Любители на кучета-11

• 57 684
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
здравейте и поздравления за хубавата тема.Всичките ви домашни любимци са много красиви.и така ето моят въпрос,на който ще се радвам някой да ми отговори:
гледах рекламата за:Pedigree dental sticks-ползва се за дъвчене от кучетата.Някой ползвал ли е такаво нещо,колко горе долу струва и дали е доволен.Много поздрави на всички! Hug

# 376
а ето мойта сладурана-Джеса...много си я обичкам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://prikachi.com/files/1390838i.jpg тука малко скъсахме каишка и се наложи да използване подръчни материали  Laughing Laughing Laughing

# 377
lovedog Добре дошла Hug
Много ви е сладка сладураната бе Heart Eyes и какво розово езиче е изплезила самооо

# 378
  • DE
Цитат
гледах рекламата за:Pedigree dental sticks-ползва се за дъвчене от кучетата.Някой ползвал ли е такаво нещо,колко горе долу струва и дали е доволен.Много поздрави на всички! Hug
Абсолютно излишно,не си давай парите на вятара.Моите зверове ги схрупкваха точно за 10 секунди.
По принцип не купувам такива работи,пека кучешки бисквити и те са само за награда.

Веси 78,и аз бих те посъветвала да отидеш на ветеринар.Това е една много изтънчена порода кучета ,а и въобЩе с малки псенца е добре да се внимава.
До като е оЩе малко не го къпете.
Моята Елза я къпя 2 пъти в годината със шампоан за кучета.Лятото в градината си има специална вана да се пляска с вода а и ходим на реката да плува.Но е голямо куче.

Lovedog,сладка е Джеса,хайде за нея една въздушна целувка и от моята Елза

# 379
  • Варна
на колко време трябва да го къпим ?

Аз къпя Пепси на 15 дни в момента, защото много-много не излиза; иначе - на 10 дни.

matze, при тази порода е различно - къпят се доста често, защото козинката им е като човешка коса и се омазнява. Предишното си куче и аз го къпех 2-3 пъти в годината само. Peace

# 380
радвам се че сте я харесали Hug

# 381
  • На планетата Земя
Здравейте!

Да сте живи и здрави и вие, и вашите кученца.

Имам нужда от вашия съвет. Моята щерка е луда по кучетата. Майка ми има булонка и когато детето е там, направо пощурява от щастие. Сега иска и ние да си вземем. Само за това мисли, говори ......

Зная колко е хубаво, зная как трудно се гледа, зная болката, когато миличките остаряват и ни напускат. Как е по отпуски, кой ги гледа?

Как се справяте, посъветвайте ме, дет се вика, успокойте. Решението ще си е мое, но имам нужда от съвет.
Чувала съм дори приказки от сорта: не си вкарвай тази беля у дома, че после връщане няма.  Sad

Предварително ви благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

# 382
Mileto,няма да ти говоря за това,че било възпитателно детето да е с куче и прочие баналности,които не са ми любими.Ще ти кажа защо ние решихме Ема-голдънка да остане с нас,защото имахме един период,в който аз полудявах да чистя,да се карам на 4г ми дъщеря и 2 месеченото пале и съжалявах,че съм я взела.Истината е,че едно кученце за хората,които обичат животни е невероятна положителна емоция.Сърчицето му е чисто като на дете.Внас,откакто сме с Ема,атмосферата е по-ведра и усмихната.Тя е на 3месеца и като я погледнеш какви физиономии само прави и се заливаш от смях.Много са смешни голдъните.

За отпуски..аз не работя,а дъщеря ми не ходи на детска градина.Откъм роднини нямам на кой да разчитам,така че сама се оправям.Планираме заминаване за Англия и Ема,разбира се идва с нас.Тя си е 4-я член от смейството ни.Голям ангажимент е,не само емоционален,но и финансов.Но пак казвам-положителната емоция,която носи ти пълни душата.
Има и един друг момент,дъщеря ми стана по подвижна покрай Емка,излизаме вечер преди да я сложа да заспи и правим няколко обиколки на площадката,сънят и е по здрав и апетитът и расте...Simple Smile
Минуси-къщата ми е нагоре с главата.Кученцето е още малко и двете с Крис разхвърлят ужасно.
Друго-иска да си прави тунели към съседите и докато не порасне е по-добре да има някой с нея,иначе ремонт лятото.

Приеми,че имаш още едно дете,което има нужда от грижите и вниманието ти,докато порасне и израсте белите.И хубаво помисли за породата...определено има значение...мога много да говоря,но понатам като решиш какво ще правиш Grinning

# 383
Здравейте, Виоленца ми показа тази тема  bouquet
От днес си имаме бебче, казва се Кари, ето я и нея: http://pets.webshots.com/album/576862780PmWOzy

# 384
Дуци - честито   bouquet . Много сладко паленце Heart Eyes

Mileto - ние взехме Ева / английски булдог /, защото ние с мъжа ми искахме . В началото сина ми не я искаше , бягаше от нея , посягаше да я бие , сърдеше се ...
Сега са първи приятели  Grinning Той без нея не иска да ходи никъде . Само ако ги видиш каква игра пада  Laughing
Проблемът с отпуските не е толкова голям . Ние можем да я оставяме при свекъра и свекървата , но тази година примерно ще си наемем цяла къща на морето и ще я водим с нас .
Трудно се гледа , да . Все едно имаш още едно детенце , има си и разходи . Но аз не знам дали бих могла да живея без куче ...
Още повече щом дъщеря ти я иска при вас ще бъде страхотно .
На мен не ми тежи , че имам куче . Даже напротив - всяка свободна минута сме навън по разходки , ходим в парка непрекъснато .

Единственото условие обаче е просто да обичаш кучета . Иначе ще ти е трудно наистина .
 Hug

# 385
Дуци, ставаш мама вече и на още едно човече..упс ..косматче де. Laughing
Много сладка пухкавела тая   беборана Кари.  bouquet

# 386
  • София
Благодаря за препратката,но в случая не питах да ходя или да не ходя на вет.Не съм от паникьорките,които при най-малкото нещо и веднага тичат на доктор.Това важи и за дъщеря ми-като кихне и не отивам веднага при доктора да и "изписва антибиотик" Tired

Дадох ти пример от какво може да е обрива. А това, че доктора ви изписва антибиотици за всяко нещо - лично ваше си решение при кой доктор да ходите. Като не искате съвети и не ги приемате, защо изобщо питате, а после се дърпате като ощипани?

# 387
Питах за пъпчиците,не за вета.Не ми се дъвче повече.Темата е хубава и няма място за издребняване.

Дуци,страхотно кученце!!! Heart Eyes

# 388
Аз пак да питам-как отказахте кучетата  си да ви хапят.Уж на игра ме хапе,ама на моменти ми се нахвърля дори.

# 389
Благодаря Simple Smile

Започнах да ви чета, но бая сте изписали, ако задавам въпроси, които сте обсъждали няма да се сърдите Blush

Общи условия

Активация на акаунт