Звездни компромати - 56 част

• 100 227
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 705
Аз се надявам Анджелина и Брад да се съберат. Харесвам ги страшно много и за мен те ще си останат най - красивата двойка. Дано разумът да надделее, да разберат че си принадлежат един на друг. family6

# 706
  • Пловдив
Дори и да не се съберат не ми се ще Брад да се връща при Джен. Не съм му кой знае каква фенка, не го смятам за идеалния мъж, както го смятат повечето, но ... не знам и аз. Унизително е. За Анджелина - че я зарязва и се връща при бившата. За него - че няма къде да отиде и хуква обратно при нея. И за Джен - че сякаш няма друг избор, а  го чака с години да го приеме отново с отворени обятия.

# 707
Аз съм фенка на Дженифър, но се надявам с Пит да не се събират вече. Иначе разделите винаги ме натъжават. Жалко, че се разделят.

# 708
  • София
Аз бях фенка на Анджелина, преди да се събере с Брад. Не се радвам, че се разделят, но за мен изобщо не са идеална двойка Naughty
А дечицата ще си ги гледат, сигурна съм. Ще се радвам, ако Брад и Джен се съберат отново. За мен в периода, когато бяха женени и от двамата струеше щастие и искреност.

# 709
  • До морето
Ама с какви двойни аршини мерите всички Laughing Ако сега тука влезе някоя съпруга и майка на ШЕСТ деца и се оплаче, че семейството й си има проблеми, дали няма да се втурнем всички да бием с камъни по Брад Пит, а приятелката Анистън направо щяхме да я качим на клада! Ама нали са от Холивуд е по-лесно да кажем :"Ех, че хубаво- дано се съберат с Дженифър!...Анджелина е противна!... Те децата ще си ги гледат-няма проблеми!" Заклета фенка съм на "Приятели", а оттам и на Дженифър Анистън и ми беше тъжно, като се разведоха с Брад, но този факт не ме прави щастлива сега когато Пит се разделя с Джоли Naughty

# 710
И на мен не ми е приятно, че семейството им явно се разпада сега, имат и 6 деца! Но да ви кажа че не ми беше приятно и когато Анджелина раздели това семейство все пак...  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 711
Е, добре, но Брад Пит нали преди това заряза Дженифър Анистън? Или тя щом няма деца излиза, че... как да е може да го преглътне?

А за аршините - вярно е, аз си признавам, че меря с двоен. Но изхождам от това, че обикновена жена, зарязана с деца, е в наистина лошо положение, докато при тези звезди милионери.... Някак с пари по-леко се тешат всички неприятности.

# 712
Някак с пари по-леко се тешат всички неприятности.

Ама ти сериозно ли? Shocked

# 713
Да. Сериозно така смятам. Друг е въпросът, че това са само мои голи теории понеже не съм била никога в подобна ситуация на човек с много пари та да преценя. Но някак все си мисля, че при холивудските знаменитости всичко е размито. Между истински чуства, страдания, PR, папараци.

# 714
http://kliuki.net/27594/Pazi-bozhe-sliapo-da-progleda.html   - Данчо Караджов се отказва от сина си
http://kliuki.net/27579/Rumen-Lukanov-zabursal-Zhasmina.html    Луканов забърсал Жаси !

# 715
Някак с пари по-леко се тешат всички неприятности.

Ама ти сериозно ли? Shocked

Ами да,какво толкова странно.Не говорим за моралните и емоционални загуби,които не се отричат избщо.Но определено като имаш пари няма да мислиш с какво ще си отглеждаш 6-те деца,докато в България би било непосилно,предвид издръжките които се присъждат тук  ooooh! И ако мъжът не е на място да подсигури децата пиши ги умрели направо  Rolling Eyes

# 716
И коя остана най-стабилната известна двойка за момента?  Thinking Бекъм ?

Любимата ми звездна двойка, води се за една от най-стабилните  Simple Smile

http://e-vestnik.bg/imgs/art_show/kyra_sedgwick_rtr.jpg

И двамата по отделно в началото ми бяха противни  Embarassed но заедно от тях просто лъха невероятна любов и сигурност, заедно са над 20 г.  Heart Eyes

# 717
# 718
Джон Траволта и съпругата му също са доста отдавна заедно.

Много грозно стана тук на последната страница.

# 719
Като започна тъпото Колело и се появи тази мома, си помислих, че Стъкления свят я е освободил от задължения и пак има нужда от средства за препитание. Изглежда зле с новата визия.

А по повод на това изречение в края на статийката:
"Говори се, че Луканов се споразумял тайно с Венета Райкова да завърти колелото, ако той й гостува в "Горещо".

ще кажа: Аман! ooooh! Пак ще изредят що има известна и неизвестна мутра, минаваща за хай персона, да врътка и да печели дребни парици...

Общи условия

Активация на акаунт