано днес, че ще се влачим.
Купих шишенце на МАМ  ето:

# 533
  • Хасково
Здравейте!!! Heart Eyes

Аз освен да се похваля, че сготвих голяма каша....ама в документацията Embarassed Имам време до 14-ти да я оправя Tired
За подкупи - давала съм, предимно на лекари (на педиатъра, че дойде в неделя следобяд в къщи и на един ортопед, за бързата реакция, ама тва си е от благодарност, всичкото) Peace За друго не се сещам.

Аз не съм особено добре. От месец съм с главоболие от синузита. Гале, моля те, мооооля те Praynig погледни твоите рецепти и пиши нещо за облекчаване Hug
За Стела - добре е. Ама в яслата нещо или ме лъжат или там водя друго дете, не моето newsm78. Казвала съм много пъти, че плодове и сурови зеленчуци моето чедо не кусва даже. Напротив, аз като ям ябълка, на нея й се повдига. Случвало се е и често даже да повърне, ако ядящите плодове в нейно присъствие са повече. Това е факт! В яслата още в началото предупредих персонала да не я насилват. Peace
Отивам вчера да си я взема, а леличката излиза притеснена и започва да нарежда: "Ох, много слуша това детенце, (даже си имаме 6-тица на ръчичката Heart Eyes) ама не ще да яде. Яде само една филийка хляб и ябълката си изяде". При което аз гледах ей така Shocked Викам "Нещо се бъркате, за Стела ли говорите, ама тя плодове не яде. Как ще изяде цяла ябълка". А лелята "Ама моля ви се, защо да ви лъжа, ако исках да ви лъжа щях да кажа, че и манджата си е изяла. Да, точно така, Стела си изяде цялата ябълка".

Не знам да вярвам ли, номера ли прави вкъщи някакви....

Креми, стискам палци за скорошно оздравяване на Кари Hug Heart Eyes

# 534
Веси - на ЛС имаш нещо от мен.

# 535
Привет момичета,

Аз съм с Мозила и нищо не ми подскача Wink

Захлупила съм се напоследък в темата за детските градини Crazy. Ама като ви слушам колко точки имате и се притеснявате ми става леко тревожно с нашите 8   Rolling Eyes. Поне нямам претенции за отдалечеността и изобщо за района, даже напоследък ми стана като хоби да обикалям Сф и да си харесвам разни градини Wink.

Иначе полудяхме вече с това лошо време, добре че си имам една дружка в блока с бебенце и си гостуваме.

Скреч ама и вие каква случка сте имали Shockedнаправо като по филмите. Дано не се повтаря Praynig
Бакси, Креми прегръдки за дечицата, моля се да се оздравяват бързо Praynig.
Юлче честито за детската и браво за упоритостта Hug
Весе нали малките са на периоди с храната, може пък вече да е заобичала ябълка Стели или пък гледайки другите дечица знам ли Thinking. А ти да оправиш кашата успешно Simple Smile.
Таш страхотен подарък, браво на Слави  smile3501
Марианка  fingerscrossed и да ни се похвалиш  Simple Smile.

Оставям ви, че Васко ме тормози.

# 536
  • София
Гале, ти си купила шише вече, ама аз да кажа, че на Василия й взех магичната спортна чаша на Авент и направо е влюбена в нея /то си е шише, де/, навсякъде го мъкне. Много удобно и е с голяма вместимост  Peace Нашето е розово  Flutter

Я публично да се разсърдя на Дес  Crossing Arms Дес, пиши как са момичетата! Hug Аз не че съм от най-редовните, но все намирам време да драсна някой и друг ред.

Скреч, тоя субект от прозореца според мен си е чиста проба воайор и си е гледал безплатно кино на ваш гръб  Laughing Пускайте щорите, щом сте на толкова ниско, че да не се видите някъде из нет-а след време. Това сериозно го казвам  Peace

Аз на това с докторите не му викам подкуп и не се притеснявам да давам, когато съм доволна и са ми обърнали подобаващо внимание /какво да се прави, дотам сме я докарали, че да сме благодарни, когато някой си върши работата..../. Виж, ако бутнеш на някой чиновник пачка да ти свърши работа или някое разрешително да ти изкара, си е чиста проба. Такъв с голямо удоволствие бих го натопила, ако имам възможност.

Днес съм на пресекулки, но гледам и да посвърша нещо междувременно, докато Василия не е влязла още във фаза. Напоследък много се стряска от шумове. Някой одеве чука по тръбите и тя сега е пуснала латерната:" Васито уплашила! Кой чука? Съседката? Минко /това е измислен персонаж/? Не е Минко?  Аааааааа, не може така! Не е честно! Спокойно, Васи, нищо не е станало!" Joy И така до безкрай  Crazy Верно, че досега се молихме да проговорят, а вече ще се чудим как да им затворим устите  ooooh!

# 537
  • София
Привет, завърнах се най-накрая ...Егати времето. От татък  баира ( Плана планина няма грам сняг, а надолу към петрич си беше топло 5-6-7 гр. Обиколката мина доста добре. Гостенката ни е очарована от Бг земеделие ( или поне тази част, която й показахме  Mr. Green ).
На края обядвахме в един рибарник - ресторанта му де. Направо се пръснахме -едни сепициално нагласени риби,, направо си облизахме пръстите.

Гале, писах ти на лични нещо. Само не знам кога ще се видим, че още съм без кола  Tired.
Отивам да си извадя децата  ooooh! от банята. СЪс сиг свърши вече топлата вода, а те пеят още....

# 538
  • София
Креми, дано  Кари да се оправи бързо. Леле, на твое място щях да спя пред спешното.

Аз също не съм давала подкуп защото съм толкова " куха лейка", че обикновено разбирам че са ми искали подкуп няколко часа след като съм си тръгнала.  Rolling Eyes

# 539
Весе, само набързичко, че знам как боли от синузит  Tired Аз май и преди писах, но спрея, който използвам е магически. Казва се Avamys. Скъп е (към 27 лв.), но всяка стотинка си заслужава. Бих се лишила от всичко само да си го купя  Wink И най-важното не съдържа онова нещо което го има във всички капки и което кара лигавицата да привикне и да набъбва ако не си капнеш (ама обяснение, а  Crazy ). Опитай първо с другите методи и дано ти подействат  Praynig , но ако положението е трагично както при мен - пробваи спрея  Peace  Hug

Цеце, грабвай се и право при директорката. Ти сякаш не си много склонна да драматизираш, но пробвай да се тръшнеш. Като сметнеш парите за бавачка, за храна вкъщи, да топлиш нон-стоп и др. и ако ти излизат повече от 40 лв. на месец значи си струва да й припаднеш в кабинета  Mr. Green

Креми, как сте?  Heart Eyes

До сега не съм давала подкуп, ако искам да си плащам просто отивам на частно  Whistling

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 10:11 от madchen

Общи условия

Активация на акаунт