Машина за хляб-24 част

• 60 180
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
/media/TRANSCEND/Изображ.009.jpg
 Да се похваля и аз с красоти и вкусотии.От месец не сме купували хляб.Благодаря ви за хубавите рецепти.Време ми е и на мен за кифли и козунаци.

# 631
здравейте момичета,не съм влизала от седмица  толкова вкусотии сте сътворили че не съм смогнала да ви изчета всичките.Кифличките на всички са страхотни и ще си забъркам утре едни за да си занеса и на работа,ако ми остане време ще кача снимки.
Днес ми е почивен ден и тъй като моичките цяла седмица са яли купешки хляб им замесих една питка с тестото на макс мама,но си отделих малко тесто и опържих малко мекички за закуска.За съжаление тях не успях да снимам защото ги изяждаха докато още пържех,а ето снимки на питката:

връщам се да ви изчета,и да ви доразгледам вкусотиите.

# 632
  • До хладилника, който обичам
Моята е тази http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-1125-kg-(xbm-538).a … &numberpage=2
Имам я от лятото и я ползвам много активно. Единствения недостатък според мен е че всички програми имат предварително загряване на продуктите и не може да се прескочи (поне аз не знам как), което е между 20 и 30 минути (според програмата).

Мерси, но това не пречи ли? ТСМ-ската ми няма загряване, само на програма за втасване.

# 633
  • Разград
Дитсан,страхотна питка,много ми хареса. Peace  bouquet
rossana_pl ,аз не можах да видя вкусотиите.Неправилно е постнат адреса.

# 634
Джемма, благодаря за урока!  bouquet  bouquet  bouquetВиждам, че някои от кифличките са напукани като моите и това ме поуспокои Blush Но са толкова апетитни..., че само да ми паднат... smile3508 smile3508 А с каква лекота сътвори такова съвършенство, че си спомних японската приказка за майката, която подложила на изпитание сина си, като го накарала на тъмно да пише, докато тя прави кифлички.
Момичета, всичко, което показвате заслужава  smile3501
Днес правих и бързите питки на Pety, но т.к нямат отношение към темата, няма да си постна снимките.  smile3534

# 635
Абе да ви попитам, незнам дали сте имали този проблем, ама спря тока докато работеше машината. Тя си има някакви 7 мин задържа програмата  обаче те изтекаха. Сега какво??? Мога ли по някакъв начин да продължа или трябва да го изпека в обикновената фурна? машинката е мулинекс baget

# 636
  • София
Абе да ви попитам, незнам дали сте имали този проблем, ама спря тока докато работеше машината. Тя си има някакви 7 мин задържа програмата  обаче те изтекаха. Сега какво??? Мога ли по някакъв начин да продължа или трябва да го изпека в обикновената фурна? машинката е мулинекс baget

Ейййй разгеле, а добре дошла при нас.

Сега първо кажи до къде е стигнала програмата и каква част от нея е минала и примерно какво остава. Иначе то така вариантите са много.

# 637
Ми до втасването, около 1 и 30 преди да започне да пече

# 638
Втасал ли е хляба след това от само себе си?Пусни го само на печене.
Ето и с нощния хляб,с айрян,огромен до стъклото на капака.Извинете за качеството на снимката ,но батериите свършват и става размазана снимката.
http://pepe.snimka.bg/cooking/kiflichki.464749.17071532

# 639
  • София

Значи пи тази ситуация нямате вариант как да върнете програмата. Включвате програмата за печене точно за 1-2 минути да подгрее контейнера и веднага я изключвате след това и освата хляба да втаса КАТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НАБЛЮДАВАТЕ САМО ПРЕЗ ПРОЗОРЧЕТО БЕЗ ДА ОТВАРЯТЕ КАПАКА. Като втаса хляба включете отново програмата за печене и си го изпечете.

# 640

Значи пи тази ситуация нямате вариант как да върнете програмата. Включвате програмата за печене точно за 1-2 минути да подгрее контейнера и веднага я изключвате след това и освата хляба да втаса КАТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НАБЛЮДАВАТЕ САМО ПРЕЗ ПРОЗОРЧЕТО БЕЗ ДА ОТВАРЯТЕ КАПАКА. Като втаса хляба включете отново програмата за печене и си го изпечете.
тази вечер и при нас спря тока не знаех до къде е стигнала пекарната нито пък колко време и оставаше, но като доиде тока видях че хляба е изпълнил контеинери и включих на програма печене стана строхотно хлебче.Бях се притеснила в началото но накрая резултата беше успешен

# 641
Благодаря за съвета! Така и не открих програмата за печене, САМО ЗА ПЕЧЕНЕ, тъй како хлябът вече беше втасал. Опекох го в печката без да го прехвърлям в др. тава. Хапнах ме си го, беше много вкусен !  Но все пак ми се ще да знам дали има такава възможност, в случай че пак спре тока, да се вкл. програма САМО за печене ?

# 642
Здравейте!
Искам и мен да ме "впишите" във вашите редици.
Днес се сдобих с хлебопекарна Мулинекс 5003
.
Успях само да омеся едно тесто за пици, което изпържихме на мекици. Бяха страхотни. Сега почвам да чета и да се науча да "правя"хляб, за да може утре сутринта да е готов.
Е няма да мога да го опитам, тъй като съм на лунна диета, но след обяд ще го пробвам непременно.

Ох че съм щастлива!

# 643
Здравейте, някой имал ли е проблеми с машината на Мулинекс за багети. Моята последния път като печеше замириса на изгоряла пластмаса и веднага я спрях. Ще я нося на сервиз  Confused

# 644

http://www.snimka.bg/?profile,albums

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 10:12 от Жу

Общи условия

Активация на акаунт