САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 699
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Някой да е поръчвал наскоро дигиталната фоторамка за 15е? Дали е налична или ще ми я откажат? И знам, че е коментирана, но беше отдавна и не го откривам, та може ли пак да споделите каква марка е и доволни ли сте от нея.. Искам да я взема за подарък, но ако не струва, по-добре да измисля нещо друго Rolling Eyes
http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.15142077
По-точно- http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.15142077

# 676
Чудя се дали да си поръчам фурната за хляб...дайте съвет,моля

# 677
Току- що пуснах поръчка за черната блузка с бижу от 1 евро и с код 10154 ми даде подарък сив куфар на колелца, без БД. 10162 дава същия подарък

# 678
Саси, това са някакви 2 завивки за двама, но по принцип хваща на нов акаунт.

kandy_bd , при какви условия ти даде БД? Сума?
Акаунта ми е нов и както казах се хванаха, но не пуснах поръчката. И сега си стои опакован отдолу подаръка, но пише че не мога да ползвам кода. Редактирам се . Сега се логнах наново в акаунта и вкарах кода отново и го прие. Но доставка от 6 и нещо хич не ми харесва.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 01:01 от sasi6

# 679
Току- що пуснах поръчка за черната блузка с бижу от 1 евро и с код 10154 ми даде подарък сив куфар на колелца, без БД. 10162 дава същия подарък
Само това ли ти е поръчката?

# 680
да, само това

# 681
  • Пловдив
И аз благодаря на Евка и Вени за кодчето 46426.
Само да кажа че се задейства и с кърпите,поне на мен те по ми харесват и повече ми влизат в употреба Simple Smile

# 682
Някой да е поръчвал наскоро дигиталната фоторамка за 15е? Дали е налична или ще ми я откажат? И знам, че е коментирана, но беше отдавна и не го откривам, та може ли пак да споделите каква марка е и доволни ли сте от нея.. Искам да я взема за подарък, но ако не струва, по-добре да измисля нещо друго Rolling Eyes
http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.15142077
Отговорих ти в другата тема, но там се пише като за световно...Аз я получих преди Коледа. Не съм очарована особено, но може би за толкоз пари това е /нямам представа тук дали са по-скъпи с тези характеристики/. Снимките се показват в 3 варианта и нито един не е като стандартна снимка - или ще имаш празно отстрани или ще ти я зумва и няма да се вижда цялата. Няма и вградена памет, т.е. трябва да си включиш картата от фотоапарата или USB, аз явно много съм очаквала  newsm78 Иначе и дистанционно си има, ако искаш да си ги преглеждаш една по една, както и режим слайдшоу, при който си нагласяш през колко време да се сменят снимките.
Чудя се дали да си поръчам фурната за хляб...дайте съвет,моля
Аз съм поръчала 2, но да видим ще пристигнат ли. Още нито една поръчка не ми е дошла, а тях май ги пуснах някъде на 10-11, но са ми фактурирали много малки суми, така че явно са ми отказали - едната ми поръчка е за 50 евро, а са ми взели само 11 /т.е. няма как да е машината за 10 е и доставка/, а другата за 25 и пак по-малко са ми взели. Ако нещо пристигне или има отказ ще пиша.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 03:05 от Лъки

# 683
този код 56200 май ще е многократен

пуснах преди малко поръчка с него, сега съм си напълнила кошницата и пак ми действа и ми дава БД

newsm78

коригирам се, просто е било някакъв бъг в системата

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 04:46 от titi67

# 684
този код 56200 май ще е многократен

пуснах преди малко поръчка с него, сега съм си напълнила кошницата и пак ми действа и ми дава БД

newsm78
Ако нямате 30 Е, тогава с кисетата http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324058098&doc … 5&Mode=Update
и 46426

# 685
  • Sofia
Бихте ли ми казали как изглежда завивката за двама, с код 57193 /Votre cadeau : HOUSSE DE COUETTЕ BLANC/? Струва ли си, плътна ли е, ако има някъде снимки, защото в албума със снимки на подаръците не я намерих. Благодаря!
Да се цитирам, ако някой може да ми помогне.  Hug
И аз със същия въпрос, не намерих снимки, а кода ми се хваща и това "за двама" много ме блазни.  Crazy

# 686
  • София
Валерия,специално за теб-

Както се вижда от снимката на Дала,   bouquet става въпрос за плик и калъфка/и ....  Rolling Eyes

# 687
  • Sofia
Ева, много ти благодаря!  Hug
Изглежда ми много добре, даже сякаш е за предпочитане да са чаршафи, че с тяхните странни представи за размери на завивките току виж ми изпратили поредната котешка постелка.  Laughing

# 688
  • София
Валерия,специално за теб-

Както се вижда от снимката на Дала,   bouquet става въпрос за плик и калъфка/и ....  Rolling Eyes
Благодаря Ева, че и аз имам поръчка с този HOUSSE DE COUETTЕ BLANC - и се притеснявах да не е нещо чисто бяло, защото мразя бяло спално бельо
  bouquet

# 689
  • Пловдив

Crazy  Първо:не се надявай да получиш поръчката !  10000пъти се пише,че такива поръчки под 10евро не ги изпращат има 1-2човека дето си ги получиха,това са изключения.
Второ с този код преди няколко дена вместо куфар получих покривка за маса.Дадох и снимка в темата.Кода е стар и куфара е изчерпан вече.

Общи условия

Активация на акаунт