САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 950
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
при мен се получава със всичко от новата колекция но когато тръгна да плащам ми иска потвърждение на акаунта ми и тогава всичко свършва Twisted Evil Twisted Evil
отхвърля ми кода, маха ми подаръците и намалението Twisted Evil
а взех и да се замислям дали ако успеем няма да ни я откажат и да се озовем с пуловерчета за 60 лв.
п.с.Аз пробвам с бижутата на Сваровски в новата колекция на Анито Simple Smile

# 361
  • Варна
И при мен не работи кода за ютията.С какво ли не пробвах.Да не е за нови акаунти newsm78

# 362
...59366  намалява Ютия  с реф.№ 6406718  от 60 на 10 евро. И дава подарък- сервиз за кафе от 8 бели и кафеви чашки с лъжичките, плюс - TASSE ET SOUS TASSE-gris, rose.....какво друго се изисква Hug

ами трябва да добавиш 2 продукта от новата колекция на ан уейбърн за да ти намали ютията

не е нужно да са два продуктите, достатьчно е и един за мин 30Е, при което намаля ютията на 10Е и дава намаление 15/30Е.

хммм тъй лиии веднага ще пробвам...кода като публикуван беше написано 2 продукта

п.с не се хваща само с 1 артикул ...сложила съм за 32 евра от новата колекция и не се хваща.
ето как е при мен : http://media.snimka.bg/5365/016984793-big.jpg

веднага ще пробвам...аз добавих обици от новата колекция за 32евра и не ми даде намаление.трябва да е дреха ли...? newsm78

п.с много хубаво хвана ми се кода но като поиска да се идентифицирам и краъ вече не действаше #Cussing out

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 12:24 от lari4ka

# 363
Добре де, ако хванат, че използваме код, който не е пратен лично или усетят, че по някакъв начин заобикаляме правилата, няма ли да анулират поръчката, а не да я доставят на цените, които биха важали без кода?  #Crazy
Това по повод:
а взех и да се замислям дали ако успеем няма да ни я откажат и да се озовем с пуловерчета за 60 лв.
Знаете ли как се процедира?

# 364
  • Пловдив
За използване на чужд код отказват цялата поръчка  Peace

# 365
 и ти пращат ваучер или парите ти връщат  Shocked

# 366
  • Казанлък of all places
За използване на чужд код отказват цялата поръчка  Peace
Не е вярно. Аз имах случай да използвам хорски код и като не си получих подаръка бях достатъчно нагла да пиша на Ла Редут и да питам какво, аджеба , е станало . Отговориха ми,че понеже не е бил за мен кода за подаръка, не са ми го изпратили. Толкоз. Поръчката си идва.

# 367
Слагам различни дрехи на Ан У. Обаче кода за ютията не ми намаля нито дрехата, нито самата ютия newsm78 Ще се побъркам от комбинации  Laughing

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324167805&doc … 1&Mode=Update - ето, 30 Е, нова колекция, нито ютията става 10 Е, нито пуловера става на 50% или там колкото трябва да стане.

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 14:10 от Чаено момиче

# 368
  • Пловдив
За използване на чужд код отказват цялата поръчка  Peace
Не е вярно. Аз имах случай да използвам хорски код и като не си получих подаръка бях достатъчно нагла да пиша на Ла Редут и да питам какво, аджеба , е станало . Отговориха ми,че понеже не е бил за мен кода за подаръка, не са ми го изпратили. Толкоз. Поръчката си идва.

и ти пращат ваучер или парите ти връщат  Shocked

Ако откажат поръчката от Ла редута пишат писмо на емейла,парите не ги теглят ,а си стоят блокирани.Чакате 45 дни да ви се разблокират от банката или си разпечатвате от емейла писмото и тичате в банката да ви ги разблокират.

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 15:12 от ivanka1979

# 369
пратиха ми код на пощата но нали съм индианец с френския не знам за какво е Simple Smile 53562 това е кода

# 370
24198 сваля 20 от 75 евро от новата колекция;

# 371
51586-БД над 59 евро за тилисиме, нова колекция Simple Smile

# 372
  • София
А ако ви откажат само ютията с мотива,че няма сертификат и гаранция,останалата част от поръчката си пристига,
тоест нищо чудно да си останете само с пуловерче за 60 лв,както някой нагоре спомена.  Mr. Green

# 373
Какви са тези олекотени завивки които пращат като подарък с код?

# 374
Какви са тези олекотени завивки които пращат като подарък с код?
Има ги в снимките на първа страница.Не са нещо особено  Peace

Общи условия

Активация на акаунт