Добър лекар за рискова бременност във Варна

• 8 659
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте !Интересуват ме лекарите за рискова бременност понеже в предишната ми бременност се стигна до еклампсия,тогава бях в Бургас .Но сега като чета из форумите не искам да ходя в Бургас ,та за това се насочвам към Варна.Моля да ми препоръчате добри специалисти там!

# 1
 Здравей миличка аз се питам същото и смятам да поровя сега в здравен справочник. Мисля че там ще намериш отговор и ти  Hug

# 2
Папи от какъв лекар имаш нужда ? Кардиолог, уролог или АГ ? Защото въпреки че еклампсията е най-тежкото акушерско усложнение за нейното възникване могат да имат роля и заболявания от сърдечно-съдовата и отделителната система !

# 3
Здравей Сиси ,значи интересувам се от АГ,защото другите изледвания съм си направила. Посетила съм кардиолог,уролог,нефролог и се оказа ,че до еклампсия съм стигнала поради бременност и ,че нямам проблеми с бъбреците ,сърцето.За Бургас съм запозната горе долу с АГ ,но този път се насочих към Варна и там не ги знам лекарите и затова искам да е добър лекар  за патологична бременност !

# 4
Варна като град с университетска болница има всичко необходимо за да задоволи високите изисквания на здравеопазването във всяка една европейска държава, така че си се насочила добре Simple Smile Аз имам лични наблюдения от Доц. Иванов. Еродиран, културен човек, който за разлика от много други лекари уважава жените и се държи с тях достойно и с респект.Запиши си час при него мисля, че няма да останеш разочарована

# 5
  • Най-красивата страна
Аз съм от Варна .Моята бременност също беше рискова .Благодарение на доктор Свраков всичко мина добре и сега си имам дъщеричка на 5 месеца  Grinningмного добър специалист, много спокоен и внимателен човек .Той следеше цялата ми бременност и той ми направи секциото .Възстанових  се много бързо и не съм имала болки след операцията .  bouquet

# 6
здравейте,

в коя болница работи д-р Свраков?
Аз съм от Бургас, но преди две години ми се наложи да лежа за малко при доктор Петкова в АГ Болницата /зад окръжна/ и мисля пак към тази болница да се насоча. Ако знаете кой от лекарите, които работят там се занимават с рискова бременност ще ви бъда благодарна.

# 7
Виш Рарi , аз имах 3 спонтанни аборта за 5 години . Живо се интересувах за добър АГ доктор и за щастие намерих . Във Варна наистина има много доктори и доста от тях аз посетих докато не срещнах д-р Марио Давидков . Ако не беше той аз още сигорно нямаше да имам дете. В началото бях 3 месеца почти на легло за задържане , а после под строгото Му наблюдение. В 5 месец прокарвих ,но той помогна и го задаржахме. Длъжна съм да ти кажа че взема много, много скъпо, но важното в случая беше да имам дете .Прегледа е около 100 лева. Знам че има и отрицателни отзиви за него  , но за кой доктор няма ?  На мен ми помогна ! Сега имам 2 дечица. На 3.5 г и на 5 месеца.  Ако решиш да го търсиш влез в    WWW.drmariodavidkov.com         УСПЕХ !

# 8
  • Най-красивата страна
Доктор Свраков работи в Окръжна болница - там ме оперира  bouquet  bouquet
Има и частен кабинет   bouquet

# 9
Здравейте,
от Варна съм, с рискова бременност, до момента с три спонтанни аборта. След втория спонтанен аборт д-р Константинова от Терапията изпрати кръвни проби до София и Плевен за генетични и имунологични изследвания. При генетичните имам Фактор V Laiden - Хетерозиготен носител на R506Q, при имунологичните - завишени NK-клетки 13,5%. Препоръча ми по половинка аспирин протект, но и при третата бременност прокървих и завърши много рано. Сега при четвъртата не посмях да приемам никакви лекарства. В 11г.с. ходих до Плевен на консултация при доц. Конова и заедно с д-р Корсачки ми назначиха вливане на интаралипид и терапия с фраксипарин и аспирин протект, през ден.
В момента търся добър гинеколог за рискова бременност във Варна, защото не мога да пътувам постоянно до Плевен, а от много гинеколози тук вече съм разочарована. Моля момичета, които са имали същия проблем и вече имат успешна бременност и раждане да ми пишат кой гинеколог им е помогнал.

# 10
Здравей Didka15 ,при мен случката беше същата когато потърсих д-р Давидков ,той наистина много ми помогна,но истината е че трябва и ти сама да си помогнеш.
1 Спираш и забравяш за секс.
2 Лягаш и не ставаш поне докато не излезеш от 4 месец
3 пиеш редовно лекарствата си.
4 Не шеташ , не готвиш ,не простираш дори защото не бива да си вдигаш ръцете на висо- опасно е
5 ходиш редовно на прегледи

Пиши как се развиват нещата! Praynig

# 11
Здравейте,

ditka 15 и аз като теб карам четвърта бременност и този съм на терапия с аспирин и фраксипарин, макар изследванията ми да са в норма. Ходя на прегледи при Давидков, а утре влизам в АГ болницата за серклаж при Козовски, че последния път шийката се отвори през 22 г.с. и загубих бебето.
Ще поразпитам на място за специалист рискова бременност и ще ви пиша.
Стискайте ми палци.

# 12
Здравейте,
Преди време добих преки впечатления от д-р Давидков, които не бяха никак положителни, но тогава проблема ми беше с упорити кондиломи, които той така и не успя да излекува, а ме лекува близо 6-7 месеца. Тогава си реших проблема точно с две посещения при проф. Карагьозов от Токуда в София.
Сега обаче имам преблем със задържането - вече втори път губя плода и също се лутам за читав лекар. Засега съм се спряла на д-р Георги Георгиев, работи в АГ, а частния му кабинет е на ул."Ивайло" (уточнявам, защото имал няколко съименника, също гинеколози). За жалост се свързах с него едва сега и нямам резултати, които да споделя, а само се надявам...

# 13
  Давидков не е добър специалист.С мен се отнесе много лошо,както и с мои позати.Освен,че взема скъпо се държи нагло с пациентите. Впечатленията ми са меко казано неприятни.Във форумите е пълно с мнения за него,които не са никак добри.Явно има и такива които са доволни,но май не са много.Този лекар не е човек за мен!

# 14
за съжаление и моите впечатления от Давидков са много негативни. Бях прочела мненията във форумите за него..знаех какво да очаквам, но отидох заради така прехвалената му техника. Не останах никак очарована от поведението му, но все пак успях да го изтърпя. При второто ми посещение обаче той си позволи да се държи толкова арогантно и отвратително, че завинаги ме загуби като пациент...по-скоро "клиент"..тъй като за него парите са на първо и единствено място. Не ми се разказва в подробности, но за мен той е анти-лекар!

Общи условия

Активация на акаунт