САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 918
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Кодовете ти ги пускат на мейла, с който си регистриран, а предполагам Жабка28 пита кой код за сешоар си използвал вчера, че от 3 дни го дава неналичен този сешоар  ooooh!
..както и кърпите, ама миналия ден 1 мацка се е вредила и е пуснала с код кърпи, това значи, че  пускат по някое време от "наличните след 12 седмици" неща  Crossing Arms

# 196
Може. Само ми къде да проверя дали имам изпратен код.
Ако са ми изпратили някакъв код ще го постна. Wink

Sharingan,премести се в темата "Всичко за поръчката- Втора седмица..."; тук темата е само за кодове, ОК? Peace

# 197
OK. Само да спомена ,че кода за сешоара който ми прие е този  39098  Laughing

# 198
Аз ще се повторя , но да питам някой получавал ли е това чудо 57592-  Подарък-SET COCKTAIL-bleu, rose. ? Интересува ме колко тежи евентуално, тъй като както гледам май всички си получиха поръчките от 04.01 пък моята я няма и се чудя дали не е на митница. Поръчката ми е само 2 клинчета и едно детско потниче + подаръка.

# 199
  • София
Аз ще се повторя , но да питам някой получавал ли е това чудо 57592-  Подарък-SET COCKTAIL-bleu, rose. ? Интересува ме колко тежи евентуално, тъй като както гледам май всички си получиха поръчките от 04.01 пък моята я няма и се чудя дали не е на митница. Поръчката ми е само 2 клинчета и едно детско потниче + подаръка.
Не би трябвало да надхвърли 2кг.
Снимки гледах някъде,но не помня къде вече,сори.  Confused

Между другото,кодовете за сешоара при мин не само,че не са налични подаръците,но и всички кодове
са ми невалидни вече- Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous.  Rolling Eyes

# 200
И аз го видях на снимки и ми се стори малко , но пък знам ли дали тежи  Thinking. Днес в пощата ми казаха че са имали Ларедутски пакети но са си ги взели хората.

# 201
Да ви помоля , ако някой случайно реши да ми сподели към колко часа по неговите наблюдения пускат нови дрехи да ми напише ЛС.  Wink

С кристални топки ги научаваме тия часове. Шегувка. Цъканье му е майката. Цъкай до 09/02/2010 и се не бой. Всички сме на пост иначе. Франсетата също.  Joy Умори ме от смях, човече. И забрави за ЛСтата. Кой каквото намери, тук го пуска. Екип сме!

# 202
здравейте момичета,

имам въпросче - поканих 2 приятелки и сега имам 2 кода за по 5 евро един и същ номер. Как мога да ги ползвам; пробвах да ги сложа, там където принципно слагаме кодовете за БД и подаръци, но не става.

# 203
Моля ви да споделите кода за МП3, че остана вкъщи, а ми се иска да опитам от офиса да пусна поръчката си. (ще ме изяде това дете за тази джаджа, аман! #Cussing out)

# 204
  • София
На мен и днес не ми се хваща никой от кодовете за ШуШуара. Само кодовете със завивки ми действат.
Има ли друг работещ код с БД + подарък, различен от завивките?  Rolling Eyes Embarassed

# 205
  • Пловдив
Моля ви да споделите кода за МП3, че остана вкъщи, а ми се иска да опитам от офиса да пусна поръчката си. (ще ме изяде това дете за тази джаджа, аман! #Cussing out)
Случайно го имаше на 1стр.   Whistling 57185-за въпросната мп3 или 4-от снимката- http://dala.snimka.bg/other/la-redut.458346.16656049

# 206
На мен и днес не ми се хваща никой от кодовете за ШуШуара. Само кодовете със завивки ми действат.
Има ли друг работещ код с БД + подарък, различен от завивките?  Rolling Eyes Embarassed
Провери този с герданчето или червената чант в началото даваха и БД, но пък завивки незавивки, каквото дойде:
48461 -гердана
39101-БД и червената чанта на Ан Уейбърн

Кодовете 30/50 30/55 от новата колекция 2010 само БЕЗ БД има, нали  #Cussing out

# 207
Какъвто и код до сложа ми пише ,че е невалиден...и винаги ми иска имейла и паролата Thinking

# 208
Случайно го имаше на 1стр.   Whistling 57185-за въпросната мп3 или 4-от снимката- http://dala.snimka.bg/other/la-redut.458346.16656049

Не случайно на първа страница има всичко, но съм на работа и ми отнема време! Чета всичко!
Благодаря все пак, че се отзова!  bouquet

# 209
Какъвто и код до сложа ми пише ,че е невалиден...и винаги ми иска имейла и паролата Thinking

Регни се пак, ще ти даде страницата, на която си била. Ако имаш късмет и подаръка ... в оранжево.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт