САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 773
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Въвеждам код, изписва ми познатия
Pour bénéficier de l'offre parrainage, veuillez vous identifier
Но долу в кошницата подарък има , нещо noir.
Дали хваща, или не? newsm78

# 556
Аги, не става с тези сандали. В смисъл, става, но ако е над 30 Е кошницата. Аз мислех, че е нещо, с което дава БД и без да е 30 Е (така ми прозвуча потребителката). Но явно многото намалени неща са й от зеления сектор и над 30Е.

А като добавяте калъвки от зеления сектор, условието за над 30Е спазвате лис и го или... Rolling Eyes ? 'Щото то смисъла на калъвката какъв е тогава? Освен за дозапълване до сумата...

~Lilince~, благодаря ти Hug . Точно това ме интересуваше Grinning

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 12:21 от Polly-Wolly

# 557
  • Пловдив
Аги, не става с тези сандали. В смисъл, става, но ако е над 30 Е кошницата. Аз мислех, че е нещо, с което дава БД и без да е 30 Е (така ми прозвуча потребителката). Но явно многото намалени неща са й от зеления сектор и над 30Е.

А като добавяте калъвки от зеления сектор, условието за над 30Е спазвате лис и го или... Rolling Eyes ? 'Щото то смисъла на калъвката какъв е тогава? Освен за дозапълване до сумата...

Смисълът на калъфката беше, че някои кодове се хващаха само с едно нещо от зеления сектор и всичко останало можеше да ти е от албанците. Без ограничение в сумата. Калъфките са най-евтини, затова се препоръчваха. Сега никой код, поне на мен, не ми се хваща по този начин.
А и тези 30Е са си условие на кода, това условие не може да се пренебрегне със слагането на какъвто и да е артикул!

# 558
Момичета, а има ли референтен номер за калъфки и с код да дава БД ?

# 559
Момичета, искам да си поръчам два чифта обувки от новата колекция, но виждам, че не се влияе от кодове. Тогава кодовете за пролет/лято 2010, за кои продукти са валидни?

# 560
Току-що пуснах поръчка без БД, но с подарък noir, каквото дойде - такова. newsm78
И във фактурата фигурира, дали може да ми го откажат не ми е ясно.

# 561
Току-що пуснах поръчка без БД, но с подарък noir, каквото дойде - такова. newsm78
И във фактурата фигурира, дали може да ми го откажат не ми е ясно.

С кой код?
На мен цял ден нищо не ми се хваща.
Някои кодове ми се хващат, но нито дават БД, нито подарък  Crossing Arms

# 562
На мен след 2 часа пробване ми се хванаха само два кода за куфара и коктейлния сервиз 57592
, но нямат БД.

# 563
Писах поръчка без БД, демек платих си доставката
а подаръка noir  е уж МП3, дали е това не е ясно, както и да е, важното е там нещо в оранжево отдолу да има, нали е подарък. Ако дойде де.
иначе кода го взех от първа страница, където е кода на МП3-ката, ама как беше...

В кошницата от зелени страници имам пуловер за 17,80 Е /някъде толкова/, един пуловер за мен 2 Е, и една пижама 5 Е за мъжа тя вече май от червените. Стойността ми е под 30 Е, но с доставката стана 31 Е

# 564
  • Стара Загора
момичета този код 34584  в комбинация с тази туника
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324160118&doc … 4&Mode=Update
ми дава БД

# 565
  • Варна - Черна гора
ми дава БД
Какво друго имаш в кошницата? На мен ми се лови със стоки за 30е от зеления сектор (каквото му е условието)

# 566
Май ни отрязаха кодовете за БД - жалко  Stop

# 567
с 57592 ми намали 1 сандали и1 маратонки на половина от НК П/Л но има БД

# 568
  • Стара Загора
ми дава БД
Какво друго имаш в кошницата? На мен ми се лови със стоки за 30е от зеления сектор (каквото му е условието)
имам от Албанци и от зелен сектор смесени са,общА СТОЙНОСТ ОКОЛО 30 ЕВРО

# 569
Защо не дават БД кодовете за намаление на новата колекция. Ясно,че не им го пише в условието. Но няма ли и такъв код,с БД?

Общи условия

Активация на акаунт