САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 747
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
А няма ли начин с референтни номера за калъфки в комбинация с код да даде БД ?

# 571
на кода за мп4-ката cadeau-noir ли изписва.
точно това се изписва

кой е кода за мп4

# 572
с 57592 ми намали 1 сандали и1 маратонки на половина от НК П/Л но има БД
Кода намаля на половина, дава подърък но няма БД

# 573
днес ми пратиха специален код 23493 на поръчка от 30 Е няма БД

# 574
Цитат
кой е кода за мп4
  57185

И на мен ми го пратиха същият.

# 575

Погледни дали не си объркала нещо. Кода дава безплатна доставка при поръчка над 30 Е

# 576
  • София
аз се извинявам, че пиша тук, но не открих къде другаде, направих регистрация на една позната, но се оказа, че тя няма кредитна карта, с дебитната през пейпал дали става? ще съм ви благодарна ако някой ми отговори

# 577
  • София
   Да

# 578
аз се извинявам, че пиша тук, но не открих къде другаде, направих регистрация на една позната, но се оказа, че тя няма кредитна карта, с дебитната през пейпал дали става? ще съм ви благодарна ако някой ми отговори
Може да се плаща с дебитна и директно в сайта, не е задължително да е кредитна.
Въпросът е за другата тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464218.0 Peace

# 579
Здравейте. Аз по принцип само ви чета, но днес реших да се намеся. Днес пуснах 1 поръчка за близо 60 евро, като артикулите бяха 4 - 3 от тях са от новата колекция /лилав цвят на знака/ и 1 бермуди от албанците. Използвах единственият код за БД - 34584. Тъй като цяла сутрин пробвах повече от 30 кода. Дано съм била полезна на някого. Защото вчера пак пуснах поръчка, но нямаше стоиност над 30 евро и се наложи да си делим доставката и опаковката с колежките. Отвратителни са тия франсета. Не стига, че им изкупуваме старите колекции, ами на това отгоре такси, опаковки и на всичкото отгоре последните ботуши, който получих са дефектни и не могат да се продадат. Но не ми се занимава да се разправям и да ги връщам.
Извинете ме за спама, но съм разочарована от тях.

# 580

ПейПал работи както с кредитни, така и с дебитни карти. Нищо че там където четете пише кредитна. Моята  е дебитна. В сайта може също да се пазарува направо с картата.

# 581
Аз пък се ангажирах да пусна поръчка на една близка, а сега няма работещ код за БД. Всичко е от "албанците" ( но какво от това нали си плащаме), та сега си губи смисъла да им изкупуваме залежалите стоки (вярно на ултра ниски цени) ако си платим доставка 7Е. То ние сами сме си виновни ама ... лаф да става  Simple Smile

# 582
  • София
На мен ми проработи БД - 34584
Първо пълня кошницата със зелени до 30Е+ доставка
после, ако искам слагам нещо червено - и така мина
 Hug
преди слагах първо от албанците  - не ставаше

# 583
  • София
  Туку що ми хвана този код - 34584  с БД. Но анцузите за малките които исках да пусна свършиха....

# 584
  • London, baby
Момичета, искам да намаля едни маратонки, които са 30 ? PRIX VERT. Дали ще може?

Общи условия

Активация на акаунт