САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 873
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • София
На наякой да му се е хващал код наскоро за заелни цени?
Да,кодът за коктейлният сет действа и на PRIX VERT.57592
Да ама явно има и друго изискване. щото не ми ги намалява....
Зависи какво искаш да намалиш.

# 301
и аз пробвах този код 57592 на това с прикс верт http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324163240&doc … 8&Mode=Updateно не стана може би защото не е  колекция пролет лято 2010   newsm78 

# 302
Помогнете, харесала съм ютията, но незнам какви са условията, за да е действащ кода  Praynig Praynig Praynig
  bouquet
Зависи какво разбираш под това -" за да е действащ кода"...
Условията са написани заедно със самият код в темата.

нали за всеки код има изискване-било то да има стока от новата колекция или нещо подобно, за да си свърши работата, в случая да намали ютията от 60 на 10 евро. newsm78
59366  намалява Ютия  с реф.№ 6406718  от 60 на 10 евро. И дава подарък- сервиз за кафе от 8 бели и кафеви чашки с лъжичките, плюс - TASSE ET SOUS TASSE-gris, rose.
интересува ме текста със звездичката под този код-защото само така сложена ютията в кошницата с този код, нито се намаля нито дава подарък.
Затова попитах какво друго се изисква Hug

# 303
  • Варна
Това е от новата колекция, но не може да се намали с   57592  нали? Или аз нещо бъркам? http://www.laredoute.fr/vente-sweat-a-capuche-predator-ado-garco … &numberpage=6  .

# 304
Помогнете, харесала съм ютията, но незнам какви са условията, за да е действащ кода  Praynig Praynig Praynig
  bouquet
Зависи какво разбираш под това -" за да е действащ кода"...
Условията са написани заедно със самият код в темата.

нали за всеки код има изискване-било то да има стока от новата колекция или нещо подобно, за да си свърши работата, в случая да намали ютията от 60 на 10 евро. newsm78
59366  намалява Ютия  с реф.№ 6406718  от 60 на 10 евро. И дава подарък- сервиз за кафе от 8 бели и кафеви чашки с лъжичките, плюс - TASSE ET SOUS TASSE-gris, rose.
интересува ме текста със звездичката под този код-защото само така сложена ютията в кошницата с този код, нито се намаля нито дава подарък.
Затова попитах какво друго се изисква Hug

ами трябва да добавиш 2 продукта от новата колекция на ан уейбърн за да ти намали ютията

# 305
Благодаря ти lari4ka
  bouquet

# 306
A двата артикула на Ан Уейбърн има ли значение на каква стойност са? Защото харесах бански и един топ, но нъцки - не работи кода за ютията. Може би трябва да са от по 30-40 Е нагоре цена?

# 307
  • София
A двата артикула на Ан Уейбърн има ли значение на каква стойност са? Защото харесах бански и един топ, но нъцки - не работи кода за ютията. Може би трябва да са от по 30-40 Е нагоре цена?
От новата колекция-Пролет/Лято 10,например- http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-coton-et-modal.aspx?produc … &numberpage=1

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 22:32 от Evа

# 308
Уж в новата колекция рових, явно не се ориентирам правилно Thinking
Иначе в полето горе въведох кода, появи се ютията в кошницата ми, но все така 60Е...

# 309
  • София
Иначе в полето горе въведох кода, появи се ютията в кошницата ми, но все така 60Е...
Всъщност и аз досега търсих цялата нова колекция,преди ми излизаше като линк,но сега не го откривам... Rolling Eyes
Важно е отстрани да го има надписа-Nouvelle Collection.  Peace

# 310
Всъщност и аз досега търсих цялата нова колекция,преди ми излизаше като линк,но сега не го откривам... Rolling Eyes
Важно е отстрани да го има надписа-Nouvelle Collection.  Peace

Аха, тениската й започва от 30 Е Crazy

А я ми кажете, помощ моля, вкарах този код:
57185-за въпросната мп3 или 4-от снимката- http://dala.snimka.bg/other/la-redut.458346.16656049
Излезнаха ми в кошницата 2 подаръка, странно:
Votre cadeau : CADEAU
Ref :
noir         Disponible sous 3 semaines    1    GRATUIT !    
Votre cadeau : MONTRE
Ref :
NOIR ET BLAN         Disponible immédiatement    1    GRATUIT !

Ама след 3 едмици...за какво са ми подаръци за след 3 седмици? И какво е това?
Вторият е веднага наличен, ама не знам какво е.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 22:46 от Чаено момиче

# 311
  • София
Чаено момиче,пак съм аз!  Mr. Green
Значи,че подаръкът,който е (вместо) МР4-та ще е наличен след 3 седмици...което изобщо не е сигурно.
Но и не е сигурно дали,ако беше пуснала поръчка с този код,щеше да ти пристигне именно МР4-та.
Вторият подарък е часовник-
Това е лично мое мнение,дано да греша...но се съмнявам.
Защото когато аз  я поръчах,ми изписваше в кошницата именно МР3-noir.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 22:52 от Evа

# 312
Аз просто искам да хвана нещо приятно за подарък, това дали е мп4 или не....де да знам, може би трябваше дасядам и да поръчвам още на 2-ри дето се казва, а не чак сега.

Аааа, сега видях снимките, Ева! Wink Е па часовникът не е лош, ама язък за първия, който не стига , че не е МП3 /аз си имам де/, ами и го няма сега. Като е наличен след 3 седмици въпростният таен подарък, то изпращат ли друг? newsm78

Ютията ме блазни, но на А.У. нито ми харесват дрехите, нито си заслужават по мое мнение парите, ама е въпрос на вкус и на възможносте де. То ако ще дам за тениска 60 лв и още нещо насила да купя, ще ми излезне почти като да си купя ютия от някъде, така си мисля.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 23:02 от Чаено момиче

# 313
Второто което ти изписва е часовник, а първото уж трябва да е мр4, но от това което прочетох, на Ева е изписвало мр4 noir, а това което изписва на теб може и да дойде друго.НО знае ли човек

Видях че вече ти е отговорено.Сори

# 314
Хм, сега видях...Интересно РН е един и същ /както уточнихме по-рано в темата/. Ако не е наличен МР4, щеше да пише като сега, че ще до има след n седмици. Така е много у лево- аз заради него пуснах поръчка, и си надух цената с над 9 евро.  Tired От кога при прилагането на този код изписва само CADEAU, без МР4? И има ли вече получени поръчки, където не е пишело изрично, а е дошъл? Дано поне ако го заменят да е с нещо долу-горе равностойно, но дори и така да е, човек си прави сметка дали му е необходим точно този подарък и ако не му е нужен, ще си пусне код за БД поне.

Общи условия

Активация на акаунт