САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 875
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Евче-разбира се...такава съм Блейка- Embarassed..чак сега виждам,че в писмото с брошурата с тия купи върви и една брошурка като поръчка...с някакви процентни намаления Embarassed
Ами-искам да бъда полезна,ама като нямам голям опит в пазаруването с кодовете...не ги осмислям докрай нещата Blush
Ей сега ще снимам и ще ти пратя-да видиш дали действат
 Embarassed Извинявам се  bouquet

Ангелина- Съвет?!-ох....ти ме  стресна
Хич ме няма  И в съветите...но-давай!дано да ти бъда полезна Hug  bouquet
А-Евчето ти е отговорила-Мерси Евка   bouquet Hug

Аз-затова си дава тоя Зор Hug  bouquetда снимам и да пиша ТУК!
дащото добрия  Тон преобладава и Хората са Екип Hug  bouquet
В крайна сметка-Ла редут е сайт за пазаруване...а  Шопинга,макар и в нета ,си е вид Удоволствие
Защо пък да не бъде споделено Hug

# 286
Момичета, тези два спортни артикула чудничко си вървят с кода:57592
това стана: 17,72    ?
http://www.laredoute.fr/vente-basket-disney-streetrun-i-bebe-gar … &numberpage=1

това: 7,28    ?
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324170724

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 18:27 от galle

# 287
Може ли да кажете в крайна сметка кодовете за поканите работят ли или не и каква е процедурата по използването им.
Ясно ми стана, че поканения трябва да направи поръчка и да я запази, но после какво следва?

# 288
Еее ама това вече и аз го научих, през 3-4 стр го коментираме Wink
Момичетата ви обясниха, че много Файда от тези кодове няма, поне сега покрай намалението:
1 защото не винаги се хващат
2 защото и да се хванат не може да използвате друг код, който ще ви даде БД+подарък
Така че вместо 5 Е да спестите и да платите доставка 5 или 7, с код от поканен, по-добре ползвайте кодовете, които момичетата сума пъти написаха, пък има и в първия пост Wink

# 289
 Помогнете ми искам да направя първата си поръчка но никакъв код не действа изпробвах сигурно 50 нещата ми са от намаленията само едно нещо е детско от новата кол. и калъфки слагах и какво ли не пробвах неще и неще, някакъв съвет

# 290
  • София, Бургас
Момичета, това доколкото разбирам е код за новата колекция за марка Taillissime, за размери от 42 нагоре..трябва да поръчам 59 евро, но неразбирам какво е намалението newsm78
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d3540ddbc2a544dacd

няма намаление, само БД при 59Е поръчка

мерси!  bouquet

# 291
  • София
Теди-аз получих..червените-тези с код 59374...и да си призная-още не мога да си преглътна разочарованието
та-като сравних размерите....те са почти еднакви и на ансамбъла от червени и кафеви чанти-защото това не са куфари!!!

На снимка изгреждат солидни,но всъщност  имат ленти с лепки и по-този начин им се закрепват крачетата..никак не са устойчиви,камо ли за път
http://dala.snimka.bg/other/la-redut.458346.16913801
Според мен-това наистина е ансамбъл за път...но Детски!
Всеки си има мнение по въпроса -  аз имам червените чанти от 2 години и определено мога да кажа, че съм доволна от тях. Ходили сме и на море и планина с тях - в перфектно състояние са.

# 292
  • В лудницата на 2-рия етаж.
МП4-ката дава ли ви,че е налична,на мен ми дава след 3 седмици.

Има ли все още валиден код за намаление на Е/З 2009?

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 19:23 от radost24

# 293
Еее ама това вече и аз го научих, през 3-4 стр го коментираме Wink
Момичетата ви обясниха, че много Файда от тези кодове няма, поне сега покрай намалението:
1 защото не винаги се хващат
2 защото и да се хванат не може да използвате друг код, който ще ви даде БД+подарък
Така че вместо 5 Е да спестите и да платите доставка 5 или 7, с код от поканен, по-добре ползвайте кодовете, които момичетата сума пъти написаха, пък има и в първия пост Wink

Ами аз файда виждам тъй като кода ми е за 10 евро, но не се хваща, това ми е БД и 5 евро отстъпка, за мен има смисъл, но не мога да се оправя с използването му и за това моля за съвет от тези които са минали вече по този път.

# 294
Теди-аз получих..червените-тези с код 59374...и да си призная-още не мога да си преглътна разочарованието
та-като сравних размерите....те са почти еднакви и на ансамбъла от червени и кафеви чанти-защото това не са куфари!!!

На снимка изгреждат солидни,но всъщност  имат ленти с лепки и по-този начин им се закрепват крачетата..никак не са устойчиви,камо ли за път
http://dala.snimka.bg/other/la-redut.458346.16913801
Според мен-това наистина е ансамбъл за път...но Детски!
Всеки си има мнение по въпроса -  аз имам червените чанти от 2 години и определено мога да кажа, че съм доволна от тях. Ходили сме и на море и планина с тях - в перфектно състояние са.

А устойчиви ли са?
Преди време подарих едни такива на момиче от форума, но ме е страх да не са се разпаднали, поне торбите ми се сториха много съмнителни. Да не каже жената, че съм й изпратила калпави неща.
ПП виждам, че си писала за перфектното състояние, но пак да питам.

# 295
Помогнете, харесала съм ютията, но незнам какви са условията, за да е действащ кода  Praynig Praynig Praynig
  bouquet

# 296
  • София
Помогнете, харесала съм ютията, но незнам какви са условията, за да е действащ кода  Praynig Praynig Praynig
  bouquet
Зависи какво разбираш под това -" за да е действащ кода"...
Условията са написани заедно със самият код в темата.

# 297
  • София
На наякой да му се е хващал код наскоро за заелни цени?

# 298
  • София
Да,кодът за коктейлният сет действа и на PRIX VERT.57592

# 299
  • София
Да,кодът за коктейлният сет действа и на PRIX VERT.57592
Да ама явно има и друго изискване. щото не ми ги намалява....

Общи условия

Активация на акаунт