НОЕМВРИЙСКИ дечица добрички, ръсят бисери и разсмиват всички

• 28 009
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
МарианчеHeart Eyes

# 556
марианка едно голямо гуш от мен  и стискам палци всичко да е наред.

# 557
Марианка, май последното толкова хубаво нещо което искрено ме развълнува и зарадва беше СМС-а от Лилчо, че е родила братче на Васето.   Hug  Heart Eyes

Честит имен ден, Вале! Здраве и късмет  Hug

# 558
  • София
Оооо, извинете  Wink:
Валенсия, честит имен ден-да си жива, здрава и много усмихната!

# 559
Оф, писах, писах и се затри. Crossing Arms Мързи ме пак.

Валенце, целувки! Hug

МарианкаHug Hug Hug Чакаме добрата новина на 19ти.

Довечера, ако ми дойде музата ще пиша. целувам ви. Hug

# 560
  • Варна
Ами да ви почерпя

# 561
  • София
Честит имен ден, Вале!  bouquet

Марианка, честито и на теб.   bouquet В ранните седмици "нещо" може да се види само с вагинален ехограф, а и рутинно се прави кръвен тест, за да се потвърди беменността.

За подкупите- не съм давала, а и е подсъдно за двете страни. В болница бих дала ако ме рекитират, защото за принципа не бих рискувала здравето и живота нито на себе си, нито да друг близък. Но това в краен случай, в който не може да се отиде в частна болница или да се предприеме нещо друго. казвам го, за да не съм крайна, защото винаги са възможни и случаи, които да ни изправят срещу принципите ни.

Толкова от мен засега. Хубав ден на всички!  bouquet

# 562
  • София
За мен са всички бА'бони, долу лапите! (мислех да застана точно под бонбониерата, че да паднат при мен, но Бояна се навря между нас  Crossing Arms )

Аз днес ходих в работата да ми платят последния отпуск и ме метнаха с много пари. Първо искаха да ми дадат само 77лв, после се оказа,че сбъркали без да искат в броенето. Дадоха ми общо 166, но аз трябва да получа поне 250лв. И понеже дълго им обяснявах за грешката и те бавно схванаха, та реших да не вдигам шум за последните 100лв, а да пратя Коце да се разправя(пак бях с Митко и той пак мрънкаше).

Креми, твоята работ да не би да е точно консултиране на таквизи като мен? Аз толкова консултации отнесох, че сигурно една надница щеше да изкараш от мен. И най- безочливо искам пореден съвет. Туйто по чл.133 уволнение ли е или е споразумение? После мога ли да ходя на борсата или не? Питам, че да знам какво да кажа на шефа:"Като нямаш място за мен ме уволни по чл.133" или"... ще се споразумеем по чл.133"
 Благодаря за помощтта да закърпим семейния бюджет  Hug

# 563
  • София
МарианкаHug Peace Praynig  bouquet 19-ти е моят ден Wink, дано ти донесе късмет

Вале, честит празник!   bouquet

Скреч, мойта работа е обратната (да уволнявам, ако се наложи), ама за близки и приятели си променям предназначението  Mr. Green Споразумение по чл. 331 от КТ е  Wink Мисля, че можеш да се запишеш на борсата, ама пак ще проверя  Peace

Диди, много ме разчувства разказа за детето на твоите приятели  Heart Eyes

# 564
  • от Луната
Среч, поне едничка ми остави  Praynig Mr. Green
Мариянка Hug Hug Hug
Вале, Честит имен ден!
За новия ни дом няма какво толкова да разказвам. Този апартамент си е на мъжа ми (наследство), но баба му все още живее тук  Confused. Там където преди живеехме, по принцип апартамента е за мен, но зимата баща ми се прибира като се заколя стоката, а с него трудно се живее  Crazy. Та сега не ми е много по-лесно, но поне сме по-спокойни. Сега съм точно в центъра на кооперативния пазар (някой ако знае къде е) Апартамента е ремонтирам, но има какво да се желае. Но докато бабата е жива няма да правим повече ремонти, а и сега пари няма Confused.боли от синузит  Tired Аз май и преди писах, но спрея, който използвам е магически. Казва се Avamys. Скъп е (към 27 лв.),оложението е същото като стария апартамент, само къде е тухла, но пустата баня ме тормози много - наполовина по-малка е, а като капак вътре има и седяща вана, та е направо като кутийка, но мислим лятото поне тая вана да я махнем Crossing Arms. Помрънках си и ми поолекна малко Embarassed.
Всички болни да оздравяват вече, че направо ми писна от тия болести. Михаела от как тръгна на ясла е все с хрема (задна). Втора седмица н на ясла, че направи и ушна инфекция. Дано това време се затопли вече, че само в къщи луднахме Crazy

# 565
Леле Марианка колко се радвам, стискам палци, сигурна съм, че всичко ще е наред (и при мен на първия преглед не бяха сигурни), ох колко е вълнуващо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug.

Валенце честит Имен Ден-здраве, любов и хубаво настроение  bouquet.
Креми радвам се, че Кари е по-добре Hug
Галенце  Hugпрекрасно те разбирам и Васко като реши да е крив няма равен на себе си, все едно, че е друго детенце, а иначе е душица Crazy
Дианка просълзи ме разказа ти Heart Eyes Hug
Вики радвам се, че се нареждат нещата и сега се чувстваш по-добре Simple Smile.

# 566
Креми, чудесно е, че Кари оздравява!
Марианка, новината ти е разкошна, каквото и да става после...
Дианче, разказът ти е много вълнуващ....
Вале, честит имен ден! Да си здрава и много щастлива!
Скреч, изисквай някаква справка, в досието ти има всичко по принцип.
Ад тези дни имам много работа и на много станове тъча Laughing Не се оплаквам, че не бива в такова кризисно време - само споделям, а Гале, паричките никога не стигат, а сега в такова смутно време се изкарват много по-трудно и по-малко от колкото преди кризата!
Лека нощ! Heart Eyes Hug

# 567
Валенце, честит имен ден!
Да си жива и здрава, и все така прекрасна!

# 568
  • София
Марианче, много, много се радвам!!! Hug Стискам палци на 19-ти да ни се похвалиш с добрата новина! Hug

# 569
  • някъде там
Мариянче имаш мнооооооооооооого  Hug Hug Hug Praynig от нас

ние сме ок, Ема около 3 седмици не е ходила на ясла, едната защотот беше болна и аз я гледах, но другите  се гледаха с баща си Simple Smile много се слушали Wink утре обаче е на линия, че ще забрави яслата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт