какво е това схващане в корема

• 10 341
  • 40
  •   1
Отговори
Здравейте.....не знам дали трябва да го пусна като тема...но още не мога да се ориентирам тук  newsm78

в 26-та седмица съм,и съм доста уплашена вече....понякога лежейки по гръб,най-често след физическо натоварване,но понякога и просто така получавам такова схващане в областта на яйчниците..че направо ми спира дъха  #Crazy..в продължение на секунди или минути струващи ми се цяла вечност не мога да помръдна..само хленча,плача,викам  Shocked или за каквото там имам сили.....боли зверски и няма мърдане,единственото спасение е да чакам да отмине или някой да ме обърне настрани..
Моля ви,кажете какво е това получавам  го от много много време,моята лекарка не ми дава обяснение..все ми изписва по нещичко-обичайните no-spa i магнерич...но не помага.Вече избягвам да лягам по гръб,но понякога се случва несъзнателно и ме хваща това чудо  newsm78...опасно ли е?

# 1
  • София
Здравей, така като те чета ми прилича на контракции. Пишеш, че пиеш магнерич и но шпа - друго май не дават. Просто почивай повече, и лягай на една страна - на лявата. И продължавай да си питаш лекарката Simple Smile Успех, дано ти мине

# 2
Мерси мнооого за отговора    love001  ...чаках такъв с нетърпение.Аз доста съм се ровила по въпроса с контракциите,но просто не намирах сходство с моите оплаквания...повечето мами обясняват че е безболезнено или са болезнени когато раждането наближава..а аз имам още 3 месеца....а за лекарката...ще продължавам,какво да се прави smile3555

# 3
Да,по това,което описваш са си конракции.
Както те е посъветвала slanchezara ,почивай повече  и пази леглото.

Лека бременност и здраво бебче на финала!

# 4
И на мен ми приличат на контракции. Аз имах още от пети месец такива и при много силна физическа умора бяха точно така, както ги описваш. Почивай си повечко и не се натоварвай  Peace

# 5
Контракции. И аз имах непрекъснато по време и на двете си бременности. Но не ме е боляло, просто коремът ми се вкаменяваше и заемаше необичайна форма.
Може би е добре да се консултираш и с друг специалист.

# 6
благодаря ви..поуспокоих се сега

# 7
  • София
това са най-вероятно подготвителни контракции и аз съм имала такива  Peace

# 8
Контракции са,да.Аз сьщо имах през цялата си бременност,но не ме е боляло,просто корема ми се схващаше и втвьрдяваше.

# 9
Контракции са.И с двете бременности имах и то доста болезнени още от 4 месец.Консултирай се и с друг лекар.Аз също пиех магнерич и но шпа, полежах доста и в болницата на системи. Почивай си повече и никакво натоварване - физичиско и психическо.                                     Лека бременност и най прекрасното бебче на финала. Hug

# 10
Контракции са , въпроса ми е само , по колко хапчета пиеш.аз също пия магнерич , него задължитело го пии , не го спирай никога , защото пропуснеш ли едно , все едно не си пила да сега.ако ги приемаш редовно , ще намалеят контракциите , ако трябва говори с лекарката си , да ти увеличи дозата , може да е малка.незнам , как ти е обяснила нещата , но аз съм лежала досега два пъти в болницата , втория път точно заради контракции и там лекарите ти носят магнерича винаги по едно и също време и изрично ми казват да се пият много дълго време , за да имат полза.контракциите са си сериозна работа , ако те боли силно , бих те посаветвала да отидеш в болница , не е страшно , ще ти помогнат , давай смело , че не е шега работа.сигурна съм , че и повечето момичета тук , мислят така.

# 11
това са контракции - аз пиех но-шпа и нутри маг
май вече почти всички бременни приемат магнезиеви препарати заради контракции в ранните месеци

# 12
Пия 3х1 и магнерич и но-шпа само че това за пропускането не го знех и честно казано го пия малко хаотично Embarassed забравям понкога

# 13
Е какви са тези подготвителни контракции, че чак такава болка да изпитва жената? Всички казвате - контракции, ама мен не ме болеше. А тя изпитва зверска болка.
Обърни си внимание, ако трябва отиди при друг лекар Peace.
Сигурна ли си, че болката е точно в яйчниците, а не нещо друго?
И въобще така, както го описваш, за мен не са контракции, а още по-малко подготвителни Naughty.

# 14
  • Пловдив
И според мен е най-добре да се консултираш с лекар Peace

Общи условия

Активация на акаунт