САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 805
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Някой код да намаля Prix mini има ли?

# 391
Момичета на мен ми се хващат кафявите куфари. Някой има ли реална снимка, дали си заслужават?

Simple Smile teodOra:
   1. ако ще ги подаряваш на някоя по-възрастна дама- ДА!
   2. голямата пазарска чанта е на колелца, които не са гумирани и много са "шумни"
   3. другите чанти са без прегради и джобчета
   4. според мен, като количество , си заслужават, но ... ЗА КАКВО? Много трудно ги подарих, при
   това на непретенциозни роднини
Peace лично мое мнение! Mr. Green

# 392
  • sofia
Какъв е този сак с код 27073, че само той ми се хваща и пуснах с него да не съм капо  Embarassed

# 393
Получих тов по и-мейла:With reference to your order on January 6th, I am writing to inform you that the shipping was cancelled because payment was on delivery. Furthermore, you used a special offer code 48518 you must not use. You only can use the offers you received at your e-mail address.
Отказана ли е поръчката?

# 394
Знаете ли как мога да ги намаля?
Пробвах с повечето кодове от 1-ва страница - не става . С пратените ми лично също. Не са и при верт newsm78 newsm78

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324174278&doc … 3&Mode=Update

# 395
Получих тов по и-мейла:With reference to your order on January 6th, I am writing to inform you that the shipping was cancelled because payment was on delivery. Furthermore, you used a special offer code 48518 you must not use. You only can use the offers you received at your e-mail address.
Отказана ли е поръчката?
Аз разбирам, че да, и вбъдеще да ползваш кодове, които си получила на мейла си. Thinking

# 396
  • Пловдив
Отказана ли е поръчката?

Отказана е да,защото пишело плащане при доставката,и в допълнение не е трябвало да използваш посочения код! Peace

# 397
Отказана ли е поръчката?
  Първо въпроса ти не е за тук и второ - да, отказана ти е поръчката.

# 398
57592-  -30/55 евро,за к-я П/Л 2010.Намалява и При верт,без при мини,при руж и т.н. Подарък-SET COCKTAIL-bleu, rose, валиден до 30.04.2010

Момичета, моля кажете кой е този подарък. Интересува ме дали ще мина с малка поръчка по пощата с 2 чифта детски маратонки newsm78

# 399
Отказана ли е поръчката?
  Първо въпроса ти не е за тук и второ - да, отказана ти е поръчката.
Ех,веднъж и аз да се реша да пусна поръчка Sad Единственият код който ми ловеше за БД беше този,това значи ли,че и на мен ще откажат поръчка  newsm78

# 400
  • Варна
57592-  -30/55 евро,за к-я П/Л 2010.Намалява и При верт,без при мини,при руж и т.н. Подарък-SET COCKTAIL-bleu, rose, валиден до 30.04.2010

Момичета, моля кажете кой е този подарък. Интересува ме дали ще мина с малка поръчка по пощата с 2 чифта детски маратонки newsm78

Моята поръчка беше точно с два чифта детски маратонки и този сет. Дойде на поща. Виж от снимките ми в подписа  какво получих аз.

# 401
57592-  -30/55 евро,за к-я П/Л 2010.Намалява и При верт,без при мини,при руж и т.н. Подарък-SET COCKTAIL-bleu, rose, валиден до 30.04.2010

Моята поръчка беше точно с два чифта детски маратонки и този сет. Дойде на поща. Виж от снимките ми в подписа  какво получих аз.
супер Дима, мерси то4но това и аз ще поръчам

# 402
  • София
Отказана ли е поръчката?

А поръчката ти над 10 евро ли беше?

# 403
Това http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324171265&doc … 0&Mode=Update с това http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324171055&doc … 1&Mode=Update  си пасват идеално с този код 57592 за който говорите.
Маратонките стават на 13.50 ,а анцунга на 14.50  Wink

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 10:55 от zruncho

# 404
  • Пловдив
Аз искам да намаля : http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324170675&doc … 2&Mode=Update
и това:  http://www.laredoute.fr/vente-basket-snice-bebe-garcon-et-fille. … &numberpage=1
обаче 57592 не ми работи???   newsm78  Знам че работи с поръчка от 55Е,но galle е поръчала за 48 и е станало?   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт