Ние пак се размърдахме и развикахме в 5,20ч
Вече съм си общо взето зомбирана и нервна.Според мен има доза лигня, което още повече ме вбесява, така ми идва да му завъртя един зад врата......, взима да ми лази по нервите. Ето сега мрънка, врънка да яде, сандвичи запечени правихме, мотахме се до грила и сега ги подмята по земята, еми едва търпя ви казвам, какви са тия тъпотии от него.? Аз ще взема да го оставя един ден ей така да си чака закуската , ама нанайси. Да види той. Само капризи, дай това- не, не другото/ вода, сипи още- малко е/
сяда-става от стола, нон стоп въртене и ходене.Вчера едва се дотътрихме до нас, ръцете ме болят и съм схваната цялата заради келеша, едва съм го принудила да походи малко, правя се на шантава по улиците да направи няколко крачки.Реве и седи на едно място, протегнал ръце като изоставено.
Минаваха деца, гледаха ни, родители и т.н. Аз го мъкна като товар на гърба си.Направо се изпотих 100 пъти поне.
охх, боли ме яко главата - очите ми хлътнали вече, изглеждам повече от зле, а косата ми е толкова дълга, че не мога лак да пръсна в нея - губи се..../ Ще се прибираме уикенда към Старата Загора, че да се фризирам и освежа. А ако другата седмица се обадят за работата, че вече мина бая време и се чудя кво става? Малко напрегнато, нямаме парици, зле, зле, ама много зле....
Както и да е, криво ми е, не че не си личи от поста.

Като се замисля се виждала и как едни мили хора с фуражки и стоп палки също са отнасяли по една двайска
Аз лично ще припадна преди да им преожа и вместо да ме арестуват, ще ме карат в бърза помощ
.
. Ей, тва като ми каза Ники ми иднеше да си метна трудовата книжка в шкафа.

.Аз пак да си питам, ама защо си е у дома
.Да цункаш и оная сладурка Нинка, дето иска при мама.Али също ме търси много и ми е съвестно, че го виждам по толкова малко, а все намирам за нещо да истеризирам 
?Преди време писа за едно хомеопатично за задна хрема, доволна ли си, върши ли работа?Чудя се дали да пробвам самоинициативно и при нас?

Ама няма да си призная де
Ама да бременея, да го родя и после да отворя очи, като е на три годинки- без колики, да говори, да ходи на гърне и да има всички зъби

.Браво на приятелите ви
за 19.02. всичко да е наред. 
Всичко ще е наред!