НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 28 011
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро птички Simple Smile
Ние пак се размърдахме и развикахме в 5,20ч  Shocked Twisted Evil
Вече съм си общо взето зомбирана и нервна.Според мен има доза лигня, което още повече ме вбесява, така ми идва да му завъртя един зад врата......, взима да  ми лази по нервите. Ето сега мрънка, врънка да яде, сандвичи запечени правихме, мотахме се до грила и сега ги подмята по земята, еми едва търпя ви казвам, какви са тия тъпотии от него.? Аз ще взема да го оставя един ден ей така да си чака закуската , ама нанайси. Да види той. Само капризи, дай това- не, не другото/ вода, сипи още- малко е/ Sick #Cussing out newsm78 сяда-става от стола, нон стоп въртене и ходене.
Вчера едва се дотътрихме до нас, ръцете ме болят и съм схваната цялата заради келеша, едва съм го принудила да походи малко, правя се на шантава по улиците да направи няколко крачки.Реве и седи на едно място, протегнал ръце като изоставено.
Минаваха деца, гледаха ни, родители и т.н. Аз го мъкна като товар на гърба си.Направо се изпотих 100 пъти поне.
охх, боли ме яко главата - очите ми хлътнали вече, изглеждам повече от зле, а косата ми е толкова дълга, че не мога лак да пръсна в нея - губи се..../ Ще се прибираме уикенда към Старата Загора, че да се фризирам и освежа. А ако другата седмица се обадят за работата, че вече мина бая време и се чудя кво става? Малко напрегнато, нямаме парици, зле, зле, ама много зле....
Както и да е, криво ми е, не че не си личи от поста.

# 541
  • София
Добро утро. По едно гуш, за всички на които им е криво.

За подкуп, и аз не съм давала. Виждала съм Ники как останя по 10-20 лв на някой и др лекар ( предимно очни и предимно след 10 вечерна ) - това след преглед ( безплатен и по спешност обикновенно ).Ако влизането на детето ми на едно определено място зависи от това и нямам никаква друга атернатива - сиг и аз бих дала.
 Thinking Като се замисля се виждала и как едни мили хора с фуражки и стоп палки също са отнасяли по една двайска  hahaha Аз лично ще припадна преди да им преожа и вместо да ме арестуват, ще ме карат в бърза помощ  ooooh!.

Галенце, драмата и у нас продъжава - сто пъти се будихме, еле спим после. Под очите имам едни приятни кръгчета, вече и с грим не се корегират. Майката му е почивка и сън --но това лукс. Нина я оставяме само когао мен ме няма, тоест за мен празно няма....
Снощи не ви разказах - вчера след сън станала нашата, събрала си багажа, шишетата и храната и тръгнала. А пропуснах - облякла си якето, ботушите. Чао бабо, чао дядо....Къде бе Нина я питали - а тя при мамаааааааааааааа долу  Tired. Ей, тва като ми каза Ники ми иднеше да си метна трудовата книжка в шкафа.
Галенце, това по повод работата. Всякак е кофти, но пълнла угодия няма ..... за съжаление. Като си помисля, че аз тепърва ще се разхождам из страната и ми става лошо. Нина вече с нищо не можеш да я излъж. ЗНае, че мама "боти" и в 5 трябва да си дойде и се ме чака и а закъснея, ставало ад. И това всяка вечер. Дано скоро премине и се разнообрази с нещо. Може би ако стане по- топло и излизат навън....и аз не знам вече.
Стига ви отегчавах.
Свеки иде--- ooooh!
Хубав ден

# 542
Хоп, добро утро. Ами да ви кажа за кривотията, май си е повсеместна. Мен вече ме болят ушите от мрънкане и рев. Това дете е решило, че всичко в живота ще постига с нахалство и шум  ooooh!. Добре, че поне през седмицата по цял ден е на ясла, защото в събота и неделя едвам я издържам. И пак не иска да заспива сама, пак някой трябва да лежи до нея на спалнята. Все ги броя пустите зъби и все 16 излизат. Може и от тях да е тоя лигоч, ама накрая и на мен ще вземат да ми излезнат нови зъбки  Mr. Green

# 543
  • София
Ехоооо, здравейте, душици златни  newsm47

Посмях се от сутринта.Първо прочетох поздравчето на Галакси "Добро утро, птички", ама без Т-то и си викам -лелее, на Галакси днес и е веселичко нещо  Joy Joy Joy, а пък сме си просто птички  newsm47
Не дразни шефчето, ще го носиш, къде ще ходиш   smile3534.Аз пак да си питам, ама защо си е у дома  newsm78

Катюшка, много сладко слънчице  Hug.Да цункаш и оная сладурка Нинка, дето иска при мама.Али също ме търси много и ми е съвестно, че го виждам по толкова малко, а все намирам за нещо да истеризирам  Embarassed.
Тази нощ не спахме въобще, има на крачето едни пъпчици, такива като нахапано от нещо и се чешеше като луд, баща му му държи ръцете и му вика да спре, а аз се карах със Славчо, че само го разплаква.Та ставах 100 пъти, мокря му пъпчиците или му ги мажа с кремче и така, гушна го и той само ме караше да го гуша още по-силно.Душицата ми  Heart Eyes

Кремчо, как сте вие  Hug.Какви са тия Карини температури, направо...  #Crazy?Преди време писа за едно хомеопатично за задна хрема, доволна ли си, върши ли работа?Чудя се дали да пробвам самоинициативно и при нас?

Марианка, за какво да ти стискаме палци, нещо съм изпуснала май?А пък нахалните хора май са най-добре, та ако Дара има данни, доразвий ги Laughing

Цеце, вчера си взех ония вълшебен крем, дето го хвалеше, т.е взех си за около очи, а от кремчето си взех тестерче, защото мацката каза, че е за супер суха кожа и пъро да пробвам.Та, ако има резултати, ще ви го похваля.
За Дес съм съгласна, да и се разсърдим публично  newsm47

# 544
  • София

За Дес съм съгласна, да и се разсърдим публично  newsm47

Предлагам, да й се натресем дружно на мотела, пък да я видим какво ще прави тогава. Mr. Green Къде ще се скрие  hahaha. Само веднъж да пекне това ти ми слънчице.....

# 545
  • Варна
Здравейте и от мен  след дълга липса Hug

То и сега нямам какво да кажа. Повсеместната кривотия и Влади го е обладала - от около месец. Направо не мога да го позная  Shocked А си има всички зъби от доста време. Позадържахме се месец в къщи, от тази седмица е на ясла, но разлика няма. Всеки ден отнася по един тупаник, че и по два като се замисля.  Embarassed И то за какво - реве за филмчета разни, не разбира, че като ги дават по ТВ, вече чак на следващия ден ще има. В резултат започват едни тръшканици, хвърляне  на де що хване, удря баба си, мен и т.н всички подред. Аз обяснявам, увещавам, обещавам, но накрая ми избиват нервичките и отнася два шамара по дупето и наказан в ъгъла. Тъпото е, че като го викна, първото което казва е, пусни филмчето  ooooh! И всичко започва отначало.

Ами наоплаквах ви се. Малко ми е неудобно от мене си, ама...

# 546
  • София
Хелоу  Hug

Май сме по-добре, ама не смея да се похваля. Може да ме изненада пак с температурен рекорд  Rolling Eyes

Таш, доволна съм от хомеопата досега, хремата ни секна рязко и напълно. Честно обаче, не мисля, че е добра идея сама да си ги предписваш, макар и трудно за вярване, това са си вид лекарства. Ако решиш все пак, ще ти пратя всичко на лични  Peace

Аз обикновено ходя на частно, но съм давала и пари на ръка, където не трябва Whistling Ама няма да си призная де  Mr. Green И на катаджии, и на лекари... Лоша работа  Sick

Аз от днес ще си имам свекърва на помощ. Хем съм благодарна, че идва, хем ми е едно леко кривичко. Няма угодия  ooooh!

Целувки и хубав ден!

# 547
Еми ще взема пък да си кажа. От събота съм с  EFP  Embarassed. Само не бързайте да ми честитите, защото вчера ходих на преглед и нищо не се видя. Или има проблем, или още е много рано да се каже. Викат ме пак чаааак на 19.02. Дотогава ще ми трябват железни нерви и положителна енергия. Реших се да ви споделя, защото знам че мога да разчитам на вашата подкрепа  Hug

# 548
  • София
О, Марианка, прекрасно  Heart Eyes Стискам палци всичко да е наред  Hug В началото винаги шашкат бременните..не се вижда плодно сакче, не се вижда сърдечна дейност....ей го и моят Павка беше такова нещо за аборт- малко и без сърдечна дейност до 11-та седмица Simple Smile Прегръдки  Hug

Ако знаете как пак ми се бременее  Blush Ама да бременея, да го родя и после да отворя очи, като е на три годинки- без колики, да говори, да ходи на гърне и да има всички зъби  Mr. Green

# 549
  • София
И сега се сетих да ви споделя за едни познати...много им се радвам...онзи ден правиха рожден ден на второто си детенце- осиновено момиченце. Те си имат едно голямо момиче, осиновиха си едно и сега си имат бебенце, пак момиченце. Второто не беше празнувало никога в детско клубче...вие знаете ли какво е това да поднесеш огромна торта с фойерверки свещички на такова дете?!? Не можете и да си го представите...запомнящо, разтърсващо и разплакващо...Детенцето не се усмихна, не реагира, а се ококори и нито чуваше, нито реагираше на някой или нещо...После изпадна в еуфория, започна да тича, отиде при баща си (майка му беше с бебето у дома) за да го прегърне и да му каже, че го обича...какво да ви кажа...сега ми тръгват пак сълзите. А това детенце, когато го взеха никога не беше спало на легло и дълго време продължаваше да спи на земята свито на кълбо...Просто...спирам...

Живи и здрави един ден и ние ще си осиновим

# 550
Марианче newsm44 newsm44 newsm44 отвори ми очите бе, както ми се спеше, скокнах и се усмихнах, грейнах направо. Оправи ми се и настроението, ееех какво прави една добра вест, всичко се забравя. Дано всичко си е ОК и на 19-ти имаме вече официален повод за празнуване и честитене, но аз съм 100% сигурна че е бебче.
Валенце - същите сме, щом свърши Мързел град по Дисни канала и се започва едно ""още, мамо още Роби, още, още"......
Дианче - и аз съм навита така като теб с второ дете, да си отворя очите като е вече на 3г  Mr. Green хахаха, то така всеки може, нали?
Катюш - целувам те миличка, дано спират тези хамалогии,че нерви нямам.
Кремич - а така, дано се оправяте бързо, отличниците сте вие. кмпреса, компреса слагай с изварата,в шалче нещо излъжи я и да минава ангината.

# 551
  • София

Вале, ЧИД! Пожелавам ти много здраве,много успехи и сбъднати мечти!   bouquet

Честито и на всички, които празнуват днес!

# 552
  • София
Марианка,честито, душа  Hug!Всичко ще е наред, точно теб не си те представям да се притесняваш  Laughing.Ей, зарадва ме и мен  Hug

Дианка, ти пък ме разплака!Не знам защо не мога да чета и гледам деца от домове, без да се разстройвам.Хайде да не започвам по темата  Crazy.Браво на приятелите ви  Peace

А Валето май няма имен ден  newsm78, не е ли на 14-ти.Ако има, ще се включа после  Laughing

# 553
  • Варна
Марианче, хубу - няма да ти честитя ,само мнооого  Hug  Hug  Hug   Hug Hug   Hug    Hug  Hug за хубавата новина и  Praynig за 19.02. всичко да е наред.

Мерси Дианче  Heart Eyes

Днес е св.мчца Валентина според нашия календар. Аз и затова ви се оплаках де, защото е мъченица  Wink
На 14 - ти пак празнуваме.  Mr. Green Само поводи да има  Wink

# 554
Добро утро!

Марианче, тихичко честито! Grinning Всичко ще е наред! Heart Eyes

И аз си мисля, че Валя ще празнува на 14-ти, но пък то е по католическия календар. Днес е по православния ли?

Таш, по едно време Коризалия споменаваха момичетата. Аз я пробвах, изпих сто хапчета, но нямаше ефект. Изводът ми е, че май трябва да се пие при започнала хрема, а не при запушен нос, защото го запушва още повече. Wink

И аз си мислех, че поне някои хомеопатични лекарства, тия широко рекламираните, са безобидни, но не. Преди време купих за Ангел един имуностимулатор, рекламираха го с текста "Ако хващате всеки вирус, подсилете имунитета си с ...!" В листовката обаче имаше един куп противопоказания - бременни, кърмещи, хора с автоимунни заболявания, проблеми със щитовидната жлеза  и т.н. За никой от семейството не беше подходящ и го хвърлихме.
Като се отворих на тема "Хомеопатия"- при болезнен цикъл много ефективен е Спаскуприл. Действа направо на мига и все пак сигурно е по-щадящ от традиционните лекарства в такива случаи. На Ангел му го предписаха при мускулни спазми, но прочетох, че става и за мен. Wink

Рони ме нападна ще изчезвам.

П.П. Бояна, мерси за съвета, вече не подскача екрана. Направо не е за вярване. Laughing

Сега прочетох! Честит имен ден, Вале! Мъченица, мъченица, ама кой като тебе с два именни дни! Wink

Общи условия

Активация на акаунт