САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 962
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
на мен ми излиза с кода за кърпите, че ще са налични след две седмици

# 151
  • Пловдив
на мен не ми работят кодовете за кърпите ooooh!има ли някакво специално усложие Praynig
кода сега ми се хвана и с една блузка от 1евро,но пише,че е изчерпан вече подаръка.

# 152
при мен също не работят кодовете за кърпите-подаръка го дава на първите два кода,но се появява надписа в червено горе

ами то кой да гледа-на първа страница пише ,че кодове 87998 и 88005 са валидни до 31,12,2009 ooooh!

# 153
Ами сешоара на някой хваща ли му се? На мен ми изписва май, че не е наличен... немога да разбера?  newsm78

# 154
Някой да е получил поръчка от намалението с кода за завивката - дали я сменят още с часовник?  Rolling Eyes

# 155
Дали не е възможно да има отказани поръчки,поради други причини,често срещани като:
Неналичност в карта
Изчерпване на продукт
Натоварване на системата
Може проблемът да е в тях,а не в нас  Peace

ИСкам да попитам- един код само веднъж ли се ползва?

# 156
Кърпите и сушоарът не са налични, пише след 12 седмици, само че миналия ден една мацка каза, че са се появили за няколко мин и е успяла да поръча кърпи.
Жабче, май са получили часовника, 2 стр назад имаше нещо такова...всъност с поръчки от 5ти  newsm78 не знам.
Каквото дойде, това ще ползваме накрая, важното е да дойде  Grinning

*R*A*D*I* , ако нямаш достатъчно наличност на парички в картата, пич не ти приема поръчката, така че т.1 отпада Wink
Изчерпване на артикуа - става, но в повечето случай едва ли може ЦЯЛАТА поръчка да е от изчерпани неща  Crazy отказват по 1-2-3...макар това отказаното после да се явява налично  #2gunfire (справка - моя поръчка)
Ако се претовари с-мата пак не може да се валидизира поръчката

Май си е чисто тото, както писаха момичетата.

# 157
  • sofia
Здравейте, издирвам код, който да намалява PRIX VERT. Моля, ако някой е ползвал такъв по време на намаления да сподели  Praynig Praynig Praynig

# 158
Един код се ползва само веднъж на един акаунт, ако имаш друг акаунт няма проблем да ползваш кода пак. Има кодове, които се ползват на серии (т.е ако е за някоя дреха от р-р 38 до р-р48) може да ползваш само един от кодовете на тази серия.
Може да има отказа поръчка и по други причини, но когато започнат да разглеждат дадена поръчка по-обстойно ( в повечето случай, когато е под 10Е) тогава пишат за основание и кода. Това са мои лични наблюдения.

# 159
Комплекра с кърпите е наличен,преди малко пуснах поръчка с тях +БД  87998,88005,80066

Дава БД,дава и артикул-подарък,но пише,че подаръкът  не е наличен за междунар.пратки.

# 160
порь4ката ми от 05.01 беше с кода за завивката и си я полу4их

# 161
Някой може ли да ми  каже какво означава това - Pour bénéficier de l'offre parrainage, veuillez vous identifier , което на преводачката значи - За да се квалифицира за оферта за спонсорство, моля посочете. Какво трябва да направя?

# 162
Ами аз досега от мини-поръчките,веднъж бях поръчала 3 пъти едно след друго по 1-2 евро с подарък и аз се чудих как мина.Явно е късмет Simple Smile

А те кога ти пишат,че не е удобрена поръчка.Ако получа е-мейл с потвърждение,после може да се откаже,така ли?

# 163
Някой може ли да ми  каже какво означава това - Pour bénéficier de l'offre parrainage, veuillez vous identifier , което на преводачката значи - За да се квалифицира за оферта за спонсорство, моля посочете. Какво трябва да направя?
Не ми се е случвало,но пробвай да излезеш и да влезеш пак от системата

# 164
  • Карлово
Някой може ли да ми  каже какво означава това - Pour bénéficier de l'offre parrainage, veuillez vous identifier , което на преводачката значи - За да се квалифицира за оферта за спонсорство, моля посочете. Какво трябва да направя?
На мен така ми изписва, когато иска да се логна отново.

Общи условия

Активация на акаунт