САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 695
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Девойките-французойки са се изхитрили!  Mr. Green
За да използват кодовете за БД,които са над 29,39 и т.н. евро,слагат си в
кошницата  желаните неща и след това добавят нещо "differe",което не е налично в
момента.След това отказват неналичния скъп артикул и пак са на далавера,защото
кодът им е захапал и ползват БД! Party
вярно е това и при мен е ставало така без да искам дори Embarassed

# 661
Харесах си един електрически котлон за печене на палачинки за 74Е ..да знаете код, който може да ми го намали, защото никакъв код не ми се лови ...сложих и калъфки за възглавница ...но пак не ми се лови.

# 662
Ева,Вени Hug  bouquet
п.п.стана и при мен

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 23:16 от zori8

# 663
Мацки на стар или нов акаунт ви действа 46426 че нещо при мен не захапва Tired
и на стар и на нов Peace

# 664
  • София
Код 40478 -service Summer Cups  

Код 57436 - намалява от 20 до 25% от Бельо от к-я П/Л 2010.
При поръчка над 58 евро дава подарък-Сак Лафума.

Dala,благодаря!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 665
Код 46426 -30/70 евро от колекция П/Л 2010 и БД!

Този код маха доставката с тези трифки от новата колекция: http://www.laredoute.fr/vente-gants-de-toilette-420-g-m2-%28lot- … &numberpage=1Peace

Evа, благодаря за кодчето.
Благодаря и аз!   bouquet

# 666
Някой има ли референтен номер за чантата Ле Кок Спортиф, днес я мернах, но сега не мога да я открия... А не беше намалена черната... И ако може да ми кажете къде се изписва референтния номер, в случай, че го има някой...  ooooh!

# 667
  • sofia
Някой да е поръчвал наскоро дигиталната фоторамка за 15е? Дали е налична или ще ми я откажат? И знам, че е коментирана, но беше отдавна и не го откривам, та може ли пак да споделите каква марка е и доволни ли сте от нея.. Искам да я взема за подарък, но ако не струва, по-добре да измисля нещо друго Rolling Eyes

# 668
И тук да попитам, надявам се да ми помогнете - като се вкарва референтен номер за маратонки, как се определя кой р-р са?
Вкарвах референтен номер за ютията, тя се появяваше в кошницата, но за да е на въпросната цена трябваше да има артикул от не знам коя си там серия, появяваше ми се в кошницата, но при нея няма размери все пак.... а за маратонките как става? И като ги сложиш с кода в кошницата ще се появи ли снимка - да не мисля, че пускам едно неща, а да поръчам друго.

# 669
26808 токущо ми даде БД

# 670
Чаено момиче,то само след референтния номер или след цвета ти дава възможност да определиш номера

# 671
Използвах код 57193, който ми се хвана и ми дава подаръка, но не пуснах поръчка. Сега тръгвам да поръчвам и гледам подаръка си стои, но в полето под кода и най-отгре над артилкуите пише, че не мога да го използвам.... Някой да има идея защо ?

# 672
Саси, това са някакви 2 завивки за двама, но по принцип хваща на нов акаунт.

kandy_bd , при какви условия ти даде БД? Сума?

# 673

kandy_bd , при какви условия ти даде БД? Сума?

Ами около 100е ми е сметката

sasi,и на мен ей сега тами ми стана и после не ми приема въпросния код

56200  този ми хвана на 38евро за БД

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 00:22 от kandy_bd

# 674
Някой да е поръчвал наскоро дигиталната фоторамка за 15е? Дали е налична или ще ми я откажат? И знам, че е коментирана, но беше отдавна и не го откривам, та може ли пак да споделите каква марка е и доволни ли сте от нея.. Искам да я взема за подарък, но ако не струва, по-добре да измисля нещо друго Rolling Eyes
http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.15142077

Общи условия

Активация на акаунт