САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 867
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
И при мен изписа CADEAU. Референтен номер - 6684602. Може ли тоя при когото е изписало MP3 да го сравни с неговия.
Благодаря

# 316
gugutka123456, номерът е същия.

не мислех да споделям, но след като темата се повдигна...
кодът за мп4-ката ми се хвана на стар акаунт \от доста време и с доста поръчки\. изписа ми подаръка като мп3 ноар и така си стоеше в суивито - един артикул от албанците и мп3-ката. докато след десетина дни \2-3 дни преди да си получа поръчката\ ми направи впечатление, че вместо мп3 ноар вече пише кадьо ноар. в самото суиви. естествено се ошашках леко, но не опищях форума за подобна дреболия... Laughing  в крайна сметка си получих мп3-ката, която се оказа мп4-ка Peace
сега съм поръчала още една \от друг акаунт, нов, вече не се хваща дори на сравнително нови акаунти\, изписа я като кадьо ноар, ако я получа - добре, ако ли не - надявам се поне да е нещо приятничко... няма да откажа още някоя фоторамчица, блендерче или защо не мини-лаптопче... може и фотоапаратче или гсм-че...  Mr. Green \нахалството, както и мечтите са безкрайни\
но и на мен, както и на Евка ми намирисва, че им изкупихме мп3-ките
и ще ни възмездяват с каквото имат под ръка  Mr. Green

# 317
  • София
Куражче,  Heart Eyes  Hug   bouquet
Потвърждавам,че номерът е същия,спете спокойно!  Mr. Green

# 318
Да поспамя малко, че все ми е на езика, като видя това CADEAU си мисля как ще пратят от онези плюшените мечоци  Joy (не ме бийте де, дано да ви пратят нещо по-приятно, а не плюшка, верно са сладурски мечоците, но пък да очакваш мр4 и да ти пратят парцалена кукла е малко разочароващо)

Има ли шанс След намаленията за наличие на код намаление като 20/33 от старата колекция обаче лилавичката  newsm78 Върти ми се нещо в ума за някои, които важаха до март, но кой знае колко отстъпка беше ...то е ясно, че ще пробвам наред, но дали има шанс и аз да се надявам  newsm78

# 319
  • Пирдоп
Момичета, тези два спортни артикула чудничко си вървят с кода:57592
това стана: 17,72    ?
http://www.laredoute.fr/vente-basket-disney-streetrun-i-bebe-gar … &numberpage=1

това: 7,28    ?
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324170724

от няколко дни права какви ли не врътки с тези маратонки и не мога да ги намаля. Става с още нещо което е около 30 Е, но за сега ми идва множоко. Варианта маратонките и тениската ме устройва екстра, но пък не ми ги намаля на тези цени. Пробвах и на стар и на нов акаунт. Дава подаръка, но не намаля цената. Дали трябва още нещо да добавя.

# 320
Мери, би трябвало да се получи, пробвах на нов акаунт, който не съм ползвала все още с кода, който Галле е написала, само че не дава БД  #2gunfire което си е обяснено, че е така де, БД не се включва и всичко става точно 30 Е с доставката.
24 номер маратонките и 1г и 6м блузката, примерно де.  Grinning

Не знам, но мисля, че предишни дни пак си правих различни проби с този код и на нормалния ми акаунт с който си пазаря по принцип не хващаше.
Я направи още един, ако имаш и свободна карта и давай с пробите Wink

# 321
  • Пирдоп
Оле, Ани, ми аз разорих семейния бюджет поне за година напред бе.
Ама предвидливо преди намаленията си извадих нова карта, ей тъй за всеки случай, та ще пробвам де.
Ама утре, ся отива при мъжо да съм съпричастна в зъбобола. Grinning

# 322
  • Някъде в Европа...
и аз да се отчета  - при мен все още действат  48445, 48488 и 48496 за БД и подарък  PLAID  newsm78 (още не съм си получила поръчката от 6.01, та да видя за какво става въпрос)
тази вечер обаче използвах два от кодовете на различни акаунти и ми се хванаха  Peace

# 323
  • Пирдоп
ох, аз си легнах, ама пусто не можах да заспа и станах да пробвам всички акаунти наред - е на един стана, ще спа спокойно вече. Mr. Green Mr. Green
това е единствения акаунт, дето не съм пробвала май.

# 324
  • Варна
ох, аз си легнах, ама пусто не можах да заспа и станах да пробвам всички акаунти наред - е на един стана, ще спа спокойно вече. Mr. Green Mr. Green
това е единствения акаунт, дето не съм пробвала май.
А недей да бързаш първо ги поръчай па после спи спокойно Mr. Green.Да знаеш маратноките са невероятни и няма да съжеляваш въпреки цената им.Подметката им е прозрачна и прозира гуфи мисля ,че беше.Ако те интерисува стелка на 23 пиши. Grinning

# 325
Няма ли начин да се спре задаването на едни и същи въпроси на всеки кръгъл час?
Единствените кодеве за БД в момента са тези с plaid - завивката, която тежи 983 гр. Код merci също. Останалите кодове за БД са за новата колекция и искат минимална сума.
Кодовете на Ан Уейбърн дават и намаление 15 евро, но при мен не се ловят. Както и новите кодове на Дала

# 326
desuri,пусни снимки и пиши колко е 23 номер
 и на мен не ми изписва мп3 и се чудя дали да го пускам newsm78, той подаръка не е наличен какво се чудя Mr. Green

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 10:38 от Mirta

# 327
# 328
  • Пловдив
Предварително се извинявам,ако е коментирано,обаче искам да попитам за кода,който се праща за нов клиент-поканения получи код 00000 за 10 евро,обаче не работи-нито на кръгли цени,нито нищо?Има ли някакво друго условие?И да попитам какви са тези кодове за спонсорство-на стр.1 не намерих инфо?Може и на лични,за да не се спами-още веднъж се извинявам!   bouquet    bouquet     bouquet

# 329
Хм, сега видях...Интересно РН е един и същ /както уточнихме по-рано в темата/. Ако не е наличен МР4, щеше да пише като сега, че ще до има след n седмици. Така е много у лево- аз заради него пуснах поръчка, и си надух цената с над 9 евро.  Tired От кога при прилагането на този код изписва само CADEAU, без МР4? И има ли вече получени поръчки, където не е пишело изрично, а е дошъл? Дано поне ако го заменят да е с нещо долу-горе равностойно, но дори и така да е, човек си прави сметка дали му е необходим точно този подарък и ако не му е нужен, ще си пусне код за БД поне.
Аз имам поръчка от седми с този код, но все още не е пристигнала, дори превода ми през пейпал не е финализиран. Не ми изписваше на тази дата изрично, че е МП3

Общи условия

Активация на акаунт